Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
я кажи нещо повече затва момче къв му е стила сравни бърз ли е а у : )

Офтопик:
бърз ли е, центрира ли, бие ли.. къв да е играч от Б група... Един на 1000 знае от коя страна се рита топката...
Продаваме си играчите и се "подсилваме" за гонене на титла и влизане в УЕФА с играчи вече дори не от изпадащите отбори ами от Б ГРУПА....
Продаваме си играчите и се "подсилваме" за гонене на титла и влизане в УЕФА с играчи вече дори не от изпадащите отбори ами от Б ГРУПА....

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
В Б група има много талантливи момчета, на които никой не дава шанс. Райков е супер футболист.
forzajuve написа:Матондо неможе да центрира,докато Райков е човека оркестър за това и особено наказателни.Понеже съм фен и на Левски,затова съм щаслив,че отива там,а не както Романов избяга в Локото
виждам, че си запознат с качествата на това момче- Симеон Райков. Може ли да центрира, да изпълнява статични положения и особено да бие директно във вратата от пряк свободни удари, защото Левски има крещяща нужда от такъв играч. В Левски от доста време няма такъв играч и според мен тази част от играта се подценява от нашето ръководство. За мен фауловете са много силно оръжие за този който може да ги използва. Да си спомним през 1993 когато Пламен Гетов стана голмайстор и най-добър футболист на първенството без да е даже нападател и вкара точно толкова голове колкото и Гарра Дембеле през този сезон . Като имаше мачове в които даже не се и изпоти но вкарваше по 2 гола.
Имал съм щастието да гледам Мартин Петров когато играше в Ботев на 17 и вярвайте ми няма разлика с него в ранните му години.Мартин мачкаше у дома, а навън беше плах заради младостта.Докато Райков е по улегнал и има същата приятна злоба и е винаги нахъсан.Всички се чудехме,че винаги имаше нахъсаност в него,докато родните таланти играеха на едно темпо.Писал съм и тема за Райков.Бързина,супер техника,центрирания отвсякаде,а силата му е в наказателните.Откадето и да бие,ако вратара не е класа,е гол.Той е 90% от успеха на Ботев за А група и сега без него не ми се мисли.Мислих,че поне една година ще ни радва.Аз съм левскар,така,че си залагам разбирането от футбол и няма да съжеляваме.Сашо Ангелов залага само на млади момчета във Ботев Враца и миналата година по същия начин си отиде Романов,който няма нищо общо със Райков.Романов само може да центрира и има бързина,липсва му хъс,шут.Райков е супер играч и дано Гонзо знае как да го използва.цяла Враца му пееше името,а не е роден играч,всеки да си прави изводите

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Middlesbrough написа:я кажи нещо повече затва момче къв му е стила сравни бърз ли е а у : )
врачанския Джовинко.вярвай ми имат общо.Дребен ,но със бързина,левачка убиец и техника която трябва да се види,защото неможе да се обясни,а наказателния му е убийствен.Той беше сърцето и душата на Ботев за А група.Много силно впечатление правеше със спирането на топката от разтояние,все едно със магнит я спира във въздуха.Има злоба и хъс за Левски

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Дано наистина е толкова добър,колкото го изкарваш!

Българския Джовинко!Има същия стил и дано не бъде отхвърлен като Джовинко от Юве

Ще го видим това момче,Райков отвсякъде се сипят комплименти за него ,дано да се включи добре в Левски 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините