Въздух за Манчестър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Въздух за Манчестър!

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 29 май 2011 13:30

Няма нищо по-хубаво от това да станеш неделя сутрин,да пиеш чаша топло кафе и от сърце да се посмееш на мненията в форума.Челси и Реал щели да играят по-добре на финала...видяхме ги на полуфиналите,Евра не бил за Ман Юнайтед...това може да го напише само фен на кърлинга,колко слаби били Ман Юнайтед....шампиона на Англия и финалист в ШЛ ако е пример за слаб отбор здраве му кажи...Как догодина Юнайтед щял да бъде на 5-то място в Англия...ще трябва да започнат да играят от януари за да се случи това
Злобата толкова ви заслепява,че губите реална представа за футболните стойности на Манчестър Юнайтед.
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 29 май 2011 13:34

Pichichi написа:М/у другото е време и за заместник на САФ , мисля че автора на темата е прав. Последните ви 2 финала в ШЛ доказаха че той се е изчерпал като идеи за футбол в евротурнирите, въпреки че доста хора ще оспорват този факт с доводи че все пак сте стигнали до финала !!!

Поведението му вчера спрямо Бербатов показа, че освен изчерпан като идеи е изчерпан и като човек. Каква ли мижитурка трябва да си, за да се подиграеш така с човек донесъл ти рекордната 19-та титла, а после да се обясняваш как ти се е късало сърцето.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 29 май 2011 13:37

Neo M написа:
Astarot написа:.... Проблемът е, че го сравняваме с Барса и това е може би единственият отбор в Европа с по-ефективна школа от тази на Юнайтед. ....

:?: :?: :?: Нещо бъркаш нещата според мен. Единствения случай, когато школата на Юнайтед проработи беше, когато се появи поколението на Бекъм/условно казано/. През останалото време Фъргюсън купува готов продукт. В голямата си част съм съгласен с твърденията на автора на темата.

Грешиш!Не е задължително да е израсъл като дете в школата ти даден играч!И пак да го развиеш и направиш звезда-това прави САФ!Роналдо,Нани...прехваленият ви Чичерито-Пинокио,когото смятате за звезда-значи го е развил...

arsenala.blogspot

Мнениеот arsenala.blogspot » 29 май 2011 13:51

manutd legeng написа:
Neo M написа:
Astarot написа:.... Проблемът е, че го сравняваме с Барса и това е може би единственият отбор в Европа с по-ефективна школа от тази на Юнайтед. ....

:?: :?: :?: Нещо бъркаш нещата според мен. Единствения случай, когато школата на Юнайтед проработи беше, когато се появи поколението на Бекъм/условно казано/. През останалото време Фъргюсън купува готов продукт. В голямата си част съм съгласен с твърденията на автора на темата.

Грешиш!Не е задължително да е израсъл като дете в школата ти даден играч!И пак да го развиеш и направиш звезда-това прави САФ!Роналдо,Нани...прехваленият ви Чичерито-Пинокио,когото смятате за звезда-значи го е развил...

То по тая логика Челси, Ман Сити и Реал Мадрид имат най-силните школи :D

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 29 май 2011 14:00

manutd legeng написа:
Neo M написа: :?: :?: :?: Нещо бъркаш нещата според мен. Единствения случай, когато школата на Юнайтед проработи беше, когато се появи поколението на Бекъм/условно казано/. През останалото време Фъргюсън купува готов продукт. В голямата си част съм съгласен с твърденията на автора на темата.

Между това да развиеш един играч и да го създадеш в школата на отбора и да го наложиш в първия отбор има огромна разлика. Вгледай се в отбора на Барселона- Валдес, Меси, Иниеста, Шави, Пуьол, Педро, Бускетс, та дори и Пике, който премина през МЮ, са играчи, които са преминали през повечето / ако не и всички нива/ на академията на Барса. Ето това разбирам аз под школа.
Забележката ти за Чичерито не я разбирам? Нито съм го хвалил някога, нито съм му бил "адвокат". Аз дори не съм фен на МЮ.

comy
Контакти:

Мнениеот comy » 29 май 2011 14:08

Че за какво му е ? Голям балон надут от медиите !?...

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 29 май 2011 14:13

Напълно съм съгласен с мненията, че всичко е въпрос на преговори и пари за нов договор на Бербо. Те дадоха над 30 млн паунда за него, а сега може да им се изплъзне и без пари катосвободен агент. Никой няма да позволи такова нещо, затова ще му бият подобни шамари постоянно. Той трябва да си избере дали и доколко ще търпи, заслужава ли си и т.н. Но ако не се споразумеят... нищо добро не го чака... Ето, Рууни се споразумя и кариерата му потръгна пак...

За жалост, като българче, без да изоре терена и да се раздава във всяка минута, няма кой да годържи дълго... Такъв ни е имиджа, може да се сърдим само на нас - дребни хитреци и тарикати. От нас се иска да се доказваме 2 пъти повече... Това е, нищо странно няма...

Аз лично харесвам Бербо, но... има кой да го оценява...

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 29 май 2011 14:18

Вие какво искате от Чичарито,това му е първи сезон в Европа,представи се много над очакванията през този негов първи сезон и благодарение на неговите голове отбора игра финал за ШЛ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 май 2011 14:28

Не можем да знаем нищо сигурно но една от тезите за оставането на Бербатов извън състава е новия му договор !!! Ман. Ю май се борат той да подпише само 1 г. удължение и без увеличение на заплатата а Бербо и Данчев искат 2г. и по-голяма заплата !!!

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 29 май 2011 14:29

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Няма нищо по-хубаво от това да станеш неделя сутрин,да пиеш чаша топло кафе и от сърце да се посмееш на мненията в форума.Челси и Реал щели да играят по-добре на финала...видяхме ги на полуфиналите,Евра не бил за Ман Юнайтед...това може да го напише само фен на кърлинга,колко слаби били Ман Юнайтед....шампиона на Англия и финалист в ШЛ ако е пример за слаб отбор здраве му кажи...Как догодина Юнайтед щял да бъде на 5-то място в Англия...ще трябва да започнат да играят от януари за да се случи това
Злобата толкова ви заслепява,че губите реална представа за футболните стойности на Манчестър Юнайтед.

Това е добро мнение. До известна степен съм съгласен с автора на темата също (изключае думите му за Евра). Бих искал да попитам феновете на М.Ю. нещо друго - как смятате, че ще се представя отбора без САФ? Според мен първите 3-4 години ще бъде истински шок (както и за Арсенал ако Венгер ги напусне) и няма да има и помен от това доминиране както е в последните години. Дали няма да има представяне, аналогично на това през 80-те? Че времето на САФ отминава е факт...факт е обаче и това, че доста години извлича максимума като успехи с не толкова класни играчи. За друг мениджър би било непостижимо. Кой друг ще излезе с Валенсия, Карик, Гибсън, Флечър и Парк и ще надиграе халфова линия с Бейл, Модрич, Хъдълстоун, Сандро и Ленън...а аз това го гледам всяка година след 1993-та насам!
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Върни се в “Футбол - Свят”