morqche написа:ГОРЧИВО!!!
Смешник!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
morqche написа:ГОРЧИВО!!!
Ами мерси! За съжаление начинът ти на мислене не е познат на много от пишещите във форума... Масово не се замислят, че не този мач беше решаващ за 4-тото място, а леко пропилените точки срещу по-слаби отбори... А специално при вас и бойкотирането на един или два мача...yavorescu написа:Аз ви честитя и ви пожелавам успех в Лига Европа. Ние направихме доста грешки и можем да се сърдим само на себе си. Имахме няколко отлични възможности да решим битката за 4-то място в наша полза, но не се възползвахме.
Lyubaka01 написа:morqche написа:ГОРЧИВО!!!
Смешник!!!
morqche написа:Lyubaka01 написа:morqche написа:ГОРЧИВО!!!
Смешник!!!
ама не глупости, пич на лято ще съм смешник ще ви се смея аз като ви дънят Борац чачак, а виж и по-рано може тази седмица на нас да ни е сладко, щяло да има отнети лицензиайде със здраве
Lyubaka01 написа:Ти за нашия лиценз не мисли, а мисли за това че на-слабия ни отбор от години успя да ви изпревари за Европа... Надявам се, разбираш какво ти намеквам...
morqche написа:Lyubaka01 написа:Ти за нашия лиценз не мисли, а мисли за това че на-слабия ни отбор от години успя да ви изпревари за Европа... Надявам се, разбираш какво ти намеквам...
Нас само Генов ни изпревари
morqche написа:Lyubaka01 написа:Ти за нашия лиценз не мисли, а мисли за това че на-слабия ни отбор от години успя да ви изпревари за Европа... Надявам се, разбираш какво ти намеквам...
Нас само Генов ни изпревари
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост