Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gonzobg

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот gonzobg » 28 май 2011 22:31

blue avalanche написа:
Thsmith написа:с тия трансфери дето ги правим на български играчи или играчи от селата на Б група и с оглед напускащите не е истина какъв песимизъм ме е обхавнал... имам чувството, че ще водим люта борба за зона УЕФА в най-добрия случай

То,пък,щото в другите отбори-Роналдо до Меси.

ти за Николай Божов беше ли чувал до лятото на миналата година? аман от експерти като теб

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 22:54

gonzobg написа:
blue avalanche написа:
Thsmith написа:с тия трансфери дето ги правим на български играчи или играчи от селата на Б група и с оглед напускащите не е истина какъв песимизъм ме е обхавнал... имам чувството, че ще водим люта борба за зона УЕФА в най-добрия случай

То,пък,щото в другите отбори-Роналдо до Меси.

ти за Николай Божов беше ли чувал до лятото на миналата година? аман от експерти като теб

Аз и сега не съм чувал за него.Кой е Божов?Може би трябва да ни е страх от Садула?Или Идриси?А,може би,от Костов?Я по-сериозно...

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 28 май 2011 23:37

нещо с момчета по на 18-20 от Пирин и Б група , не ми се вижда тая Лига Европа... . Трябва да е научен играч с поне малко опит ,същото и за заместника на Гара . Само с 1 център нападател не ми се вярва да стане ,дано да греша и Гонзо да направи пак добра селекция като тази от миналото лято ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 23:46

Blue Mind написа:нещо с момчета по на 18-20 от Пирин и Б група , не ми се вижда тая Лига Европа... . Трябва да е научен играч с поне малко опит ,същото и за заместника на Гара . Само с 1 център нападател не ми се вярва да стане ,дано да греша и Гонзо да направи пак добра селекция като тази от миналото лято ;)

Е,специално за нападателите,казаха,че наблюдават 7 човека зад граница.

petros_mavros
Контакти:

Re: Иван Цветков също е сигурен за Левски

Мнениеот petros_mavros » 29 май 2011 00:14

На мен добре ми хареса ако играе така и в Левски ште е най-добрият след Христо Йовов

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Иван Цветков също е сигурен за Левски

Мнениеот kambata » 29 май 2011 00:19

blue avalanche написа:
marmi52 написа:
Blue_Girl написа:Не вярвам, докато не ги видя със синия екип!
:o

8-)

Защо ? Той си е левскарче, доколкото знам.
За мен това е голям трансфер на Левски !
Ако му се даде възможност да играе неговата си игра - на пръв поглед мързелива, но изключително класна, Иван Цветков ще поведе Левски към шампионската титла в следващото първенство ! ;)

Мързелив,мързелив-колко да е мързелив...По-мързелив от Тасевски? :o

+100 милиарда :lol:

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 май 2011 00:52

Пичове Райков е голям талант и ако му се даде шанс,ще имате новия Мартин Петров.Вярвайте ми,изключител дрибъл и бързина,а за левачката,майко мила.Той е откритието на Б група и е 90% от силата на Ботев Враца.Ще имате друго мнение,като го видите.неподценявайте,преди да сте видели.Който го е гледал му предрича успехи.За мен лично прилича в ранния период на Мартин Петров
Последна промяна от forzajuve на 29 май 2011 01:17, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 май 2011 01:17

Сектор Б да се готви,че ще се наложи да пее често:
Мони,Мони,Райкооооооов,гоооооооооооооол
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 май 2011 01:20

Матондо неможе да центрира,докато Райков е човека оркестър за това и особено наказателни.Понеже съм фен и на Левски,затова съм щаслив,че отива там,а не както Романов избяга в Локото
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 май 2011 01:23

А Романов нито му има злобата,нито далечния удар,нито бързината,само в асистенциите си приличат.Романов е нещо като доброто момче,а Симо е доста по лош,защото играе със злоба и нахъсано :)
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”