redfen написа:Събрали се Фъргюсън, Руни, Гигс и Видич да играят белот. Фъргюсън е под ръка и пуска осмак купа. Видич хвърля спатия, Руни дава пика, а Гигс - каро. Фъргюсън пита: - Е момчета нямате ли купa??
- Не. Тя купата е в Барселона.
Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- JohnnieWalker
- Контакти:
bojkyy написа:Честито на всички фенове на Барса, заслужено спечелихте, заслужено празнувате. Много се радвам, че разкрихте голия гъз на Сашко, за пореден път. За мен той е жалък треньор, благодаря, че го доказахте. Време е да се пенсионира, нищо не може да даде на футбола. Още веднъж честито
Благодаря ! Много ме радва точе, че с Madridist се държите мъжки, за разлика от много други
- Georgiev11
- Контакти:
Re: Mes que un club!
Аз нямаше да го направя
Браво на Гуардиола и Барселона.
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември
- JohnnieWalker
- Контакти:
iori написа:redfen написа:Събрали се Фъргюсън, Руни, Гигс и Видич да играят белот. Фъргюсън е под ръка и пуска осмак купа. Видич хвърля спатия, Руни дава пика, а Гигс - каро. Фъргюсън пита: - Е момчета нямате ли купa??
- Не. Тя купата е в Барселона.
![]()
![]()
- Joro_Barca
- Контакти:
Честита купа и от мене
Просто този отбор неможе да се опише с думи
каквото и да кажеш за Барса ще е малко , горд съм че съм фен на този отбор и никога няма да го предам
Уникален мач изиграха снощи и показахме на Манчестър къде са те , къде сме ние
Още веднъж честита 4-та купа 

Джони оправи си броя на ШЛ в подписа
Каквото и да кажем е малко MES QUE UN CLUB!!!!!!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- JohnnieWalker
- Контакти:
tibidabo написа:Джони оправи си броя на ШЛ в подписаКаквото и да кажем е малко MES QUE UN CLUB!!!!!!!!
Готов съм
- Trueplayer
- Контакти:
Честита купа на всички фенове ! 
С огромно нетърпение чакам статия с анализ на мача на баш-най-най-познавача на играта Боби Борисов...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
JohnnieWalker написа:В Лондон на 28 май на стадион „Уембли” някъде към 21.50 часа местно време френският футболист Ерик Абидал вдигна победоносно спечеления трофей от Шампионската лига, само два месеца и 11 дни, след като претърпя операция за отстраняване на тумор в черния дроб. Около двадесет минути по-рано титулярният капитан на каталунците Карлес Пуйол се появи в игра на мястото на Даниел Алвеш и веднага получи капитанската лента от Шави, въпреки че това по принцип не е прието да става. Когато футболистите на Барселона се насочиха към ложата, за да получат медалите си, Пуйол дръпна на страна Абидал и му сложи капитанската си лента, за да покаже кой е най-големият победител на „Уембли”. Тези наглед малки детайли показват защо Барселона е повече от клуб.
Канех се да пиша за този жест на Пуйол! Просто евала на капитана ни! Пеп го вкара в игра, защото бе редно капитана на отбора да вдигне пръв трофея, но Карлес както винаги показа, че освен голям играч е и голям футболист и отстъпи лентата на Абидал! Сигурен съм, че Ерик е оценил по достойнство този жест.
[center]BARCELONA - MES QUE UN CLUB[/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]