http://football.sportal.bg/news.php?news=306969
Боримиров е ГОВЕДО! И то комплексирано.
Интересно ми е, защо няма арестувани, ...
[offtopic]ако ще ме банвате, моля, да е от утре
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:Това е нашия път,още по-хубавото е,че в Левски назначиха за треньор-ОСМОКЛАСНИКА+заминаването на Дембеле,Тасевски и Грийн - с тях ще сме рамо до рамо спокойно.ЦСКА?Пътя и при тях е надолу,те са един медиен балон и общо взето това е положението.По-добре стана така,спокойно да се организираме и една силна есен да направим най-после.
ShooterMan написа:1.До вчера беше ОСМОКЛАСНИК,а купената диплома за средно надали ще промени факта,че до 20 и кусур години беше ОСМОКЛАСНИК и винаги ще си остане с поведението на такъв-ОСМОКЛАСНИКА,вече му излезе името,тъй,че край!
2.Прав си,вие никога няма да сте на нашето ниво,аз ви гледам отвисоко вас,нали го знаеш това?Ако ще и в Я група да сме пак ще ви гледам отвисоко и ще ви се смея.За мене вие сте пред нас само благодарение на съдии и купени мачове и точка.В честно първенство НИКОГА няма да сте пред Черно Море.
3.Има цяяяяла тема наречена регреса при юношите,но явно излеянията на ОСМОКЛАСНИКА са ти попречили да я забележиш нещо.Въпреки регреса Купата онзи ден замина за стадион Тича при децата точно след като нашите размазаха вашите на Финала в Твърдица с 2:0 въпреки,че сте получили дежурната си измислена дузпа.
blue avalanche написа:Аз ще ти кажа кое е ФАКТ.Факт е,че цял сезон проглуши ушите на всички във форума как Ч.море са едва ли не "абонирани" за 4-то място(според твоя "гениален" план),как юношите на Ч.море са някакви доминатори,как Капитанов "къса" мрежи и т.н.Нещо от всичките ти "писания" сбъдна ли се изобщо?
motion_man написа:blue avalanche написа:Аз ще ти кажа кое е ФАКТ.Факт е,че цял сезон проглуши ушите на всички във форума как Ч.море са едва ли не "абонирани" за 4-то място(според твоя "гениален" план),как юношите на Ч.море са някакви доминатори,как Капитанов "къса" мрежи и т.н.Нещо от всичките ти "писания" сбъдна ли се изобщо?
Мамка му, прав си! Моряк съм, но се изнервям адски много от такива плюнчения. А те в действителност продължават 24/7/365...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта