ultralevski написа:Честито! Пак ще има номер 48
Или номер 46

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ultralevski написа:Честито! Пак ще има номер 48
vaskonti написа:Аз бих се радвал повече на това от тук натам никога да няма подобни съмнения дали ще имаме лиценз или не. Това ще означава, че в клуба наистина се работи както трябва.
Но точно днес, към този момент аз мисля да си поживея още 2 дни в съмнения и с 1 на ум. Доказателства от типа "научи Спортал" не са ми достатъчни.
delqnski47 написа:ultralevski написа:Честито! Пак ще има номер 48
Или номер 46![]()
paceto написа:Това че ЦСКА започва от плейофите се дължи само и единствено заради спечелената купа на Порто, така както стана преди 2 години с Литекс когато станаха шампиони Шахтьор и Литекс започна от плейофите където срещна БАТЕ.
За да стане това практика т.е. носителят да започва всяка година от плейофите трябва да минем на 15-то място т.е. да изместим Дания, които са с коефицент 27 и отгоре, а ние сме с 22.
Преди нас са Шотландия с почти 26 точки.
W84me написа:Събитие на годината,ЦСКА ВЗЕ ЛИЦЕНЗ!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Tommi написа:paceto написа:Това че ЦСКА започва от плейофите се дължи само и единствено заради спечелената купа на Порто, така както стана преди 2 години с Литекс когато станаха шампиони Шахтьор и Литекс започна от плейофите където срещна БАТЕ.
За да стане това практика т.е. носителят да започва всяка година от плейофите трябва да минем на 15-то място т.е. да изместим Дания, които са с коефицент 27 и отгоре, а ние сме с 22.
Преди нас са Шотландия с почти 26 точки.
След сезон 2010/2011 ние сме вече на 21-во място (17,875). На 15-о място е Шотландия (25,141), а пред нас са и Кипър, Австрия, Чехия, Израел и Швейцария.
B__A__N__DA__TA написа:W84me написа:Събитие на годината,ЦСКА ВЗЕ ЛИЦЕНЗ!
А Левски , какво взе
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
paceto написа:
Мнението ми е на базата на тази таблица за сезон 2011 - 2012 - http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/qual2011.html
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта