Въздух за Манчестър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Въздух за Манчестър!

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 17:30

DmG написа:
megan fox написа:САФ е пълен въздух под налягане! Да, очевидно познава английският футбол отлично и за ВЛ върши работа, но това е треньор за вътрешна консумация! В ЕКТ е абсолютна мишка! Не може уж да водиш един от най-силните отбори в Европа за последните 20 години, най-богатият и силен отбор на ВЛ и за 25+ години начело на този отбор да си спечелил само 2 пъти КЕШ! Това е смешно! Всичките тези титли на ВЛ САФ може да си ги навре отзад, те нищичко не струват! Ето затова Пул ще си останат лицето на английският футбол и най-добрият английски отбор! Защото нямат значение успехите от вътрешното първенство, важното е какво можеш да постигнеш когато премериш сили с най-силните на континента! Това, че в Англия реферите свирят яко за МЮ и им подаряват всяка втора титла не прави Манчо силен отбор и това ясно се видя в последните 2 финала в ШЛ, в които МЮ участва! Хеле снощи бяха смешни, ама ужасно смешни, а най-смешен беше оня цървул - вечно джвакащият с дъвка шотландец! Стартовият му състав пълна трагедия, тактиката и тя, смените му без коментар, да не говорим, че срещи техничен отбор като Барса му трябваше играч, който да може да задържа топката, да укротява темпото на игра и да раздава перфекни пасове по конец, т.е. трябваше му ГОЛМАЙСТОРА НА ВЛ, но не, много "умният" САФ реши да остави голмайстора на ВЛ... ИЗВЪН ГРУПАТА за мача! :lol: :lol: :lol:

Ето затова ти ще си останеш тъпа п*тка ! Странно как си си избрала женски ник , отива ти ! Отивай да си гледаш , онези извънземен футбол . САФ Е НАПРАВИЛ 4 ГОЛЕМИ ОТБОРА СЪС 4 РАЗЛИЧНИ СТИЛОВЕ . БЕЗДАРНИЦИ ТАКИВА .
Форумни злобни мишки !

Боли ли смешко, боли ли?! Слушах ви глупостите сумати време, обяснявах ви, че живеете в огромна заблуда и че Барса е в пъти по-силна от този палячовски отбор МЮ - смазахме ви на финала, рефера ви подпря - типично за вас - Гигс бе в засада при двойното с Руни за гола ви и все пак ви размазахме като хлебарки (каквито впрочем сте!!!)! Та сега е много нагло да се правиш на чалнат! Като няма какво да кажеш в своя защита и хоп почваш да обиждаш! Типично поводение за смешник, който не може да губи! Е даже няма как да ми е жал за загубеняк като теб, само ще ти се смея!!! Получихте си заслуженото! То е ясно, че за вас не съществува такова нещо като чувство за чест и достойнство - ако имахте такива качества НИКОГА нямаше да почнете да симпатизирате на МЮ, но поне се видя кой е по-по-най! :twisted: :twisted: :twisted:

Стана точно това, което ви повтарях сумати време, че ще стане! САФ бил направил 4 големи отбори... е и?! И нито един от тези 4 отбора не е дори на 15% толкова добър, колкото е добра сегашната Барса! :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 17:31

