Барселона-Манчестър Юнайтед 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
63
58%
Манчестър Юнайтед
45
42%

Общо гласове: 108

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Барселона-Манчестър Юнайтед Финал на ШЛ !

Мнениеот JackPackage » 28 май 2011 22:19

durex написа:1:1

уекинка засада на Гигс, иначе добре че топката го удари в крака като си я повеждаше :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

joe
Контакти:

Мнениеот joe » 28 май 2011 22:26

blue avalanche написа:Никаква засада.

сложи очила, 500% засада!

joe
Контакти:

Мнениеот joe » 28 май 2011 22:27

ей манафчестърите са си големи късметлии във финали на ШЛ, а и не само, засега и неска не е изключение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 май 2011 22:34

Еми засада имаше, но нищо гледаме към второто полувреме
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

haha

Мнениеот haha » 28 май 2011 22:35

Трябваше повече да им вкарате,Вия защо не би в края на полувремето вместо да върща към Меси :roll:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 28 май 2011 22:36

Засадата я имаше,нищо 2то трябва да вкараме ранен гол и да наложим нашия стил на игра.Viva Barcelona
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 май 2011 22:37

И гола от засада ... Аз като ви казвах, че Манчестър е по-подпирания отбор ... :lol: Двата отбора са двете страни на една и съща монета ...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 май 2011 22:39

Определено Барса е доста по-добър отбор от Юнайтед,но това не означава,че всичко е решено.Всички помним,как спечелиха предните две купи,абсолютно надиграни,особено от Байерн,и накрая невероятен късмет.С една атака вкараха гол,който според мен беше от засада.Както и да е,на мен мачът,като неутрален фен в случая,ми харесва,от гледна точка на интригата в него,и очаквам всичко,дори дузпи.Иначе Сър Алекс,за пореден път пуска състава по някаква интуиция и се надява на късмет,без да мисли някакви схеми,тактики и т.н.Пожелавам успех на Барселона,уважавам ги като отбор,а и много ми се иска догодина да играем с тях във върха на славата им,има един такъв пример в историята и всички знаем резултата от него ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Барселона”