Serie "А" - сезон 2010/2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Serie "А" - сезон 2010/2011

Мнениеот Santiago Munezz » 29 май 2011 01:38

А аз сега четох,че Фиорентина искали размяна Касано-Монтоливо.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 май 2011 01:38

Santiago Munezz написа:А аз сега четох,че Фиорентина искали размяна Касано-Монтоливо.

Може,аз за това казах,че това са просто слухове ;)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 29 май 2011 01:49

Рано е още за трансфери..
Има Копа Америка и си мисля, че ще изгрее някой талант от там..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2011 02:10

Santiago Munezz написа:А аз сега четох,че Фиорентина искали размяна Касано-Монтоливо.

На Робиньо-Монтолово съм съгласен, Касано не.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 май 2011 02:24

:shock: Защо ? Аз от това, което съм гледал Робиньо ви е най-добрия играч ... Единствената му слабост е, че много пропуска, когато е сам срещу вратаря ... Ако може да оправи този проблем ще е изключителен футболист ...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 май 2011 02:42

Робиньо вкара 14 гола в калчото,има основна роля за скудетото,но че пропуска като малоумник е факт :lol: Иначе не искам да се разделяме с никого от нападателите,но не бих отказал да купим Монтоливо.Не вярвам обаче това да стане,защото той е от типа на Пирло,а Алегри иска друг профил играчи в средата на терена.Иначе аз за Купата съм по-скоро за Интер,защото искам да играем Суперкупа с тях,а и Палермо се изприщват от злоба като типичен селски отбор като играят с нас.Колкото до трансферите,дурекс,интересуваме от едни и същи играчи,разбира се,с малки изключения :mrgreen: Силвио и Масимо обичат да си ги мерят,но на Перес,Росел,Абрамович,Глейзър и Шейх Мансур почти винаги им се оказват по-големи... желанието и възможностите :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 май 2011 02:52

Frankie Lampard написа::shock: Защо ? Аз от това, което съм гледал Робиньо ви е най-добрия играч ... Единствената му слабост е, че много пропуска, когато е сам срещу вратаря ... Ако може да оправи този проблем ще е изключителен футболист ...

Първо защото искам в отбора да има повече италианци и второ, защото Робиньо не го издържам с всичките му пропуски и лигавения.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 май 2011 02:54

По-скоро желанието ... Силвио има повече пари от всички без Абрамович и Шейх Мансур и повече влияние от всички освен Мансур ...

Ама явно от толкова ебане на курви не му остават кинти :lol:

Регър, интересно ми е защо искаш да има повече италианци ... Разбирам да беше италианец ... На мен изобщо не ми пука от коя страна е футболиста, важни са качествата ... Това е въпрос, не заяждане, не ме разбирай погрешно.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 29 май 2011 12:18

Frankie Lampard написа:По-скоро желанието ... Силвио има повече пари от всички без Абрамович и Шейх Мансур и повече влияние от всички освен Мансур ...

Ама явно от толкова ****е на курви не му остават кинти :lol:

Регър, интересно ми е защо искаш да има повече италианци ... Разбирам да беше италианец ... На мен изобщо не ми пука от коя страна е футболиста, важни са качествата ... Това е въпрос, не заяждане, не ме разбирай погрешно.

Да ти кажа и аз в Юве искам да има повече италианци от колкото легионери.. По простата причина, че италианеца знае какво е отбора и какво значи за феновете...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 май 2011 14:51

Frankie Lampard написа:По-скоро желанието ... Силвио има повече пари от всички без Абрамович и Шейх Мансур и повече влияние от всички освен Мансур ...

Ама явно от толкова ****е на курви не му остават кинти :lol:

Съгласен съм,че Берлускони не би имал проблем да надцака почти всички в световния футбол,но показва най-малко желание от големите да го прави.Даже не съм сигурен дали не е по-богат от баце Роман,а на шейха и всички останали чалми кинтите ще свършат след 40-50 години :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Архив”