Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
63
58%
Манчестър Юнайтед
45
42%

Общо гласове: 108

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !

Мнениеот Tommi » 29 май 2011 00:11

daniel875 написа:
kingofpop написа:Набива се на очи, че доминацията на испанския футбол става огромна.....за 3 години Европейско, Световно и 2 ШЛ !!!...ще видим какво ще стане през 2012...дали испанците ще задържат европейската титла и тази в ШЛ :?

Чакам Галиани да напазарува подобаващи играчи през лятото. Време е Милан да развърже кесията. Ще е интересно трансферно лято. Ернандес май наистина не е нещо повече от Бербатов. Мислех си, че не е точно така, но след мачове като днешния много хора ще се окажат прави.

Още за този сезон казах, че единствено Милан и Байерн могат да спрат Барселона по пътя към ШЛ, за следващия сезон предполагам, че ще е същото ;) А националният отбор на Испания ще бъде свален от трона на Евро 2012 (90% сигурност). :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 май 2011 00:11

Честита титла на Барса! Направо самзахте Манчестър, за което много се радвам! (Кофти е да злобееш, обаче - не толкова заради отбора, играчите и треньора, колкото за арогантните им фенове, дори и в БГ.)

Както и да е - имате 4 титли - колкото любимият ми отбор - Байерн. Пожелавам си догодина на Алианц-Арена да играят именно Байерн и Барса. :)

ПП: Никога не съм виждал САФ толкова изнервен (безпомощен - това на страна), чак трепереше.

ПП2: До преди няколко дни бях подиграван за това, че този състав на Манчестър е най-слабият от около 4-5 години насам, че играчи като Гигс никога не са били нищо особено на световната сцена. Добри - да, но никога сред най-добрите в Европа.
Винаги съм го твърдял - големите играчи са големи, когато играят на ниво, дори и отбора им да губи. Гигс имаше 4-5 паса и асистенция от засада, ОК... :):):)
Последна промяна от dxl на 29 май 2011 00:17, променено общо 2 пъти.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 29 май 2011 00:11

fireblood написа:Уважаеми фенове на Барса, имате невероятният късмет, че Хауърд Уеб не ръководи мача. :lol:

П.С: Знам, че е англичанин и няма право, но написах този коментар единствено и само за гаврата. :mrgreen:

Забавен си,колкото резултатен Торес
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 май 2011 00:14

Заблудени фенове на Юнайтед - НЕ ПРИЕМАМЕ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 29 май 2011 00:14

БАРСААААААААААААААААААААААААА ;) ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 май 2011 00:15

Tommi написа:
daniel875 написа:
kingofpop написа:Набива се на очи, че доминацията на испанския футбол става огромна.....за 3 години Европейско, Световно и 2 ШЛ !!!...ще видим какво ще стане през 2012...дали испанците ще задържат европейската титла и тази в ШЛ :?

Чакам Галиани да напазарува подобаващи играчи през лятото. Време е Милан да развърже кесията. Ще е интересно трансферно лято. Ернандес май наистина не е нещо повече от Бербатов. Мислех си, че не е точно така, но след мачове като днешния много хора ще се окажат прави.

Още за този сезон казах, че единствено Милан и Байерн могат да спрат Барселона по пътя към ШЛ, за следващия сезон предполагам, че ще е същото ;) А националният отбор на Испания ще бъде свален от трона на Евро 2012 (90% сигурност). :)

За Байерн не знам. Байерн този сезон ако грубияните от Интер не бяха контузили Робен, баварците нямаше как да отпаднат. Отстраняването им от играта беше изключително мръснишко. Да контузиш най - силният играч на съперника.
Байерн са доста силни. Може. Но Милан и Реал със сигурност, и без Моуриньо, могат да подчинят Барса.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 29 май 2011 00:16

Прекрасен футбол и заслужена титла на Барселона.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 29 май 2011 00:16

vladitol написа:
fireblood написа:Уважаеми фенове на Барса, имате невероятният късмет, че Хауърд Уеб не ръководи мача. :lol:

П.С: Знам, че е англичанин и няма право, но написах този коментар единствено и само за гаврата. :mrgreen:

Забавен си,колкото резултатен Торес

Аз ли бе, е мерси, мерси. За мен е чест да ме ставняват с Торес. (bow)

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 29 май 2011 00:16

daniel875 написа:Смотльо, като привърженик на медийния балон Манчестър Юнайтед не е много редно да говориш за съдиите. Бил съм за Манчестър и съм се отрекъл от тях, когато съм прозрял истината. Не съжалявам.

Ще говоря за каквото си искам. Ливърпул в периода си на доминация бяха най-подкрепяният отбор в Англия. Супер мега доминиращите Ливърпул през 80те имаха най-много главоболия именно от Ман Юн. Говориш ми за някакви медийни балони,защото не ти отърва,че твоите отборчета ги няма в светлините на прожекторите. Не ми говори за твоите истини!
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 29 май 2011 00:18

Дай да се пие , даи да се пиееееееееееееееееееееееееееее :!:
Изображение

Върни се в “Барселона”