Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще вадим ли отбора?
стига с това какво ще каже сельо да не е той ръководната ни фигура? Тъкмо ще докажем, че не той командва в клуба, а ние феновете. Незнам защо сте толкова загрижени какво ще кажат другите и най-вече селския, ние нямаме ли достойнство да казваме какво да става?
- емо73канар
- Контакти:
Стига с това вадене на отбора ,само ще свършите мръсната работа на СЕЛЯНИНА.
Отбора може да се изкара и на 08.08.2009,когато започва новият шампионат.

- емо73канар
- Контакти:
Re: Аз съм почтен човек ...
мите,ако ти си честен и почтен то аз съм папата.
Христолофф ,ДЯВОЛА те чака да пиете кафе,аиде побързаи,че закасняваш вече с 10 години.

Христолофф ,ДЯВОЛА те чака да пиете кафе,аиде побързаи,че закасняваш вече с 10 години.

- sorcererals
- Контакти:
емо73канар написа:Стига с това вадене на отбора ,само ще свършите мръсната работа на СЕЛЯНИНА.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отбора може да се изкара и на 08.08.2009,когато започва новият шампионат.
![]()
![]()
Мммммммммда, може да се изкара и на 08.08.2030, дотогава митьо е обещал да сме интерконтинентали шампиони. А най-добре е да изчакаме до 08.08.2075, тогава синчето му е обещал да изпълни несвършеното от баща си. Или може би да изчакаме до страшния съд?!?

Моето скромно мнение е да си биеме Перник и Сандански и да си гарантираме оставането в "А" група. След това мисля,че е ясно като бял ден,че Селю няма да получи профи лиценз за новия сезон и това означава "В" група! Обаче по вина на Селю! Оттук и всички мърди си стават свободни агенти и Селю остава с пръст в отверстието си...
А какво ще кажете за ваденето на отбора в последния кръг срещу буферите?
Предимства:
1.До тогава ще е почти ясно остава ли Селския Идиот или се маха.
2.Ако сме си взели мачовете с Миньор и Вихрен от нас тогава ще зависи дали да продължим мъките в А група и догодина или да изхвърлим отбора.Ще е с достойнство.
3.Дербито ще го гледа цяла България и ще го направим пред очите на всички та да го запомнят
.Ще остане и в историята.
4.Не на последно място,ще стане страхотно шоу!
5.Е,ако пък дай боже дотогава някой е надупил селянина - пак ще си направим шоуто,но без да вадим отбора естествено.
Какво ще кажете?Нека помислим по тоя вариант.Колкото повече мисля по него,толкова по-добър ми се вижда.
Предимства:
1.До тогава ще е почти ясно остава ли Селския Идиот или се маха.
2.Ако сме си взели мачовете с Миньор и Вихрен от нас тогава ще зависи дали да продължим мъките в А група и догодина или да изхвърлим отбора.Ще е с достойнство.
3.Дербито ще го гледа цяла България и ще го направим пред очите на всички та да го запомнят

4.Не на последно място,ще стане страхотно шоу!
5.Е,ако пък дай боже дотогава някой е надупил селянина - пак ще си направим шоуто,но без да вадим отбора естествено.

Какво ще кажете?Нека помислим по тоя вариант.Колкото повече мисля по него,толкова по-добър ми се вижда.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Джими идеята ти е добра но ако от последния кръг зависи оставането ?? Макар, че аз съм против вадене на отбора.
- PLOVDIV PEE 1912
Славчо АТАНАСОВ:Дивотиите на Димитър Христолов,че раздавам и
Славчо АТАНАСОВ:Дивотиите на Димитър Христолов,че раздавам имоти нямат край
Христолов е доказал,че каквото и да каже - все се оказва лъжа.
Славчо АТАНАСОВ:Дивотиите на Димитър Христолов,че раздавам имоти нямат край - Г-н Атанасов, какво сте обещали на Ирена Кръстева в несъстоялата се сделка за „Ботев" с Димитър Христолов?
- Не ми се ще да отговарям на дивотиите на Христолов, защото той е доказал не само на града, но и на цяла България, че каквото и да каже - все се оказва лъжа. Ще отговоря само от уважение към вашия вестник и към журналиста, който ме пита. Това са поредните глупости на Митко Христолов. Какво, например, мога да обещая на Ирена Кръстева?
- Общински терени, например.
- Аз да не щракам с пръсти и да ги раздавам? (Смее се). Нали всяко разпореждане с общинска собственост задължително трябва да мине през Общинския съвет. Аз да не съм някакъв средновековен сатрап, който да раздава наляво и надясно общинска собственост, без тя да се контролира. Напротив, в управлението досега съм показал, че изобщо не се влияя от никакви политически конюнктури, и от натиск, независимо откъде идва той. Това са поредните кьорфишеци на Митко Христолов.
- А защо изобщо трябваше да участвате в преговори за „Ботев", които се водеха между частни лица?
- По принцип разумен кмет винаги гледа да помогне за решаване на конфликтни ситуации, ако те засягат интересите на града. С тази цел се опитах да се намеся в случая с „Ботев", макар че мъдри хора ме съветваха да не го правя, защото ситуацията там е като черна космическа дупка.
Влезеш ли там, няма излизане и постоянно ще бъдеш оплют от всички. Опитах се да помогна „Ботев" да се продаде, защото повтарям - Митко Христолов не е в състояние да издържа този отбор. Под негово ръководство клубът никога няма да си върне предишната слава. Напротив, отборът агонизира, привържениците с основание са изнервени. Въпреки амбициите му да бъдат или шампион, или в тройката, от десет години „Ботев" се превръща в един асансьор: влез - излез от А група. Това е срамно за отбор като „Ботев". В семейството ни аз съм четвърто поколение привърженик на този клуб, но се опитах да му помогна, защото „Ботев" е институция, важна за града, както са важни „Локомотив", „Спартак", „Марица". По принцип не е работата на кмета да се бърка в тези неща, защото „Ботев" е частен клуб, но се опитах да помогна за по-бързата му продажба, за да се спре агонията. Останалото са глупости на Христолов.
- Кажете откровено, след като бяхте вътре в нещата, защо се е провалила тази сделка?
- Ако сте работили с Христолов, ще се съгласите, че той е много сложен човек като психология. С това ще спра дотук, но намерете хора, които са имали взимане-даване с Митко Христолов, и ги питайте как се работи с него.
Те ще отговорят. Аз нямам намерение да влизам в диалог с този човек. Той не ми е тема.
- Гергов ще купи ли „Ботев"?
- Не мога да кажа.
- Там не участвате ли в преговорите?
- Веднъж се опитах нещо да направя, но бях оплют от Христолов. В момента съм се отдръпнал и, както се казва, му гледам сеира. Лошото е обаче, че заради неговия сеир страда целият град, а аз като администратор нищо не мога да направя с това частно дружество. Ситуацията там ескалира и не знам докъде ще стигне.
- От военното министерство бяха казали, че след Гергьовден ще дадат отговор за собствеността на стадион „Ботев". Дойде ли?
- Дал съм задача на зам.-кмета Петко Атанасов отново да настоява за среща с Министерството на отбраната. Обмисляме и други по-крайни ходове.
- Протести пред Министерския съвет?
- По този начин нещата не се решават и аз съм противник на такива действия. Обмисляме други ходове, защото сме в омагьосан кръг. По документи имотът е на общината, но в същото време военното министерство не си изтегля от „Ботев" поделението от един-единствен човек. Стадионът се руши, а на практика ние не сме въведени във владение.
Христолов е доказал,че каквото и да каже - все се оказва лъжа.
Славчо АТАНАСОВ:Дивотиите на Димитър Христолов,че раздавам имоти нямат край - Г-н Атанасов, какво сте обещали на Ирена Кръстева в несъстоялата се сделка за „Ботев" с Димитър Христолов?
- Не ми се ще да отговарям на дивотиите на Христолов, защото той е доказал не само на града, но и на цяла България, че каквото и да каже - все се оказва лъжа. Ще отговоря само от уважение към вашия вестник и към журналиста, който ме пита. Това са поредните глупости на Митко Христолов. Какво, например, мога да обещая на Ирена Кръстева?
- Общински терени, например.
- Аз да не щракам с пръсти и да ги раздавам? (Смее се). Нали всяко разпореждане с общинска собственост задължително трябва да мине през Общинския съвет. Аз да не съм някакъв средновековен сатрап, който да раздава наляво и надясно общинска собственост, без тя да се контролира. Напротив, в управлението досега съм показал, че изобщо не се влияя от никакви политически конюнктури, и от натиск, независимо откъде идва той. Това са поредните кьорфишеци на Митко Христолов.
- А защо изобщо трябваше да участвате в преговори за „Ботев", които се водеха между частни лица?
- По принцип разумен кмет винаги гледа да помогне за решаване на конфликтни ситуации, ако те засягат интересите на града. С тази цел се опитах да се намеся в случая с „Ботев", макар че мъдри хора ме съветваха да не го правя, защото ситуацията там е като черна космическа дупка.
Влезеш ли там, няма излизане и постоянно ще бъдеш оплют от всички. Опитах се да помогна „Ботев" да се продаде, защото повтарям - Митко Христолов не е в състояние да издържа този отбор. Под негово ръководство клубът никога няма да си върне предишната слава. Напротив, отборът агонизира, привържениците с основание са изнервени. Въпреки амбициите му да бъдат или шампион, или в тройката, от десет години „Ботев" се превръща в един асансьор: влез - излез от А група. Това е срамно за отбор като „Ботев". В семейството ни аз съм четвърто поколение привърженик на този клуб, но се опитах да му помогна, защото „Ботев" е институция, важна за града, както са важни „Локомотив", „Спартак", „Марица". По принцип не е работата на кмета да се бърка в тези неща, защото „Ботев" е частен клуб, но се опитах да помогна за по-бързата му продажба, за да се спре агонията. Останалото са глупости на Христолов.
- Кажете откровено, след като бяхте вътре в нещата, защо се е провалила тази сделка?
- Ако сте работили с Христолов, ще се съгласите, че той е много сложен човек като психология. С това ще спра дотук, но намерете хора, които са имали взимане-даване с Митко Христолов, и ги питайте как се работи с него.
Те ще отговорят. Аз нямам намерение да влизам в диалог с този човек. Той не ми е тема.
- Гергов ще купи ли „Ботев"?
- Не мога да кажа.
- Там не участвате ли в преговорите?
- Веднъж се опитах нещо да направя, но бях оплют от Христолов. В момента съм се отдръпнал и, както се казва, му гледам сеира. Лошото е обаче, че заради неговия сеир страда целият град, а аз като администратор нищо не мога да направя с това частно дружество. Ситуацията там ескалира и не знам докъде ще стигне.
- От военното министерство бяха казали, че след Гергьовден ще дадат отговор за собствеността на стадион „Ботев". Дойде ли?
- Дал съм задача на зам.-кмета Петко Атанасов отново да настоява за среща с Министерството на отбраната. Обмисляме и други по-крайни ходове.
- Протести пред Министерския съвет?
- По този начин нещата не се решават и аз съм противник на такива действия. Обмисляме други ходове, защото сме в омагьосан кръг. По документи имотът е на общината, но в същото време военното министерство не си изтегля от „Ботев" поделението от един-единствен човек. Стадионът се руши, а на практика ние не сме въведени във владение.
kupo написа:Джими идеята ти е добра но ако от последния кръг зависи оставането ?? Макар, че аз съм против вадене на отбора.
Ако има нов собственик - играем си дербито дето се вика на кръв.Е,поне феновете де,защото нашите олигофрени на терена едва ли ще се трогнат че е дерби.Ако пък Селския Идиот си остава собственик - правим така че Ботев да бъде изваден от професионалния футбол.Въпреки че и на мен не ми се ще да се стига до това,ама честно казано ако Любимеца на Държавата остане собственик изобщо няма да ми дреме неговия отбор в коя група ще играе.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- Botev1912PlovdivFan
- Контакти:
Ботев Пловдив - Миньор Перник ... ПОСЛЕДНО ???
Хайде стига сме говорили празни приказки .. има два варианта - или подкрепяме отбора, или трибуна изток остава празна ... ако се пее ще се пее на ТИ. Та сега последно въпросът ми е ЩЕ СЕ ХОДИ ЛИ НА ТИ /респективно дали ще се подкрепя отбора / или ТИ остава празна и само гледаме мача. Имаше и друг вариант - първото полувреме трибуната да остане празна и след това да я напълним и мощно против Селския. Чакам вашите мнения, но ако мислите пак да се излагаме като пеят 10 души от семките и 10 души на ТИ и то кой пее, кой не пее - просто забравете ... Получих отзиви от мача със Спартак, че сме създали впечатление за НЕПОДРЕДЕН ОТБОР без никаква агитка ... хайде да докажем, че не е така ... очаквам мнения 
Свободен БОТЕВ !!!!

Свободен БОТЕВ !!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???