Големи ли са заплатите на футболистите?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Големи ли са заплатите на футболистите?
Като се заговори за неплатените заплати в ЦСКА 50 човека ми казаха, че взимали по 20 бона и не са умрели от глад. То в ЦСКА едва ли някой взима и 10, но въпросът ми е колко трябва да взимат, за да не им гледат в канчето? Един футболист играе 10 години и с парите, които е изкарал трябва да си доживее живота и да си отгледа децата. Никой не пита, защо миньорите или военните взимат повече пари (те май сега не взимат, ама по принцип) - защото могат да работят по-малко време от шофьорите и учителите.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Re: Големи ли са заплатите на футболистите?

След кариерата си на футболист , винаги може да си намери работа по "специалността". Я траньор , я нещо друго .. А и нищо не им пречи на футболистите , ако мислят , че няма да могат се исхранват само с това , да си учат задочно някоя специалност и след това по нея да си работат 

Tprodanov, аз не казвам, че им дават парите по социални съображения, а че няма за какво толкова да им завиждат. Такива като Ней в ЦСКА вече няма и изобщо да си футболист в България не е най-доходният бизнес.
VelBujd, на 40 години трудно се почва отначало в друга професия, а да си треньор на деца, скаут и други такива си е мизерия. Малко успяват да станат добре платени треньори или да успеят в друга професия, повечето си живеят от парите, които са изкарали с футбол и работят нещо, за да им минава времето.
VelBujd, на 40 години трудно се почва отначало в друга професия, а да си треньор на деца, скаут и други такива си е мизерия. Малко успяват да станат добре платени треньори или да успеят в друга професия, повечето си живеят от парите, които са изкарали с футбол и работят нещо, за да им минава времето.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Абе стига бе пич, 10 000 за 10 години са 360 000лв, 1 000лв една средна заплата за страната за 40 години са 480 000! Кво ги жалиш? И сметай че съм ти дал завишена заплата за страната. А футболистите могат да изкарат много над 10 години, ако се напънат могат да получават пари от реклами, премиите не съм ги броил, къде отива сметката?
И трябва да си изключително прост, за да получаваш 10 години по 10 000лв, и после да останеш без пари, нема нужда да си гений икономист, за да накараш парите ти да работят за тебе и дори да не се увеличават поне да те издържат без да намаляват...
И трябва да си изключително прост, за да получаваш 10 години по 10 000лв, и после да останеш без пари, нема нужда да си гений икономист, за да накараш парите ти да работят за тебе и дори да не се увеличават поне да те издържат без да намаляват...
Батка, награда за най-много мнения ли има, та не можа да редактираш първото?
Щом ги получават значи ги заслужават, ти на каква база реши, че не ги заслужават и не знаят как се изкарва хляб? Твоя труд по-пълноценен ли е?
Щом ги получават значи ги заслужават, ти на каква база реши, че не ги заслужават и не знаят как се изкарва хляб? Твоя труд по-пълноценен ли е?
Стига ги смятахте тия заплати.
Когато единия дава и другия взима и двете страни са доволни,то тогава тоя спор е безмислен.
Когато единия дава и другия взима и двете страни са доволни,то тогава тоя спор е безмислен.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]
Именно това се опитвах да кажа, ма не намерих думите 

защо написа:Tprodanov, аз не казвам, че им дават парите по социални съображения, а че няма за какво толкова да им завиждат. Такива като Ней в ЦСКА вече няма и изобщо да си футболист в България не е най-доходният бизнес.
само да отбележа един приятел беше футболист в Б група дълги години,тия пари дето ги е изкарвал на момента ги е похарчвал я за хазарт я нещо друго и сега картинката е че няма 2 по 1 живее при родителите си които го хранят естествено,няма семеиство(щото всяка година нов отбор и не се е задържал на едно място спорет него)и цял ден виси в еврофутбола,ако има късмет ще има и довечера за пиене ако няма... няма!а човека е 74 набор и допреди 2 години си цъкаше за сравнително добри пари! та мисълта ми беше че има бая футболисти дето не могат да си запазят парите и като дойдат многото контузии да кажем целия свят им се преобръща
Ами заради такива, които като имат пари живеят като за последно после псуват всички, Styopa.
10 години по 10 000 е 1 200 000. Аз не ги жаля, яд ме е само като каже някой, че било нормално да не им плащат редовно, щото заплатите и без това били големи.
10 години по 10 000 е 1 200 000. Аз не ги жаля, яд ме е само като каже някой, че било нормално да не им плащат редовно, щото заплатите и без това били големи.