Мъри: Ще се сбием с Ейре заради България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри: Ще се сбием с Ейре заради България
Пълна подкрепа за националите, няма да се даваме на някакви си ирландци!:)
абе какви малки шансове...след последните 2-а мача в нашата група е такова положението че ако ние си вземем мача с Eйре всичко се обрьща на опаки... дори Италия няма да имат лукса да направят някои X защото след това идват мачовете с Бьлгария и Ейре,а тогава колкото и налудничаво да звучи,но сьвсем реално могат да останат извьн чартара за Световното
-
За мен мача е, убедителен успех за нашите....незнам за какво е това надъхване. Единствено, и само единствено ние, можем да си направим мача труден, срещу посредствените ирландци ! Иначе не се и съмнявам, че стадионът ще е препълнен !
Второто място в групата е напълно реална цел (та дори и 1-вото, защото можем да прекършим Италия на Апенините), а за Мъри съм сигурен, че ще направи всичко възможно, за да ни класира на финалите, защото е доказан треньор.
Доста хора почнаха да казват"хоп" преди да са скочили! Дайте да мине мача да бием Ирландия и тогава сметките! Аз също искам препълнен стадион подкрепящ националите и победа, но нека не поставяме каруцата пред коня! Първо да си накажем островитяните, а после да мислим за другите мачове и отбори!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Без звездите националният отбор се справи отлично.
Със звездите се страхувам да прогнозирам
Със звездите се страхувам да прогнозирам

-
- Контакти:
Хайде наште,ПОБЕДА НА ВСЯКА ЦЕНА-дано да бием и започваме да мечтаем..... 

- kalin demona
- Контакти:
В момента все още горят страстите след ЦСКА–Левски но на 6 България излиза в най–важния си мач в квалификациите срещу Ирландия ирландците са средно добър отбор но понеже ние също не блестим с кой знае каква игра си мисля че разликата в мача може да направим точно ние феновете затова трябва да покажем че сме единна горда и силна нация и да напълним стадиона и подкрепим момчетата на мен ми е направило впечатление че националния отбор има малко песни аз се сещам само за;химна,българи-юнаци, победа и пак победа и една песен която звучеше нещо подобно България само теб обичам на света(признавам не го знам текста който го знае да пише)прочетох нещо в профила на фен на Левски ,което много ми хареса. Блгария-не се продава България–не се предава България–това е слава моята идея е например сектор Б казва България сецтор Ги В (ако им се пее )казват не се продава сецтор б България сектор Г и В не се предава сектор Б България сектор Г и В това е слава и после целия стадион мощно Българи-юнаци мисля че би се получило супер
Последна промяна от kalin demona на 16 май 2009 14:47, променено общо 1 път.
- bigbonusprize
- Контакти:
Песента е:
България най-велика на света.....да развеем знаменаа....за любимата страна....България.....
Иначе имаш интересна идея за песен на целият стадион. Но като знам какви куфари пълнят централните сектори...
България най-велика на света.....да развеем знаменаа....за любимата страна....България.....
Иначе имаш интересна идея за песен на целият стадион. Но като знам какви куфари пълнят централните сектори...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!