Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: Покрай едни спорове с колегата Проданов за евротурнирите

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 16 май 2009 14:53

PFC Litex написа:Това важи не само за Левски.
ЦСКА и те доста отдавна нямат победа в Европа.

Като се има впредвид, че миналата година не играхме - само една година сме пропуснали, а именно - двата равни с тулуза.

Предишната година имаме победа над Омония с 2:1 на армията.

Но тук въпроса е за Левски. Статистиката им не е особено розова.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 май 2009 14:55

Ми да не сте пропускали,червени некадърници.А и какво значение имат тези стари работи???Важното е че Левски ще е шампион!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 май 2009 14:55

Тези сравнения, които търсиш са само мотив за заяждане и нищо повече.
Локо София нямат загуба в Европа, Литекс са с 2-3 загуби, но това нито ги прави по-силни, ито ги прави по-класни.
Изображение

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 16 май 2009 14:56

rhaegar написа:А може ли аз да те питам нещо?Ти цесекар ли си или анти левскар?И колко мнения имаш негативни за Левски и колко положителни за ЦСКА?Първите май са в пъти повече.Много ли обичаш да се заяждаш?Толкова ли никой не ти обръща внимание в живота,че го търсиш тука?Както и да е не държа да ми отговаряш-едва ли би ме изненадал.

1. Аз съм цесекар и нормално да съм анти-левскар. така както всеки левскар е анти-цесекар.
2. 70-30 в полза на позитивните за ЦСКА
3. Не. Не обичам да се заяждам, а да дискутирам облегнат на фактите. С проданов си говорихме за евротурнирите и затова, че цска ще играе от по - преден кръг благодарение на левски. та затова ми беше интересна тази статистика.
4. Аз не търса внимание тук , а достатъчно хора с които да дискутирам , споря и защитавам мнението си. В живота ми обръщат внимание разни индивиди.
5.Добре.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 16 май 2009 15:00

[quote="ALEX_D_GREAT"]Искам да попитам колко мача отбора на Левски няма победа в Европа?

и

Един факт - в последните си 10 мача в Европа ЦСКА има една загуба от Бешикташ преди три години.

Благодаря за отговорите.[/

quote]Кажи нещо за победи!?Май няма какво да кажеш-Левски има победи/последните 5 години/ над:Динамо/Букурещ/,Олимпик/европейски шампион/,Киево и Удинезе/Серия"А"/-дайте вие какво направихте последните 5 години???Палячовци,млъкнете,защото фактите говорят едно-Цдна без БКП хич не е добре :lol: :mrgreen:

blue_ power1
Контакти:

Re: Треньорският пост в Левски.

Мнениеот blue_ power1 » 16 май 2009 15:02

Ники Илиев става,интелигентен,италианска школа,левскар-какво повече може да се желае в момента,друг е въпроса,че го държат настрани от клуба по незнайни за нас феновете причини.Кокала според мен може да остане помощник,нищо повече....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 май 2009 15:02

ALEX_D_GREAT написа:С проданов си говорихме за евротурнирите и затова, че цска ще играе от по - преден кръг благодарение на левски.

Това не е вярно. Явно и двамата нямате познания по ЕКТ ;)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 май 2009 15:06

Еми очевидно и аз трябва да кажа нещо. Ама съм го казвал вече :mrgreen:

Батка, знаеш ли, от 7 години не са ме късали на изпит,нали се сещаш що? :mrgreen:

Smart_za_govedata

Мнениеот Smart_za_govedata » 16 май 2009 15:07

OBI4AM LEVSKI написа:
ALEX_D_GREAT написа:Искам да попитам колко мача отбора на Левски няма победа в Европа?

и

Един факт - в последните си 10 мача в Европа ЦСКА има една загуба от Бешикташ преди три години.

Благодаря за отговорите.[/

quote]Кажи нещо за победи!?Май няма какво да кажеш-Левски има победи/последните 5 години/ над:Динамо/Букурещ/,Олимпик/европейски шампион/,Киево и Удинезе/Серия"А"/-дайте вие какво направихте последните 5 години???Палячовци,млъкнете,защото фактите говорят едно-Цдна без БКП хич не е добре :lol: :mrgreen:

А бе орел, двете победи над Баиер Лаверкузен и тази над Ливърпол на Анфийлд(а те до този мач, нямаха загуба на Анфийлд от доста време) са много повече от вашите "Евро" успехи!!!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 16 май 2009 15:13

ЗАщо са много повече???Тази срещу Ливърпул беше напълно безмислена!!!А срещу Леверкузен защо да е повече от тези над Олимпик М и Удинезе примерно?????????
Последна промяна от smash_the_reds на 16 май 2009 15:15, променено общо 1 път.
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”