Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
63
58%
Манчестър Юнайтед
45
42%

Общо гласове: 108

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !

Мнениеот NIKSANA » 29 май 2011 11:29

Да ни е честито...голяма радост изпитах снощи...!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 май 2011 11:31

fcb_bg написа:Седите тука и говорите наизуст. Пепе сам нищо нямаше да направи срещу Меси, ако го нямаше покриването от съотборниците му. Лесно е да го играеш персонален, като знаеш, че има кой да те подсигурява. А има кой, защото осмина твои съотборници са около пеналта. Странно, но повечето мачове в които Меси е бил опазван, съперниците са играли подчертано дефанзивно. Сигурно това ще е случайно съвпадение.
Отборите, които наистина се помнят, са тези които са спечелили стилно. Както те искат. Както Галактико навремето. Кой говори за еврошампиона Гърция? Всички говореха как нелицеприятно са играли, обаче пък като го направи Моуриньо го обявяват за тактически гений. Чудна работа да го ева...
И стига си дуднал с половин уста за предните мачове, че имало аванти, ала-бала. Щом си такъв защитник на справедливостта, защо не критикува поне 1 път реферите в този мач? Или е нямало засада при гола на Руни? Или съдийството се критикува единствено от страна на Барселона?!

Гърция играха защитно във всички мачове от турнира, докато Жозе Моуриньо миналата година игра катеначо в един, когато отборът му остана с десет човека в 25 минута. Няма да изброявам, други примери от клубните шампионати,колко гола са вкарали отборите на Жозе, само ще кажа,че в двата финала от ШЛ, в които играха Порто и Интер, головата разлика е 5:0. Все пак, това си е тема за титлата на Барселона, не виждам,какво общо има тук Моуриньо ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 май 2011 11:42

Победителите никой не ги съди , това ще кажа аз по повод на Гърция . Защитна или нападателна не е важно , важното е да е печеливша . Снощи САФ наистина май се беше консултирал с Моу може би и за това Валенсия и Парк играха почти бекове в голяма част от мача , но пък се оказа че Ман.Ю няма Снайдер и Милито .

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 май 2011 12:02

Madridist написа:
fcb_bg написа:Седите тука и говорите наизуст. Пепе сам нищо нямаше да направи срещу Меси, ако го нямаше покриването от съотборниците му. Лесно е да го играеш персонален, като знаеш, че има кой да те подсигурява. А има кой, защото осмина твои съотборници са около пеналта. Странно, но повечето мачове в които Меси е бил опазван, съперниците са играли подчертано дефанзивно. Сигурно това ще е случайно съвпадение.
Отборите, които наистина се помнят, са тези които са спечелили стилно. Както те искат. Както Галактико навремето. Кой говори за еврошампиона Гърция? Всички говореха как нелицеприятно са играли, обаче пък като го направи Моуриньо го обявяват за тактически гений. Чудна работа да го ева...
И стига си дуднал с половин уста за предните мачове, че имало аванти, ала-бала. Щом си такъв защитник на справедливостта, защо не критикува поне 1 път реферите в този мач? Или е нямало засада при гола на Руни? Или съдийството се критикува единствено от страна на Барселона?!

Гърция играха защитно във всички мачове от турнира, докато Жозе Моуриньо миналата година игра катеначо в един, когато отборът му остана с десет човека в 25 минута. Няма да изброявам, други примери от клубните шампионати,колко гола са вкарали отборите на Жозе, само ще кажа,че в двата финала от ШЛ, в които играха Порто и Интер, головата разлика е 5:0. Все пак, това си е тема за титлата на Барселона, не виждам,какво общо има тук Моуриньо ;)

Къде е Гърция, къде е Интер, къде е Реал... Интер игра по един и същи начин преди и след картона на Мота. Който каже, че не е така, мога само да му се изсмея. Моу нареди отбора така, заради комфортните 2 гола преднина. Но-най чудно ми беше да гледам Реал около собствения си пеналт на Бернабеу в първия полуфинал.
И аз не виждам как може да се споменават предни мачове с намек, че съдиите бутнали Барселона, пък за снощния съдийски подарък за Манчо да се мълчи...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 май 2011 12:15

Pichichi написа:Победителите никой не ги съди , това ще кажа аз по повод на Гърция . Защитна или нападателна не е важно , важното е да е печеливша . Снощи САФ наистина май се беше консултирал с Моу може би и за това Валенсия и Парк играха почти бекове в голяма част от мача , но пък се оказа че Ман.Ю няма Снайдер и Милито .

