САГАТА Ман Юнайтед - Бербатов!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: КРАЯТ НА САГАТА: БЕРБАТОВ СПАЗАРЕН, ЧАКАТ ГО ЗА ПРЕГЛЕДИ И П
историята каэва; ТРЯБВА ДА ИГРАЕШ ЭА ЦСКА,ЭА ДА БАДЕШ ФУТБОЛИСТ И ИМЕ ВАВ ЧУЖБИНА:
Футбол: Бербатов продължава да тренира с Тотнъм
Футбол: Бербатов продължава да тренира с Тотнъм
13 август 2008 | 16:36 | Агенция "Фокус"
Лондон. Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов проведе тренировка с клубния си тим Тотнъм тази сутрин, въпреки информациите, че се намира в базата на шампионите от Манчестър Юнайтед в Карингтън, където го очакват за медицински изследвания, след които трябва да се договорят личните му условия.
През последния месец Юнайтед направи редица оферти за българина, като първата оферта на Алекс Фъргюсън за Бербатов бе на стойност 20 млн. и бе отхвърлена от ръководството на лодончани, които искаха 32 млн. Сега обаче двата клуба са се разбрали на компромисната сума от 25 млн., които Тотнъм веднага ще похарчи, за да си осигури заместник на Бербатов
Все още нищо не е ясно както изглежда.
13 август 2008 | 16:36 | Агенция "Фокус"
Лондон. Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов проведе тренировка с клубния си тим Тотнъм тази сутрин, въпреки информациите, че се намира в базата на шампионите от Манчестър Юнайтед в Карингтън, където го очакват за медицински изследвания, след които трябва да се договорят личните му условия.
През последния месец Юнайтед направи редица оферти за българина, като първата оферта на Алекс Фъргюсън за Бербатов бе на стойност 20 млн. и бе отхвърлена от ръководството на лодончани, които искаха 32 млн. Сега обаче двата клуба са се разбрали на компромисната сума от 25 млн., които Тотнъм веднага ще похарчи, за да си осигури заместник на Бербатов
Все още нищо не е ясно както изглежда.
Super!!! Do4akahme go nai-posle. Siguren sam 4e Berbatov 6te se dokaqe i 6te vkarva -moge i na Newcastle. Toi e vkarval na mn.golemi. Pokazal e 4e moge da se spravq s predizvikatelstva i da se adaptira, a kakva po-dobra sreda ot Man.Untd. USPEH BERBA!!!
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
ами не искам да охлайдам ентусиазма ама влезте ми и в другата тема за повече подробности около трансфера
-
- Контакти:
Re: Футбол: Бербатов продължава да тренира с Тотнъм
А эа трансфера на ВУЦОВ вав МU каква е трансферната сума?Чува ли се нешто?
откъде да знам аз и 5 лева не бих му дал
-
- Контакти:
лошо!СПОРЕД МЕН 400 еuro, эа чехли BOSS
И*вам им майката на тея смотаняци от Англия (медийте) ако това са спекулации само 

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
и мен мн ме дразнят дано това с бербо се окаже факт
ТОТНЪМ ПАК ВДИГА ЦЕНАТА НА БЕРБО
Не ви ли омръзна тая сапунка вече?Ту отишъл,ту не,вчера след радосста ми от трансфера се оказва,че е спекулация,а сега и Леви ще качва допълнително цената.Според мен е по-добре Ман Ю да вземат Хунтелаар,че като гледам май и тая година трансфер няма да има