Ролан Гарос 2011
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ролан Гарос 2011
Делпо си изпусна шанса в третия сет,когато имаше 2 точки за пробив.Бих казал,че при доиграването Джокович е с класа над аржентинеца.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Ха, не очаквах Вердаско да зауби от ЛЮбичич
... Иначе другите фаворити днес си взеха мачовете без изненади...

ТодорТ, Вердаско не е във фолма, така че изненадата, поне за мен не е голяма.Дано се получи интересен мач между Надал и Любичич,аз се надявам на победа на Рафата.
Рафата е с някакъв елементарен жребий,изключвам първи кръг.Дано поне след Любичич,Сьода,ако не го бие,то поне да му направи един много оспорван мач.Иначе,браво на Любичич,че е отстранил така несимпатичният ми Вердаско.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Нищо интересно няма до края с изключение на двубоите-Mr.Непобедим - Федя и победителя от този мач,с победителя от двубоя Nadal - Murray.Tук е големия тенис.
Давид Ферер може да бия Федя в следващия кръг 

sirius123 написа:Нищо интересно няма до края с изключение на двубоите-Mr.Непобедим - Федя и победителя от този мач,с победителя от двубоя Nadal - Murray.Tук е големия тенис.
Надал-Мъри на клей ще е много интересно, няма що. Тоя шотландски калъф ще стигне до мач с Надал, само защото има елементарен жребий.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

would написа:ТодорТ, Вердаско не е във фолма, така че изненадата, поне за мен не е голяма.Дано се получи интересен мач между Надал и Любичич,аз се надявам на победа на Рафата.
Да, прав си, Вердаско не е в познатата ни форма, но все пак

rhaegar написа:Надал-Мъри на клей ще е много интересно, няма що. Тоя шотландски калъф ще стигне до мач с Надал, само защото има елементарен жребий.
Мъри нещо си изкълчи глезена, та ще видим дали ще игаре и ако играе доколко ще е в състояние

Мъри може и да не стигне до мач с Рафа ... но пък мач Фед - Ноле ще има!
P.S. Come on Roger !!!
P.S. Come on Roger !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”