Колкото и изненадващо може да ти прозвучи - има хора на които им пука как играе един отбор. Наричат се фенове на играта. Останалите са броячи на купи. Ако бях грък, сигурно нямаше да ми дреме тогава. Обаче пък не съм и ми бяха супертъпи мачовете на Гърция. Но те са извинени - така могат да играят по-малките отбори. Нали се сещаш какви ще са отзивите, ако Бразилия играе така?! Схващаш ли мисълта? Пак ли ще важи "Победителите никой не ги съди"? Едва ли.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 май 2011 12:25

fcb_bg написа: Моу нареди отбора така, заради комфортните 2 гола преднина. Но-най чудно ми беше да гледам Реал около собствения си пеналт на Бернабеу в първия полуфинал

Около собствения пеналт бяха снощи Манчестър Юнайтед през второто полувреме. Докато в първия полуфинал на "Бернабеу", в момента, в който футболист на Барселона навлезеше в половината на Реал Мадрид, веднага беше пресиран. А не се оставяше, да навлиза в дълбочина и да доближава наказателното поле, с оглед на това не се създават почти никакви голови опасности. До изгонването на Пепе, опасните положения бяха точно две за Барселона(Вийя и Шави), и две на Роналдо(в края на първото и началото на втората част). А снощи , точните удари са 12-1 в полза на каталунците ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 май 2011 12:42

Madridist написа:
fcb_bg написа: Моу нареди отбора така, заради комфортните 2 гола преднина. Но-най чудно ми беше да гледам Реал около собствения си пеналт на Бернабеу в първия полуфинал

Около собствения пеналт бяха снощи Манчестър Юнайтед през второто полувреме. Докато в първия полуфинал на "Бернабеу", в момента, в който футболист на Барселона навлезеше в половината на Реал Мадрид, веднага беше пресиран. А не се оставяше, да навлиза в дълбочина и да доближава наказателното поле, с оглед на това не се създават почти никакви голови опасности. До изгонването на Пепе, опасните положения бяха точно две за Барселона(Вийя и Шави), и две на Роналдо(в края на първото и началото на втората част). А снощи , точните удари са 12-1 в полза на каталунците ;)

Колкото съм ги гледал Реал през годините, тогава за първи път ги видях да не са водещия и атакуващия отбор на Бернабеу. Беше ми едновременно смешно и странно. Така играят отборите за резултат навън. Моу накара Реал да играе така у дома.
Спирам дотук тая дърта тема.
Просто ми беше чудно, къде изчезнаха вкупом всички, които казваха, че Барса е съдийски отбор, а не коментират авантата за Манчо снощи.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 май 2011 12:52

fcb_bg написа:Просто ми беше чудно, къде изчезнаха вкупом всички, които казваха, че Барса е съдийски отбор, а не коментират авантата за Манчо снощи.

Аз такова нещо за съдийски отбор не съм казвал никога, написах,че засада при гола на Юнайтед имаше. Като изключим тази ситуация,в която дори той не носи пряка вина, съдията снощи се справи перфектно, въпреки,че беше сравнително неизвестен и много хора се опасяваха от назначението му. Две ситуации за игра с ръка в наказателното поле - едната в началото на мача, в полза на каталунците, другата накрая в полза на Юнайтед, той показа еднакъв критерий и не ги даде и двете. През другото време, не се забелязваше въобще,което показва, че си е свършил работата 8-)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 29 май 2011 12:59

Madridist написа:
fcb_bg написа:Просто ми беше чудно, къде изчезнаха вкупом всички, които казваха, че Барса е съдийски отбор, а не коментират авантата за Манчо снощи.

Аз такова нещо за съдийски отбор не съм казвал никога, написах,че засада при гола на Юнайтед имаше. Като изключим тази ситуация,в която дори той не носи пряка вина, съдията снощи се справи перфектно, въпреки,че беше сравнително неизвестен и много хора се опасяваха от назначението му. Две ситуации за игра с ръка в наказателното поле - едната в началото на мача, в полза на каталунците, другата накрая в полза на Юнайтед, той показа еднакъв критерий и не ги даде и двете. През другото време, не се забелязваше въобще,което показва, че си е свършил работата 8-)

Ами да ама ти си един от много малкото обективни, за което ти свалям шапка ;)

Иначе Честита Купа ШЛ :twisted:

Невероятна игра, тотално смачкахме МЮ с изключение на 15 минути от мача като цяло :!:

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 29 май 2011 13:00

още не мога да спра да се кефа просто невероятна игра BARCA FOREVER
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Върни се в “Барселона”