Ремонтите на ст. Локомотив продължават

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lokofanatic

Re: Трибуна и осветление

Мнениеот Lokofanatic » 29 май 2011 00:33

plan-2012 написа:
отборът на Пловдив написа:
wilge написа:Не викай майната и на Европа, защото на Локо Сф може да им отнемат лиценза.Има голяма вероятност това да се случи и ЛЕ да ви тропне на вратата. Стягайте си стадиона.

Дано стане това което казваш! ;)

Абе не мога да разбера , Вие от Марс ли падате ?

Явно сте забравили каква хватка беше приложена напролет от ЦСКА и пак ще бъде приложена този път и от Локо София :idea:

Николай Гигов и ръководството на ЦСКА , ще си изкарат една бележка от НАП , че са си разсрочили дълговете напред във времето - БФС им дава дава лиценз-а , а това , че Локо София нямали стадион за да играят в УЕФА ми звучи несериозно , все едно до сега все в Надежда са играли за ЛЕ (купа на УЕФА)

Добре, според теб не трябва ли всеки, който не отговаря за критерийте за Уефа или А група, да не играе там? Защо всичко в тая страна трябва да стане по втория начин, мамка му?

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 29 май 2011 00:40

kubik написа:Единственото което ме вълнува е да имаме осветление и нова Трибуна Бесика.Майната и на Европа.Всичко по реда си!

Тази година дали изобщо ще се прави нещо?.Имаше някакви обещания от общината,май си останаха на думи.
Някой нещо да знае,има ли развитие по въпроса за осветление и нова трибуна?

Не ви трябва осветление!
Това убива футбола - като ви зашият едни хубави домакински мачове в неделя в 21:00 а ходи ноември на домакински мач! Така си е добре и за нас - дерби и се прибираш по нормално време!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 май 2011 00:45

Добре, според теб не трябва ли всеки, който не отговаря за критерийте за Уефа или А група, да не играе там? Защо всичко в тая страна трябва да стане по втория начин, мамка му?

Ти какво си мислиш, че вие сте много изрядни ли?Като не играете в Европа всяка година не се набивате на очи, кой знае колко нередовни неща ,юе намерят и при вас!<Много ме кефите като си мислите,че само ЦСКА са нереодвни, а другите отбори са чисти като момина сълза!Смях в залата!Те уж и преди ЦСКА бяха само нередовни пък като почна да проверява нап се оказа,че цялата А група е :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 29 май 2011 09:44

оставете на хората от локо сф, да си играят спокойно в европа, кв'о само мъдрите планове как да им подлеете вода. това само говедо може да го направи и говедо запали искрата у темата. не им вървете по акъла на кравите и не падайте до тяхното ниво !!!
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 май 2011 11:58

Gonzi_407 написа:
kubik написа:Единственото което ме вълнува е да имаме осветление и нова Трибуна Бесика.Майната и на Европа.Всичко по реда си!

Тази година дали изобщо ще се прави нещо?.Имаше някакви обещания от общината,май си останаха на думи.

Не ви трябва осветление!
Това убива футбола - като ви зашият едни хубави домакински мачове в неделя в 21:00 а ходи ноември на домакински мач! Така си е добре и за нас - дерби и се прибираш по нормално време!

Стига говорехте на изуст с това за часа.
Ноември месец няма как да играеш от 21 часа освен ако не си в ШЛ :) :lol:
Зимата най късните мачове са от 19 часа ;)

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 29 май 2011 13:32

Gonzi_407 написа:

Не ви трябва осветление!

За мен пък мачовете на лампи са най-яките. Недей така да говориш от името на всички.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 май 2011 13:48

plan-2012 написа:
отборът на Пловдив написа:
wilge написа:Не викай майната и на Европа, защото на Локо Сф може да им отнемат лиценза.Има голяма вероятност това да се случи и ЛЕ да ви тропне на вратата. Стягайте си стадиона.

Дано стане това което казваш! ;)

Абе не мога да разбера , Вие от Марс ли падате ?

Явно сте забравили каква хватка беше приложена напролет от ЦСКА и пак ще бъде приложена този път и от Локо София :idea:

Николай Гигов и ръководството на ЦСКА , ще си изкарат една бележка от НАП , че са си разсрочили дълговете напред във времето - БФС им дава дава лиценз-а , а това , че Локо София нямали стадион за да играят в УЕФА ми звучи несериозно , все едно до сега все в Надежда са играли за ЛЕ (купа на УЕФА)

На армейските отборчета все някой им прилага хватки. Пък те горките с милиони задължения колко са невинни. Значи едни може да си плащат осигуровките, а други да харчат същите пари за подкупи примерно? От къде на къде държавата вече спонсорира едно частно дружество като ЦСКА вече неколкократно с различни "хватки"? Айде да дочакаме вторник и да видим какво ще се случи. Много по-рано трябваше ЦСКА за тия задължения да бъдат пратени във В група, да им дойде акъла, че не можеш да харчиш милиони за гръмки трансфери, а да не си плащаш задълженията към държавата.

Не случайно Черно Море са предложили доста сериозна премия за да скачат на 200 процента срещу нас и да ревът от загубата. Май петото място е това, което праща в Европа, но ще поживеем, ще видим. Аз лично не искам да играем ЛЕ докато "домакинствата" ни ще са в София. Но това не променя факта, че ако някои отбори в България не бяха под партийна шапка много отдавна трябваше да бъдат обявени в банкрут и закрити.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 май 2011 14:40

локо сф ще си играят в европа.Гигов просто изчакваше да види дали ще се класират и дали да плаща или не за лиценза.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 29 май 2011 20:53

Пловдив1926 написа:Не случайно Черно Море са предложили доста сериозна премия за да скачат на 200 процента срещу нас и да ревът от загубата.

Това не го разбрах, я поясни, ако обичаш... :?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 май 2011 21:02

boys85 написа:
Пловдив1926 написа:Не случайно Черно Море са предложили доста сериозна премия за да скачат на 200 процента срещу нас и да ревът от загубата.

Това не го разбрах, я поясни, ако обичаш... :?

Кое точно не ти е ясно,че трябва да се пояснява ? Преди мача хора от Бургас,споделиха,че от Черно море са предложили по 2500лв. "на калпак" и да поемат разходите по лагера или т.нар. "лятна подготовка" на акулите,за да ни "скочат" здраво.Разбира се,това са само слухове и едва ли е вярно... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”