Барселона - Манчестър Юн 3:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Манчестър Юн /28.05.2011/21:45
Ама от Тотнъм не се оплакваха от милиончетата, а? Можеха и да не го продадат, нали?
- SuperSpurs
- Контакти:
kirchaka написа:SuperSpurs написа:boston celtics написа:Берба,тръгвай си от Ман.....Sъра се подигра нечовешки брутално с теб....Иди в Тотнъм-там поне те почитат и уважават достойно...Махни го тоя дъртак...
Това с уважението в Тотнъм умря в момента в който последва примера на Роби Кийн и дезертира 5 минути преди края на трансферния прозорец и ни остави без нападатели. Не го изкаме обратно...и Бейл и Ленън играят по-добре когато Митьо не е наблизо да им крещи докато се чеша по дупарата.
точно пък ти ще кажеш...
Между другото,да те светна,че иЗка се пише със "с"
Една случайна грешка и веднага заяждане. Ти по-добре се научи, че не след всяка дума се слагат препинателни знаци.
А дали аз точно го казвам или 99% от феновете на Тотнъм.....има мнооого форуми за справка.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
гледам много се плюнчат да защитават фъргюсън все едно тях, а не него са наритали пред 400 милиона души!!! той е един глупак, а отборът му беше пълно посмешище. единственият, който по технически данни се доближава до един масчерано, да речем,(спада към дърварите в барса) е бербатов и той се оказа ненужен
по едно време ми стана много смешо как парк изнемогва, но така и не се среща с топката.шампионът на най-силното първенство беше направен за резил от магьосници с ръста на хокейна врата и на стария мошеник хода какъв е?- пол сколс
щял да му обръща мача
ако бербатов е мъж на място няма повече да играе 4 цигулка, при положение, че е вкарал най-много голове в най-малко мача за сезона. много ще ми е интересно да видя каква ще е оценката за чикарито и дали 0 (нула) е получавал играч играл цял мач във финала на ШЛ

Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- SuperSpurs
- Контакти:
naduvko написа:Ама от Тотнъм не се оплакваха от милиончетата, а? Можеха и да не го продадат, нали?
Да....и какво би последвало? Берба няма да играе а Тотнъм няма да взимат пари. След 1 година ще си тръгне по правилото за определен % мачове в които не е играл, но тотално и той ще е загубил кондиция. Всеки губи.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
gin написа:гледам много се плюнчат да защитават фъргюсън все едно тях, а не него са наритали пред 400 милиона души!!! той е един глупак, а отборът му беше пълно посмешище. единственият, който по технически данни се доближава до един масчерано, да речем,(спада към дърварите в барса) е бербатов и той се оказа ненужен![]()
по едно време ми стана много смешо как парк изнемогва, но така и не се среща с топката.шампионът на най-силното първенство беше направен за резил от магьосници с ръста на хокейна врата и на стария мошеник хода какъв е?- пол сколс
![]()
щял да му обръща мача
![]()
![]()
![]()
![]()
ако бербатов е мъж на място няма повече да играе 4 цигулка, при положение, че е вкарал най-много голове в най-малко мача за сезона. много ще ми е интересно да видя каква ще е оценката за чикарито и дали 0 (нула) е получавал играч играл цял мач във финала на ШЛ
+1000
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
Сър Алекс отрече Бербатов да е напускал стадиона. Заявяви, че и сега е в съблекалнята.
Предлагам феновете на Юнайтед, да не се разделяме на: САФ / Бербатов. Съгласни ли сте?
Паднахме на финала, но това се очакваше.
Кво да правят Рио и Видич, като извънземните по метър и 50 им минават между краката и после вкарват от растояние на ВДС- най-добрия, но и на него му е размътена главата (последен мач,колкото и да не му се иска)
САФ никoй не може да го съди,че в последния момент нещо му е щукнало и оставил Бербо извън групата.
Стадиона беше пълен с фенове на Артилеристите и Пенсионерите с фланелки на Бaрса (разбирам ги- от Лондон са все пак и скоро няма да гледат финал наживо
)
По добрия отбор победи, честито на феновете на Бaрса
Паднахме на финала, но това се очакваше.
Кво да правят Рио и Видич, като извънземните по метър и 50 им минават между краката и после вкарват от растояние на ВДС- най-добрия, но и на него му е размътена главата (последен мач,колкото и да не му се иска)
САФ никoй не може да го съди,че в последния момент нещо му е щукнало и оставил Бербо извън групата.
Стадиона беше пълен с фенове на Артилеристите и Пенсионерите с фланелки на Бaрса (разбирам ги- от Лондон са все пак и скоро няма да гледат финал наживо

По добрия отбор победи, честито на феновете на Бaрса

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
като българин уважавам Бербатов и се радвам за успехите му. като фен на Ливърпул се предполага, че не би трябвало аз да съм човека, който ще го играе адвокат на Сър Алекс, но... хора, това е най-голямото Величие в историята на Ман. Юн. Ако сте фенове на този отбор, как е възможно дори и да си помислите да плюете по него
Тази година отново благодарение на него достигнахте най-високото стъпало, което можехте да достигнете (просто Барса в момента е недостижима - очеваден факт!). Когато някой достигне висините на Сър Алекс нека тогава да коментира правилността на решенията му. Ако има хора от МЮ на които бих свалил шапка за това което са постигнали, то това са Сър Алекс и Райън Гигс. Уважавайте си легендите!

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
- bigbonusprize
- Контакти:
Аз лично съм потресен! Изключително малоумна тактика и селекция от страна на САФ. Да си оставиш голмайстора извън групата и най-добрият играч, изнесъл ти цялата година резерва е абсолютно малоумие! Направо не можах да повярвам...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!