Мнениеот Linky » 29 май 2011 00:14
Абе , вие всички сте много заблудени. Кой е Бербатов в сравнение с Фъргюсън и Манчестър Юнайте , че трябва да се съобразяват с него?
Фен съм на Манчестър и откровенно ще го кажа - Мраза Барса, но въпреки, че днес Барса вкараха 2 гола извън наказателното и 2та гола бяха след персонални грешки (рядко вкарват извън наказателното) , а защитата на Манчестър все пак не беше толкова зле и въпреки че може да има претенций за дузпа, е и ? Барса ни смазаха. Чичарито не пипна топката, е и ? Вия не беше пипнал и той топката до 70тата минута, когато вкара, а и след това не я пипна и го смениха като изключим гола беше гола вода, но това нямаше голямо значение защото Барса владееха мача и не им беше нужен Вия , даже и да не беше вкарал пак щяха да бият. Същото е положението с Чичарито и Бербатов, Мексиканецът не се виждаше на терена , но не заради него паднаха, просто бяха тотално надиграни. Бербатов даже беше оставен правялно резерва, видяхте единствения, който правеше нещо от Манчестър беше Руни, а той изяждаше терена, беше навсякъде, а това не беше достатъчно. Бербатов е силен с топката, но когато Манчестър не я владеят дали ще се забелязва изобщо? На всичкото от горе той не се връща да помага в защита , връща се понякога да я изнася, но след като топката не е в тях какъв е смисъла от тази функция? Но нека се върнем на въпроса , какъв е Бербатов, че да се съобразяват с него? Та то с Бекъм , който е много по-титулуван футболист и е англичанин, никой не се съобрази, а те с него ще се съобразят? Абстрахирайте се от това че е Българин , да яд ме е и мен , но не мога да кажа , трябваше да играе , за това загубиха - това са глупости. Бербатов , ако ще се маха от Манчестър ще ходи само на доло , гарантирам го, отбори като Тотнъм и други , които никога няма да играят на финал в шампионска лига. Ще ви дам следния пример - Парк Жи Сунг, този кореец игра днес , но цял сезон не играе и миналата година не игра кой знае колко. Разликата е че вскичи в Корея се радват за него въпреки че не играе често защото едва ли скоро ще имат футболист в подобен футболен гранд който да играе във финал за шампионска лига , дори и да не е в групата както нашия случай. Помислете върху това....ако си мислите, че бербо е над фъргюсън или манчестър просто сте се залъгали жестоко.
САМО ЛЕВСКИ!