Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
63
58%
Манчестър Юнайтед
45
42%

Общо гласове: 108

daniel875
Контакти:

Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !

Мнениеот daniel875 » 28 май 2011 23:59

sMotLiO написа:
JackPackage написа:те, Ман Ю тяхното си го направиха 1 удар - 1 гол, ама тия пусти каталунци пък от 20те си положения ще вземат да вкарат 3 :evil: :lol: :mrgreen:

И тези същите Ман Юн се гавриха с твоя отбор доста доволно,нали така? Сега ти дойде самочувствието след като видя как някой друг успя да се справи с тях,но вие пак сте извън светлината на прожекторите! :lol:

Ако не бяха съдийските грешки, Юнайтед изобщо нямаше да стигне до този финал. Не знам и двата финалиста са съдийски отбори. Хората не знам дали толкова ще запомнят Барса, както Реал, Аякс, Байерн, Ливърпул и Милан. Живи и здрави! Догодина ще спечели този, който даде най - много пари. Както винаги. Важното е да има по - малко грозни сцени.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 май 2011 23:59

JackPackage написа:
sMotLiO написа:
JackPackage написа:те, Ман Ю тяхното си го направиха 1 удар - 1 гол, ама тия пусти каталунци пък от 20те си положения ще вземат да вкарат 3 :evil: :lol: :mrgreen:

И тези същите Ман Юн се гавриха с твоя отбор доста доволно,нали така? Сега ти дойде самочувствието след като видя как някой друг успя да се справи с тях,но вие пак сте извън светлината на прожекторите! :lol:

Кога са се гаврили, като и в двата мача имахте по-малко удари :mrgreen:

П.П.: Може да провериш че преди мача казах че ще съм за Юнайтед (не знаех още за решението на Сър Хуба Буба да не вземе Бербо в групата дори...) ;)

Мачовете не бяха само два :lol: И да ми говориш за повече удари.....ахахаххах
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 май 2011 23:59

Ейй, как ми трябва такава мрежа. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 29 май 2011 00:00

hajitsu написа:Колко хляб има да изядете, докато стигнете Реал................................

Хайде сега лягайте, че Сънчо отдавна мина, дечица!!! :lol:

Все някога ще ви стигнем...
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 29 май 2011 00:02

daniel875 написа:
sMotLiO написа:

Ако не бяха съдийските грешки, Юнайтед изобщо нямаше да стигне до този финал. Не знам и двата финалиста са съдийски отбори. Хората не знам дали толкова ще запомнят Барса, както Реал, Аякс, Байерн, Ливърпул и Милан. Живи и здрави! Догодина ще спечели този, който даде най - много пари. Както винаги. Важното е да има по - малко грозни сцени.

Ако не бяха съдийските грешки Порто нямаше да ни отстранят и да станат европейски шампион. Моуриньо нямаше да говори колко е специален и светът щеше да е едно съвсем различно място! Ти като фен на Ливърпул (или Милан , не те знам), да ми говориш само за съдийските подкрепи на другите е много жалко наистина! Твоите отбори въобще не ги подкрепят съдийте,я се разкарай!
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 29 май 2011 00:02

Честито на печелившите,голяма грешка беше махането на Берба,тоя чичарито с нищо не показа,че е добър във големите мачове,Берба не играе и неможе да се каже как е щел да се представи.... за съжаление

Браво на Барса,те не ни дадоха топката да контролираме!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 май 2011 00:03

ivo82 написа:
hajitsu написа:Колко хляб има да изядете, докато стигнете Реал................................

Хайде сега лягайте, че Сънчо отдавна мина, дечица!!! :lol:

Все някога ще ви стигнем...

Няма да е скоро. Реал и Милан много време губят вече. Първите от десет години ще им стане догодина без КЕШ, Милан пък пет. Двата отбора догодина са най - големите кандидати за слава. 70 на 30 в полза на Реал са шансовете.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 май 2011 00:04

sMotLiO написа:Мачовете не бяха само два :lol: И да ми говориш за повече удари.....ахахаххах

говоря ти за ШЛ :roll:
Chelsea Man. United
0 Goals scored 1
7 Attempts on target 3
6 Attempts off target 0

Man. United Chelsea
2 Goals scored 1
6 Attempts on target 5
2 Attempts off target 9

Сайта на Уефа, ама те пък може да си измислят де, не ги знам :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 май 2011 00:04

Набива се на очи, че доминацията на испанския футбол става огромна.....за 3 години Европейско, Световно и 2 ШЛ !!!...ще видим какво ще стане през 2012...дали испанците ще задържат европейската титла и тази в ШЛ :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 29 май 2011 00:05

VAMOS BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
[offtopic]Друго не искам и не мога да напиша в момента ;)[/offtopic]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Барселона”