Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Покрай едни спорове с колегата Проданов за евротурнирите

Мнениеот tprodanov » 16 май 2009 15:43

Smart_za_govedata написа:Хах мачът с Удинезе, тогава те не приличаха на отбор! Спомни си какво стана, за да играят те в Евротурнирите! Бяха пълни мишки! Олимпик се бяха класирали и излезнаха да си направят тренировка срещу вас за предстоящия им мач в Лигата! Сега ще кажете, че победата над Ливърпул е същата като тази с Олимпик! ДА същата, само че срещу Европейския шампион тогава на Анфийлд!!!

Хахахах, тъпако, ти май бъркаш удинезе с киево, ебахти кафевия тип :mrgreen:

Победата над лузърпур определено не е същата - тя не ви донесе нищо, а на нас победата ни донесе класиране там, където вие не сте стъпвали откакто ти си роден.

Велики, на мен мача вечерта не ми е безразличен - искам да паднете по две причини - да станем ние шампиони и да мога вечерта да те ебавам :mrgreen:
Обаче повече си обичам отбора- ако падате некъде другаде остава само втората причина. Та мисълта ми е, че Левскари като си говорят, си говорят за Левски, а цскари като си говорят си говорят пак за Левски. Огледай се и извън дир.бг

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 16 май 2009 15:54

Престанте да се обиждате!

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 16 май 2009 16:09

Smart_za_govedata написа:Хах мачът с Удинезе, тогава те не приличаха на отбор! Спомни си какво стана, за да играят те в Евротурнирите! Бяха пълни мишки! Олимпик се бяха класирали и излезнаха да си направят тренировка срещу вас за предстоящия им мач в Лигата! Сега ще кажете, че победата над Ливърпул е същата като тази с Олимпик! ДА същата, само че срещу Европейския шампион тогава на Анфийлд!!!
За горенаписаното са виновни наркотиците и фалшивия алохол!Този нещастник го съжалявам истински!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

niki_rs

Засрамете се г-н Батков!!!

Мнениеот niki_rs » 16 май 2009 16:18

Като юрист би трябвало да знаете,че, за да искате, искането ви би трябвало да е отправено към компетентен за това орган, а орган, който казва дали една футболна среща е проведена в рамките на правилата не е прокоратурата г-н Батков, а назначените от БФС органи.

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 16 май 2009 16:18

КОЕФИЦЕНТИ на Двата Български Гранда в ЕВРОПА към 16 Май 2009:

1. Левски - 24
2. ЦЕСЕКА - 12

Мисля, че повече е излишно да спорим кой от двата отбора в момента е постигнал повече в Европа!
Този дето бил Леверкузен и Ливърпул и дето нямал загуба от мача с Бешикташ и е със скромния коефицент от 12!
Или Този дето е Победил Оксер, Динамо-Букурещ, Олимпик Марсилия, Артмедия - 2 пъти, Удинезе - равен и ПОБЕДА, 1 точка бонус за игран 1/4 Финал!, победа и равен над Киево, участие в Шампионска лига, участие преди това 2 пъти на Пролет, единия път с Ливърпул и отстраняване на Славия-Прага, другия път игран 1/4 Финал с Шалке и равен като гост!
Освен това всяка година Левски винаги е стигал по-надалеч в Евротурнирите с излючение 2007!
Така, че когато Фактите говорят, господина в Червено да млъкне! 24 срещу 12! Аз ако бях на твое място щях да се скрие в някоя яма, защото преднината е направо смазваща!!! А само до преди 2 години коефицента на Левски в Европа беше близо 40!!!!!!! Тогава не ми се мисли колко нещастен си се чувствал и си се чудил с каква поредна простотия да избиеш комплексите си!!!

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 16 май 2009 16:21

1. Все още никой не ми е отговорил (макар, че благодарих предварително) от колко мача в Европа, Левски няма победа.

2. Искам линк към сайта от който ги извади тия коефициенти - 24 и 12.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 16 май 2009 16:28

ALEX_D_GREAT написа:1. Все още никой не ми е отговорил (макар, че благодарих предварително) от колко мача в Европа, Левски няма победа.

2. Искам линк към сайта от който ги извади тия коефициенти - 24 и 12.
А искаш ли линк към всички глупости които си натворил във форума?
Последна промяна от Al_Abrashev на 16 май 2009 16:28, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 16 май 2009 16:28

Искай си,време е да се скриеш някъде...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Засрамете се г-н Батков!!!

Мнениеот rhaegar » 16 май 2009 16:32

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 16 май 2009 16:32

http://www.eurotopfoot.com/gb/uefacoefteam2009.php3

Айде и Бегай надалеко от Форума на Левски!
Тука немаш повече Работа!
А доколко Левски от кога няма Победа на Есен ела и попитай пак! Тогава ще спорим кой повече Победи има в Европа - Левски или ЦЕСЕКА! Сега си много смешен да задаваш такива въпроси при положение, че ЦЕСЕКА замалко да отпадне от Омония и то за втори път, първия път се мъчихте там в 92-тата минута Муджири спаси сигурното ви отпадане, а за Хайдук Кула да не говорим, щото тези бяха най-големите селяни дето нямат база за сравнение с Олимпия, щото Кула такова нещо не знам дали става от него отбор или каруца със сено!

Върни се в “Архив”