ZARAA написа:
DmG написа:
megan fox написа:САФ е пълен въздух под налягане! Да, очевидно познава английският футбол отлично и за ВЛ върши работа, но това е треньор за вътрешна консумация! В ЕКТ е абсолютна мишка! Не може уж да водиш един от най-силните отбори в Европа за последните 20 години, най-богатият и силен отбор на ВЛ и за 25+ години начело на този отбор да си спечелил само 2 пъти КЕШ! Това е смешно! Всичките тези титли на ВЛ САФ може да си ги навре отзад, те нищичко не струват! Ето затова Пул ще си останат лицето на английският футбол и най-добрият английски отбор! Защото нямат значение успехите от вътрешното първенство, важното е какво можеш да постигнеш когато премериш сили с най-силните на континента! Това, че в Англия реферите свирят яко за МЮ и им подаряват всяка втора титла не прави Манчо силен отбор и това ясно се видя в последните 2 финала в ШЛ, в които МЮ участва! Хеле снощи бяха смешни, ама ужасно смешни, а най-смешен беше оня цървул - вечно джвакащият с дъвка шотландец! Стартовият му състав пълна трагедия, тактиката и тя, смените му без коментар, да не говорим, че срещи техничен отбор като Барса му трябваше играч, който да може да задържа топката, да укротява темпото на игра и да раздава перфекни пасове по конец, т.е. трябваше му ГОЛМАЙСТОРА НА ВЛ, но не, много "умният" САФ реши да остави голмайстора на ВЛ... ИЗВЪН ГРУПАТА за мача! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ето затова ти ще си останеш тъпа п*тка ! Странно как си си избрала женски ник , отива ти ! Отивай да си гледаш , онези извънземен футбол . САФ Е НАПРАВИЛ 4 ГОЛЕМИ ОТБОРА СЪС 4 РАЗЛИЧНИ СТИЛОВЕ . БЕЗДАРНИЦИ ТАКИВА .
Форумни злобни мишки !

+1
Когато постигнеш поне малко от това което САФ е постигнал,тогава имаш право да го съдиш!Аман от провалени таланти,криещи се зад клавиатурите..

А кой е този мишок САФ?! Някой известен ли е, защото никога не съм го чувал! Да не би да е треньора на едно жалко отборченце, дето втори път под ред го бием на финала на ШЛ?!

Потребителски аватар
Villа_777
Контакти:

Мнениеот Villа_777 » 29 май 2011 17:40

megan fox написа:
DmG написа:
megan fox написа:САФ е пълен въздух под налягане! Да, очевидно познава английският футбол отлично и за ВЛ върши работа, но това е треньор за вътрешна консумация! В ЕКТ е абсолютна мишка! Не може уж да водиш един от най-силните отбори в Европа за последните 20 години, най-богатият и силен отбор на ВЛ и за 25+ години начело на този отбор да си спечелил само 2 пъти КЕШ! Това е смешно! Всичките тези титли на ВЛ САФ може да си ги навре отзад, те нищичко не струват! Ето затова Пул ще си останат лицето на английският футбол и най-добрият английски отбор! Защото нямат значение успехите от вътрешното първенство, важното е какво можеш да постигнеш когато премериш сили с най-силните на континента! Това, че в Англия реферите свирят яко за МЮ и им подаряват всяка втора титла не прави Манчо силен отбор и това ясно се видя в последните 2 финала в ШЛ, в които МЮ участва! Хеле снощи бяха смешни, ама ужасно смешни, а най-смешен беше оня цървул - вечно джвакащият с дъвка шотландец! Стартовият му състав пълна трагедия, тактиката и тя, смените му без коментар, да не говорим, че срещи техничен отбор като Барса му трябваше играч, който да може да задържа топката, да укротява темпото на игра и да раздава перфекни пасове по конец, т.е. трябваше му ГОЛМАЙСТОРА НА ВЛ, но не, много "умният" САФ реши да остави голмайстора на ВЛ... ИЗВЪН ГРУПАТА за мача! :lol: :lol: :lol:

Форумни злобни мишки !

Боли ли смешко, боли ли?! Слушах ви глупостите сумати време, обяснявах ви, че живеете в огромна заблуда и че Барса е в пъти по-силна от този палячовски отбор МЮ - смазахме ви на финала, рефера ви подпря - типично за вас - Гигс бе в засада при двойното с Руни за гола ви и все пак ви размазахме като хлебарки (каквито впрочем сте!!!)! Та сега е много нагло да се правиш на чалнат! Като няма какво да кажеш в своя защита и хоп почваш да обиждаш! Типично поводение за смешник, който не може да губи! Е даже няма как да ми е жал за загубеняк като теб, само ще ти се смея!!! Получихте си заслуженото! То е ясно, че за вас не съществува такова нещо като чувство за чест и достойнство - ако имахте такива качества НИКОГА нямаше да почнете да симпатизирате на МЮ, но поне се видя кой е по-по-най! :twisted: :twisted: :twisted:

Стана точно това, което ви повтарях сумати време, че ще стане! САФ бил направил 4 големи отбори... е и?! И нито един от тези 4 отбора не е дори на 15% толкова добър, колкото е добра сегашната Барса! :lol: :lol: :lol:

Изображение Изображение Изображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/381/2460381g.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lja91gJ7hg1qe3x9r.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 29 май 2011 17:41

Като българин се изкефих на гаврата на барцелона като на реванш на гаврата на съра... не че ако бербо играеше щеше да е по-различно, но чак пък такава гавра...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 29 май 2011 17:42

DmG написа: САФ Е НАПРАВИЛ 4 ГОЛЕМИ ОТБОРА СЪС 4 РАЗЛИЧНИ СТИЛОВЕ . БЕЗДАРНИЦИ ТАКИВА .
Форумни злобни мишки !

Кои са тези 4 големи отбора? :roll: Аз знам само 2 - този от средата и края на 90-те дето взе требъла и онзи на вече развилия се Роналдо, дето спечели 3 поредни титли и ШЛ през 2008-ма.

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 29 май 2011 17:43

E нямахте търение да паднем и веднага като лешояди се нахвърлихте с цялата натрупана злоба. Нито е първия нито последния загубен мач. Видяхме всички отбори които се исправиха срещу този великолепен отбор на Барса, как накрая оставаха излъгани. Аз като фен на Ман.Юнайтед не си правех илюзиите че можем да бием Барселона и то с тази халфова линия срещу най техничните и интилигентни халфове в света, това го казаха всички футболни специалисти. Наскачахте с коментарите си за най-големия футболен мениджър до момента, коментирайте си вашите отбори. Но знам колко ви болеше че снощи на Уембли беше Юнайтед , а не отборите на които симпатизирате.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
Villа_777
Контакти:

Мнениеот Villа_777 » 29 май 2011 17:45

Единственото, за което ме боли е, че не ви разпрахме с повече, ама затова благодарете на 12-тия ви играч във всеки мач - съдията !

Поздрав от Меси, Педро и Вия !
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/381/2460381g.gif[/wrapimg][wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lja91gJ7hg1qe3x9r.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 май 2011 17:47

megan fox написа:

Смешко , само да те питам , защо говориш - все едно ти си постигнал това, ти си създал барса , ти си вкарал головете ?
Все едно ти си направил по силни отбори от САФ , какво си постигнал , че да говориш толкова високомерно ?
НАЙ-МНОГО да си си купил някоя и друга тениска на Меси . Т.Е. във най- добрия случай си допринесъл със 15О евро за отбора и са отишли за заплатата на Меси или по точно за един час на Меси във Барса :) Във най- лошия случа твойте пари са отишли за плащането на агента на Ибра :) Ти не си постигнал нищо , освен че си избрал някакъв супер силен отбор и си мислиш , че си по- голям от другите фенове , особено от тези на по- малките отбор ...
Ти и аз сме ДИВАН-ФЕНОВЕ . Ти и аз сме даже по-смешни фенове от тези на малките клубове , защото те си обичат по-истински отборите . Ти си фен на Барса , заради титлите и заради Стоичков , аз съм фен на МЮ заради прякора им , катастрофата от 1958 и заради това , че са играли мач във България 2 дни след като съм се родил и то на около километър от болницата във която съм се родил . Извадих късмет , че този отбор направи силни 20 години и бях свидетел на доста успехи , макар и повече по телевизора и съм благодарен , но няма как да съм толкова високомереН , защото заради това , че моя отбор бие , АЗ НЕ СЪМ ПО-ГОЛЯМ ОТ ФЕНА НА ЛЕСТЪР !

НО СЪМ ПО-ГОЛЯМ ОТ ТАКИВА ФОРУМНИ ЗЛОБНИ МИШКИ !
ПОДКРЕПЯЙТЕ СИ ОТБОРИТЕ , СТИГА СТЕ ЗЛОБЕЛИ !
ЕДИТ , определено си заслужаваш мястото във подписа ми !

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 29 май 2011 17:53

ами права си е МегънФокс
двете последни титли в ШЛ МЮ ги спечели с мишкуване! срещу Байерн с 2 щастливи гола в 90тата минута и с дузпи срещу Челси, като и в двата финала тогава бяха надиграни, но късмета беше на тяхна страна!
а за последните им 2 участия на Финал гледката е една и съща, Барса играят, а МЮ гледа отблизо! и в двата случая, МЮ имаха уникален шанс да им се падат по-леките противници след груповата фаза и така да достигнат Финала!
тая година ако Челси не беше претърпял странен срив след 12-ия кръг, то МЮ щяха да се борят за 2-рото място с Арсенал!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 17:58

DmG написа:Смешко , само да те питам , защо говориш - все едно ти си постигнал това, ти си създал барса , ти си вкарал головете ?
Все едно ти си направил по силни отбори от САФ , какво си постигнал , че да говориш толкова високомерно ?
НАЙ-МНОГО да си си купил някоя и друга тениска на Меси . Т.Е. във най- добрия случай си допринесъл със 15О евро за отбора и са отишли за заплатата на Меси или по точно за един час на Меси във Барса :) Във най- лошия случа твойте пари са отишли за плащането на агента на Ибра :) Ти не си постигнал нищо , освен че си избрал някакъв супер силен отбор и си мислиш , че си по- голям от другите фенове , особено от тези на по- малките отбор ...
Ти и аз сме ДИВАН-ФЕНОВЕ . Ти и аз сме даже по-смешни фенове от тези на малките клубове , защото те си обичат по-истински отборите . Ти си фен на Барса , заради титлите и заради Стоичков , аз съм фен на МЮ заради прякора им , катастрофата от 1958 и заради това , че са играли мач във България 2 дни след като съм се родил и то на около километър от болницата във която съм се родил . Извадих късмет , че този отбор направи силни 20 години и бях свидетел на доста успехи , макар и повече по телевизора и съм благодарен , но няма как да съм толкова високомереН , защото заради това , че моя отбор бие , АЗ НЕ СЪМ ПО-ГОЛЯМ ОТ ФЕНА НА ЛЕСТЪР !

НО СЪМ ПО-ГОЛЯМ ОТ ТАКИВА ФОРУМНИ ЗЛОБНИ МИШКИ !
ПОДКРЕПЯЙТЕ СИ ОТБОРИТЕ , СТИГА СТЕ СЛОБЕЛИ !
ЕДИТ , определено си заслужаваш мястото във подписа ми !

Ами ако аз съм създал Барса?! Ами ако аз съм Господ?! :lol: :lol: :lol:
Ще говоря както си поискам - в крайна сметка имам право на мнение!

Да, прав си, всичките сувенири и екипи, които имам на Барса не са на стойност повече от 300-400 евро, но това не ме прави по-малко фен от хората, които живеят в Каталуня?! Каква е моята вина, че съм се родил във Варна, а не в Барселона?! Нима родното място определя до колко един човек може да обича даден отбор?!

А злобеенето сега е резултат на вашите глупости, които избълвахте преди финала. Заради всичките ви изхвърляния, заради всичките глупости, които бяха изказани по адрес на Барса и не на последно място, защото сте слепи! САФ тотално обърка тактиката ви, но до такава степен сте го обожествили, че вие дори не виждате, когато той греши! - Ест това си е ваш проблем, но аз понеже съм доста злопаметен, а и винаги съм ненавиждал Манчо като отбор няма как да пропусна сега да се възползвам от случилото се и да ви го върна за всичките глупости, които издрънкаха някои фенове на МЮ! А най-хубавото е, че съм и прав, защото САФ наистина вече му е време да се пенсионира! Той няма какво повече да даде на футбола! Ок, може да спечели още някоя друга титла на ВЛ - това с тези играчи и много други треньори могат да го постигнат, но в ЕКТ, в частност ШЛ... забравете за нов успех с този треньор!

Върни се в “Футбол - Свят”