Щом наричаш САФ "мишок",не мисля че някой трябва да ти обръща каквото и да е внимание,радвай се на победата,стига си тролвал.Високомерни преди финала бяха точно феновете на Барса,такива като теб,които и сега продължават да са такива.Недей само да ми казваш на кой отбор да бъда фен,аз за този отбор съм станал преди повече от 10 години,откакто гледам съзнателно футбол.
Не забравяй само че времената се менят и не може винаги да си на върха,в момента Барса имат и късмета че основните им играчи се опазват от тежки контузии(не че им го пожелавам),но и отбора от 2006 с Роналдиньо,не беше по-малко слаб.Догодина дано вземем реванш и това е,айде със здраве!
Въздух за Манчестър!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Въздух за Манчестър!
@megan fox ,
ти си толкова тъпо парче
ти си толкова тъпо парче
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]
Edwin написа:@megan fox ,
ти си толкова тъпо парче
Това казано от теб звучи като комплимент!
Ясно, че от истината боли, но дръж се мъжки и стискай зъби...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
"Manchester United never die. We always want to be the best in the world. We will come back",says Patrice Evra.
ZARAA написа:"Manchester United never die. We always want to be the best in the world. We will come back",says Patrice Evra.
Едно е да искаш, друго е да можеш, а съвсем друго е да успееш да го направиш! През този година МЮ не блестеше с нищо във ВЛ, просто бяха НАЙ-МАЛКО слаби!
megan fox написа:ZARAA написа:"Manchester United never die. We always want to be the best in the world. We will come back",says Patrice Evra.
Едно е да искаш, друго е да можеш, а съвсем друго е да успееш да го направиш! През този година МЮ не блестеше с нищо във ВЛ, просто бяха НАЙ-МАЛКО слаби!
За мен си е успешен сезона,както и е факт че повечето фенове искаха да видят 19та титла,отколкото 4та в ШЛ.С тези играчи-толкова.В момента не можем да се мерим с Барса,но това може и да се промени.Надявам се догодина пак да се видим на финал
ZARAA написа:megan fox написа:ZARAA написа:"Manchester United never die. We always want to be the best in the world. We will come back",says Patrice Evra.
За мен си е успешен сезона,както и е факт че повечето фенове искаха да видят 19та титла,отколкото 4та в ШЛ.С тези играчи-толкова.В момента не можем да се мерим с Барса,но това може и да се промени.Надявам се догодина пак да се видим на финал
19-тата бе историческа и затова бе толкова важна и чакана от феновете на МЮ. И все пак за мен лично най-важният трофей е ШЛ! Защото е лесно да мачкаш и да доминираш домашното си първенство, но в Европа, когато играеш с най-силните ясно се вижда колко струваш и реално каква е силата на отбора ти в действителност!
А колкото до това догина да играем пак с вас на финала... пак ли бе? Не ви ли писна? Вече взе да става скучно.
А и нали знаеш проклятието шампиона да не успее да защити трофея си! Не искам да съм черноглед, но все пак имам едно наум!
Меганче, защо не отчетеш факта, че един срещу друг излязоха 1вия по заплати в света срещу 16тия ? Я си представи твоите любимци да да продадат МЕси и Иниеста,а само ШАви да остане в отбора ? Както направи Юнайтед след 2009 когато продаде Роналдо, Тевез напусна и остана само Руни. Представи си,че САФ можеше да купи който си поиска като например Давид Вия, който нямаше да играе за Барса във финалния мач,а за противника ? Ако имахме пари след 2009 да купим Снайдер и Робен(към които имаше интерес) вероятно шампиона на ЕВропа тази или миналата година щеше да е различен ...
Този сезон бе успешен за клубът, защото спечели рекордна титла и игра финал в ШЛ(така САФ изравни Липи по изиграни финали),докато при Барса с тези играчи всичко освен дубъл щеше да е провал докато Юнайтед всички ги подценяваха, но накрая направиха шампионски сезон.За тези плюят САФ ще им кажа, че само могат да се скрият в дупките си, защото всичко това бе постигнато благодарение на него. Малко се мениджърите които могат да постигнат това с такъв състав.Повечето с такива халфове биха се борели за топ 4. Когато Манчестър е слаб все пак успява да спечели трофеи и играе финали, а Барса като тръгнат надолу тръгват наистина на долу. Най-пресния пример е какво стана след титлата на Барса в 2006 или 1999.
Този сезон бе успешен за клубът, защото спечели рекордна титла и игра финал в ШЛ(така САФ изравни Липи по изиграни финали),докато при Барса с тези играчи всичко освен дубъл щеше да е провал докато Юнайтед всички ги подценяваха, но накрая направиха шампионски сезон.За тези плюят САФ ще им кажа, че само могат да се скрият в дупките си, защото всичко това бе постигнато благодарение на него. Малко се мениджърите които могат да постигнат това с такъв състав.Повечето с такива халфове биха се борели за топ 4. Когато Манчестър е слаб все пак успява да спечели трофеи и играе финали, а Барса като тръгнат надолу тръгват наистина на долу. Най-пресния пример е какво стана след титлата на Барса в 2006 или 1999.
Alexx написа:Меганче, защо не отчетеш факта, че един срещу друг излязоха 1вия по заплати в света срещу 16тия ? Я си представи твоите любимци да да продадат МЕси и Иниеста,а само ШАви да остане в отбора ? Както направи Юнайтед след 2009 когато продаде Роналдо, Тевез напусна и остана само Руни. Представи си,че САФ можеше да купи който си поиска като например Давид Вия, който нямаше да играе за Барса във финалния мач,а за противника ? Ако имахме пари след 2009 да купим Снайдер и Робен(към които имаше интерес) вероятно шампиона на ЕВропа тази или миналата година щеше да е различен ...
Ако имахте пари ли...? А къде изчезнаха почти 100 милиона евро от трансфера на КР?! САФ взе 94 милиона, а купи Антонио Валенсия за 16 милиона... къде изчезна разликата от 78 милиона евро?! И само не ми казвай, че тази сума е била недостатъчна за Снайдер и Робен! Да не говорим, че Реал продадоха двамата холандци за жълти стотинки! Хеле Снайдер замина за Интер срещу някакви си 10 милиона евро, ако не се лъжа! И какво искаш да ми кажеш, че МЮ толкова са го закъсали за кинти, че нямат 10 милиона евро?! Да бе да!
Alexx написа:Този сезон бе успешен за клубът, защото спечели рекордна титла и игра финал в ШЛ(така САФ изравни Липи по изиграни финали),докато при Барса с тези играчи всичко освен дубъл щеше да е провал докато Юнайтед всички ги подценяваха, но накрая направиха шампионски сезон.За тези плюят САФ ще им кажа, че само могат да се скрият в дупките си, защото всичко това бе постигнато благодарение на него. Малко се мениджърите които могат да постигнат това с такъв състав.Повечето с такива халфове биха се борели за топ 4. Когато Манчестър е слаб все пак успява да спечели трофеи и играе финали, а Барса като тръгнат надолу тръгват наистина на долу. Най-пресния пример е какво стана след титлата на Барса в 2006 или 1999.
Всъщност титлата на ВЛ не бе спечелена на САФ, а на така наречените "конкуренти" на МЮ! Челси тръгнаха силно с разгромни победи с по 6:0, ама после глътнаха вода и яко изостанаха, Арсенал и Сити не са реална конкуренция и винаги изоставаха (освен в сличаите, когато имаха по някой друг мач повече от МЮ), та в общи линии този сезон МЮ не бяха най-силни в Англия, а бяха най-малко слаби! - ФАКТ! А колкото до нелепото оправдание "с тези играчи" или "с такъв състав" А кой ги е избрал тези играчи, кой ги е купил, кой е изградил състава на МЮ?! Аз ли?! Вместо да се дават 16 милиона за Валенсия САФ да беше дал 10 за Снайдер... - виж колко е елементарно!!! Та кой носи отговорност за наличните играчи в МЮ?! Нима не е САФ! Т.е. след като шотландеца е избрал тези играчи и е привлякъл тях... да си бере гайлето, а не да слушаме после "въпреки тези играчи", защото вината тези футболисти да са в МЮ е на САФ! Не аз съм ги закарал там, той си ги е избрал!
Снайдер бе купен за 15 млн, а Робен за 25 . Така, че не са били чак толкова евтини или поне Робен. САФ е селектирал тези играчи, защото има такива средства. Всеки друг с тези играчи би се борил за топ 4, но САФ успява да извади 200 % от тях. Ако можеше да задържи Роналдо и Тевез сега щяхме да гледаме различен Юнайтед и вероятно през 2010 шампион нямаше да е Интер, но това са само догатки. 90 млн от Роналдо отидоха за при гадните евреи или за дълга.