Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
63
58%
Манчестър Юнайтед
45
42%

Общо гласове: 108

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !

Мнениеот tibidabo » 29 май 2011 01:43

Santiago Munezz написа:Еми честито,одавна не бях виждал такава разлика в класите между двата финалиста в ШЛ.Честито още веднъж!

Благодаря!!!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 29 май 2011 01:47

Хайде честита четвърта титла и от мен! ;) Надиграхте ги... невероятен Меси!
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 29 май 2011 01:49

Честито на всички фенове на Барса! Нямам какво повече да кажа, нямам думи просто. Честито!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 29 май 2011 02:23

Айде Честито и от мен...Може да ненавиждам отбора заради онзи полуфинал от 2009-та..може да казвам,че ви бутат съдиите в ШЛ,но днес ги убихте направо...И ми хареса играта ви..за разлика от някои предишни ваши мачове,на които откровено заспивах.... :mrgreen: Меси-Великан...Манчо-Жалки...Отново честита 4-та купа и догодина искам финал Челси-Барселона...Да имаме поне шанса да си върнем за 2009-та,пък дали ще стане...Ако Барса играят така,както днес...надали :roll: ЧЕСТИТО !!!
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 май 2011 02:29

0007 написа:Айде Честито и от мен...Може да ненавиждам отбора заради онзи полуфинал от 2009-та..може да казвам,че ви бутат съдиите в ШЛ,но днес ги убихте направо...И ми хареса играта ви..за разлика от някои предишни ваши мачове,на които откровено заспивах.... :mrgreen: Меси-Великан...Манчо-Жалки...Отново честита 4-та купа и догодина искам финал Челси-Барселона...Да имаме поне шанса да си върнем за 2009-та,пък дали ще стане...Ако Барса играят така,както днес...надали :roll: ЧЕСТИТО !!!

Еми аз винаги съм мислил, че Челси е най-неприятният съперник на Барса, затова и бях за МЮ на 1/4 финала.....догодина ще е още по интересно ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 29 май 2011 02:31

kingofpop написа:
0007 написа:Айде Честито и от мен...Може да ненавиждам отбора заради онзи полуфинал от 2009-та..може да казвам,че ви бутат съдиите в ШЛ,но днес ги убихте направо...И ми хареса играта ви..за разлика от някои предишни ваши мачове,на които откровено заспивах.... :mrgreen: Меси-Великан...Манчо-Жалки...Отново честита 4-та купа и догодина искам финал Челси-Барселона...Да имаме поне шанса да си върнем за 2009-та,пък дали ще стане...Ако Барса играят така,както днес...надали :roll: ЧЕСТИТО !!!

Еми аз винаги съм мислил, че Челси е най-неприятният съперник на Барса, затова и бях за МЮ на 1/4 финала.....догодина ще е още по интересно ;)

Дано ;) Но с такава игра като днес...надали ще имате неприятни съперници :mrgreen: :oops:
П.С.Дали мрежата ще я сложат в музея :mrgreen: или ще я делкат помежду си :?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 29 май 2011 02:50

Лека нощ ШАМПИОНИ
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Boogeyman
Контакти:

Мнениеот Boogeyman » 29 май 2011 02:51

Now, we get the chance to see how Manchester United, a poor Manchester United side, fare on the biggest stage of all.

За Барса : smashing !!!
Fool got a big advantage over educated man: he is always pleased with himself.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 май 2011 03:26

Да видим дали Барселона ще разбие традицията, че никой не е успял да защити трофея си ... Имат много по-добър отбор от всички останали ... Ще е интересно ...

П.П Не се надувайте, не падайте на нивото на феновете на Юнайтед.

Честито и от мен ! Най-добрите сте и напълно заслужено триумфирате. Радвайте се на успеха, но и уважавайте противниците.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 май 2011 03:31

Frankie Lampard написа:Да видим дали Барселона ще разбие традицията, че никой не е успял да защити трофея си ... Имат много по-добър отбор от всички останали ... Ще е интересно ...

П.П Не се надувайте, не падайте на нивото на феновете на Юнайтед.

Честито и от мен ! Най-добрите сте и напълно заслужено триумфирате. Радвайте се на успеха, но и уважавайте противниците.

Много точно казано ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Барселона”