fcb_bg написа:ZinedineZidane написа:Ем да, само Пепе мое да спре Меси, стига да не го изгонят.
Седите тука и говорите наизуст. Пепе сам нищо нямаше да направи срещу Меси, ако го нямаше покриването от съотборниците му. Лесно е да го играеш персонален, като знаеш, че има кой да те подсигурява. А има кой, защото осмина твои съотборници са около пеналта. Странно, но повечето мачове в които Меси е бил опазван, съперниците са играли подчертано дефанзивно. Сигурно това ще е случайно съвпадение.
Отборите, които наистина се помнят, са тези които са спечелили стилно. Както те искат. Както Галактико навремето. Кой говори за еврошампиона Гърция? Всички говореха как нелицеприятно са играли, обаче пък като го направи Моуриньо го обявяват за тактически гений. Чудна работа да го ева...
И стига си дуднал с половин уста за предните мачове, че имало аванти, ала-бала. Щом си такъв защитник на справедливостта, защо не критикува поне 1 път реферите в този мач? Или е нямало засада при гола на Руни? Или съдийството се критикува единствено от страна на Барселона?!
С теб не може да се спори и това ми е ясно. Не ме вълнува дали ще те убедя в нещо и все пак:
1. Моето изказване за Пепе е пълно с ирония и е в един контекст на мнения на други потребители.
2. Дуднене? Та ти не ме познаваш, дори не си говорил с мен...или пък клавиатурата ми е специална - дуднеща...
3. Не съм коментирал съдийството, защото нямаше какво да му се коментира. Но ето щом искаш: 2 грешки - засада при гола на Юнайтед и дузпа за Юнайтед в 80-та минута. И двете грешки бяха при игрови ситуации и се случиха много бързо. Освен това, подлежат и на тълкуване, така че аз не мисля, че са нарочни.