Барселона - Манчестър Юн 3:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Барселона-Манчестър Юн /28.05.2011/21:45
Бербатов загуби трети финал вече. Просто попадна на Меси и компания, а срещу тях всеки е безсилен. Барселона са извънземен отбор, няма спор просто.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

MoNteSo написа:Прогнозата ми е, че Меси ще изведе Барса до купата в Шампионската лига, а в последствие ще вземе златната топка за трети пореден път. Само се надявам да стане як мач, защото ми писна от тактики, пари и прочие.
Много голям отбор, страхотно е да ги наблюдаваш!
Оуен, Бербатов, Смолинг и Евънс са цъкали белот на пейката. Нашия е напуснал бесен, разкрили го, че само сантасе може да играе...
Re: САФ се подиграва с Бербатов !
Дърт идиот трепереше като нервозен към края на мача
Фен съм на Юнайтед-НО СЪМ БЪЛГАРИН затова майната ти САФ,фен съм на Юнайтед но тази вечер БАРСА беше ВЕЛИКА!
СМАЗАХА НИ!
Фен съм на Юнайтед-НО СЪМ БЪЛГАРИН затова майната ти САФ,фен съм на Юнайтед но тази вечер БАРСА беше ВЕЛИКА!
СМАЗАХА НИ!
- football.total
- Контакти:
Много съм критикувал Барса... За симулациите. За съдийските подпирания. За безцелното подаване на топката на по 2 метра. Но тази вечер просто показаха че играят футбол от друга вселена. Фен съм на Юнайтед от 15.05.1991. Първият мач който им гледах беше финала за КНК точно срещу Барса. Но да си призная за тези 20 години никога не съм ги виждал по жалки и безпомощни от тази вечер. ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА БАРСА. Просто ни надиграха по всички показатели на футболната игра! Дори не мога да се ядосам на загубата, до такава степен Барселона беше смазващо по-добрия отбор на терена.
Когато си оставиш ГОЛМАЙСТОРА извън групата, трябва да береш срам, че си имал 1 положение цял мач. Чичаритко можеше да се връща малко повече, а не да стои напред цял мач. 100 % не е бил изпотен след мача. Същото важи и за Рууни. Както каза коментатора в такъв мач Бербо би свършил по-голяма работа от чичаритко. ЖАЛКО ЗА БЕРБАТОВ ! Да напуска час по-скоро !
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
daredevile!- вчера в Рим, днес на Уембли, утре в Мюнхен!!! Абонати!

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
До тази вечер мислех че САФ е най-великия , че е просто САФ... От сега си мисля че САФ трябва да се пенсионира. Нека да вземат треньора на Порто ( съжелявам , но не му знам името )
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Честито на Барса,абсолютно заслужено спечелиха!
За Юнайтед нямам думи просто.Изключително слаби.Фърдинанд прави ли друго,освен да си пази т*шаците?Грахчо цял мач два пъти барна топката...освен да тича като муха без глава,друго не може.Нани го видях само като влезе...после къде отиде?Карик...то за него това си беше силен мач предвид формата му напоследък.Този мач Бербатов трябваше да е титуляр не защото е голмайстор,а защото успява да задържи топката,да се връща,да подава,а не като Чичарито,дето....Абе немам думи!После пък чета другите откачалки,дето само като прочетеш какво са написали за Бербатов(което впрочем е далеч от реалността),няма нужда да им виждаш подписа или аватара за да се сетиш,че тоз ще е от Левски..
За Юнайтед нямам думи просто.Изключително слаби.Фърдинанд прави ли друго,освен да си пази т*шаците?Грахчо цял мач два пъти барна топката...освен да тича като муха без глава,друго не може.Нани го видях само като влезе...после къде отиде?Карик...то за него това си беше силен мач предвид формата му напоследък.Този мач Бербатов трябваше да е титуляр не защото е голмайстор,а защото успява да задържи топката,да се връща,да подава,а не като Чичарито,дето....Абе немам думи!После пък чета другите откачалки,дето само като прочетеш какво са написали за Бербатов(което впрочем е далеч от реалността),няма нужда да им виждаш подписа или аватара за да се сетиш,че тоз ще е от Левски..
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
Ох слава богу че игра Чичарито вместо Берба, иначе МЮ можеше да паднат...