Невероятна Барселона ! Този отбор е извънземен, а Меси е изумителен !
Такова явно превъзходство на единия финалист над другия, аз не си спомням от много години на финал на ШЛ.
Браво !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот marmi52 » 28 май 2011 23:21
Мнениеот tornadoto_96 » 28 май 2011 23:23
fcb_bg написа:tornadoto_96 написа:Един спорен мач от ШЛ да спечелите сами....Браво! Ама това ви беше! Догодина бай Жозе ще покаже как се играе
![]()
как, бе? Грозно? Ето так се помнят отборите - вземат си своето със техния стил. Моуриньовото клинчене и тактиките са вятър работа. затова всеки казава колко е велик, защото имал еди-колко си купи.
Мнениеот tornadoto_96 » 28 май 2011 23:24
Мнениеот fcb_bg » 28 май 2011 23:25
tornadoto_96 написа:fcb_bg написа:tornadoto_96 написа:Един спорен мач от ШЛ да спечелите сами....Браво! Ама това ви беше! Догодина бай Жозе ще покаже как се играе
![]()
как, бе? Грозно? Ето так се помнят отборите - вземат си своето със техния стил. Моуриньовото клинчене и тактиките са вятър работа. затова всеки казава колко е велик, защото имал еди-колко си купи.
Ще те помоля да ми обясниш какво значи "Грозен футбол"![]()
Мнениеот durex » 28 май 2011 23:25
Мнениеот sslevski » 28 май 2011 23:26
Мнениеот JackPackage » 28 май 2011 23:29
durex написа:Чикиджийто е много добър![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Мнениеот fcb_bg » 28 май 2011 23:32
JackPackage написа:fcb_bg написа:К'о стана, отворковци? Що няма симулации? А?! Ми щото Манчо си излязоха да играят.
това тяхното ако е "игра"![]()
![]()
![]()
![]()
Мнениеот marmi52 » 28 май 2011 23:35
sslevski написа:Май футболистчетата на Манчо не са свикнали да свирят против тях.
Май им става лошо.
Мнениеот JackPackage » 28 май 2011 23:35
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта