Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Re: Вьпрос

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 16 май 2009 08:19

Не ни трябва
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 16 май 2009 09:32

За какво ние?Доста по-класни и талантливи момчета от школата чакат реда си за първия отбор,ако се върне,няма шанс просто...
Изображение

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 16 май 2009 09:40

gugushito написа:от една боя си е с мнозинството от агитката...... там му е мястото !
Аре стегни се малко, бе боклук! Един път не пропускаш да се намесиш със злобните си коментари. Нещастник.
Save Ukraine!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 16 май 2009 10:14

Ти па, остави го детето, видел, че около тях са само мангали и си мисли, че навсякъде е така, и с турския господ :mrgreen:

AMON AMARTH

Треньорският пост в Левски.

Мнениеот AMON AMARTH » 16 май 2009 10:16

http://sportal.bg/news.php?id=173714
Дали тази евентуална титла няма да удължи агониятя?
Нищо против кокала,даже напротив.Поздравявям го за куража,който има,но става само за вътрешния шампионат.Не мога да го разбера тоя човек.Способен е да вземе всеки мач срщу водещите отбори и да осере тотално спечелени срещи.Толкова противоречив Левски не съм гледал последните 15 години.Щеше да е голяма глупост да бъде сменен по време на шампионата,но за Европа ни трябва чужденец.

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Re: Треньорският пост в Левски.

Мнениеот Never_Mind » 16 май 2009 10:25

Грешка - не взима мачовете той - взимат ги играчите. По - неграмотен треньор Левски не е имал. Ни облик, ни дисциплина...ни нищо. И ако някои мачове се случват,то е въпреки него. И ако един треньор не може да наложи на играчите си какво да правят на терена, кой ще играе и кой не, то тогава той просто е сбъркал професията. При Велев случаят е такъв според мен. И 20 години да бъде помощник, пак нищо няма да успее да приложи от това , дето е видял (забележи - не използвам думата научил). :idea: :!: :idea:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 16 май 2009 10:25

Абсолютно съм съгласен с теб.
Ако ще е чужденец, поне да е доказан спец, но май няма кинти за такъв. Аз лично нямам нищо против и българин, но такъв който да всява респект сред играчите. Но това вече май зависи и от спортно-техническия директор.
В крайна сметка не ме вълнува толкова името на президента, директора или треньора, искам едно - отбора да играе постоянно и успешно, да наложи хегемония в България и да е постоянен участник в групите на евротурнирите.
Но поне засега, само си мечтая...

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 16 май 2009 10:28

дано е вярна информацият която четох че ако ЛЕВСКИ спечелят титлата ще дойде на трениорския пост Авраам Гранд
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Мнениеот Never_Mind » 16 май 2009 10:32

blue_zara написа:Абсолютно съм съгласен с теб.
Ако ще е чужденец, поне да е доказан спец, но май няма кинти за такъв. Аз лично нямам нищо против и българин, но такъв който да всява респект сред играчите. Но това вече май зависи и от спортно-техническия директор.
В крайна сметка не ме вълнува толкова името на президента, директора или треньора, искам едно - отбора да играе постоянно и успешно, да наложи хегемония в България и да е постоянен участник в групите на евротурнирите.
Но поне засега, само си мечтая...

Именно...да ти кажа честно, даже и титлите не ме вълнуват толкова,колкото да има ясно изразен стил на игра. Ако се върнем малко назад във времето, ще си спомним , че не само Левски, ами поне 5-6 клуба в България имаха облик. Но това ставаше като имаше някаква идея какво да се прави в следващите години. И цикълът с " изграждане - утвърждаване - разпродажба " траеше 4 години... Сега е само алъш-вериш.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 16 май 2009 10:33

все си мисля че Гонзо реди състава на ЛЕВСКИ както Стоичков,Костадинов и Сираков редяха състава за мачовете през мондиял 94
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Върни се в “Архив”