Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот mistreated » 28 май 2011 13:24

blue avalanche написа:Това за шампионата ли си го писал бе,УМНИК?

Ако поне грам мозък имаш в главата, ще разбереш каква е връзката със започването на ЛЕ и шампионата. Времето за подготовка на отборите е ужасно малко, а пък с толкова нови положението е още по-зле. Кога изгубихте битката с Литекс в шампионата, помниш ли? Докато играехте в групите на ЛЕ! Просто защото времето не стига хем да се сработят, хем да направят добра физическа подготовка.
Ама няма как да го разбереш, понеже ти е малък умствения капацитет.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 13:32

mistreated написа:

Ако поне грам мозък имаш в главата, ще разбереш каква е връзката със започването на ЛЕ и шампионата. Времето за подготовка на отборите е ужасно малко, а пък с толкова нови положението е още по-зле. Кога изгубихте битката с Литекс в шампионата, помниш ли? Докато играехте в групите на ЛЕ! Просто защото времето не стига хем да се сработят, хем да направят добра физическа подготовка.

Не знам дали имам "грам мозък",ама поне мога да броя до 5.
Ти откога взе да разбираш кой кога е загубил "битката"?Да не се казваш Ст.Грозданов?Или Моуриньо?
Ако Ганчев е решил да си "купи" титла,какво значение има "сработването"?Вие като бяхте много "сработени",да не би да я спечелихте титлата?
"Ама няма как да го разбереш..."
Това,което не разбирам е какво те мъчи "сработването" на Левски.Нямате ли си лиценз за "оправяне"?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 май 2011 13:36

blue avalanche написа:
mistreated написа:

Не знам дали имам "грам мозък",ама поне мога да броя до 5.
Ти откога взе да разбираш кой кога е загубил "битката"?Да не се казваш Ст.Грозданов?Или Моуриньо?
Ако Ганчев е решил да си "купи" титла,какво значение има "сработването"?Вие като бяхте много "сработени",да не би да я спечелихте титлата?
"Ама няма как да го разбереш..."
Това,което не разбирам е какво те мъчи "сработването" на Левски.Нямате ли си лиценз за "оправяне"?

Аз не знам да имаме проблеми с лиценза, ти да не се казваш Димитър Борисов или Борислав Михайлов, за да знаеш???
Никъде не съм казвал, че сме били сработени, напротив. Ние имахме абсолютно същите проблеми, които вие ще имате да решавате лятото - много нови и слаб треньор!
Не е трудно да разбереш кога един тим е изгубил титлата - просто поглеждаш таблицата с резултатите!
Мен не ме мъчи нищо, просто си изказвам мнението. Явно теб те мъчи нещо обаче, може би втората поредна година без трофей?!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 14:27

"Защитникът на Пирин Александър Башлиев е сключил договор с Левски. Това заяви един от акционерите на благоевградския клуб Петър Байкушев, предаде репортер на Novsport.com.
Вчера изпълнителният директор на Пирин Емил Наков отрече за такъв трансфер. По думите му бъдещият собственик на тима Община Благоевград е наложила мораториум върху продажбата на играчи и това е единствената причина Александър Башлиев да не е продаден въпреки умопомрачителните оферти от страна на Литекс, Лудогорец и Левски."
Добре дошъл!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 28 май 2011 17:11

Сега слушам по гонг, че договарят в моемтна Гарра за Фрайбург.. пак ще играе в ЛЕ.. Германия..добре харесва ми ! Мисля, че там може да се наложи и парите ще са добри за Левски!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 май 2011 17:18

NIKSANA написа:Сега слушам по гонг, че договарят в моемтна Гарра за Фрайбург.. пак ще играе в ЛЕ.. Германия..добре харесва ми ! Мисля, че там може да се наложи и парите ще са добри за Левски!

Трансферът е добър от гледна точка на дестинацията, но все си мисля, че можеше да вземете повече пари за него (ако цитираната сума от 2.5 млн евро е точна). Не за друго, ама аз също съм на мнение, че един от най-добрите чужденци играли някога в България, а в други държави продават такива играчи между 5 и 10 млн. евро.
В този случай обаче проблемът май не е в Левски, а като цяло в недоверието в Европа към нашето първенство.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 28 май 2011 17:23

mistreated написа:
NIKSANA написа:Сега слушам по гонг, че договарят в моемтна Гарра за Фрайбург.. пак ще играе в ЛЕ.. Германия..добре харесва ми ! Мисля, че там може да се наложи и парите ще са добри за Левски!

Трансферът е добър от гледна точка на дестинацията, но все си мисля, че можеше да вземете повече пари за него (ако цитираната сума от 2.5 млн евро е точна). Не за друго, ама аз също съм на мнение, че един от най-добрите чужденци играли някога в България, а в други държави продават такива играчи между 5 и 10 млн. евро.
В този случай обаче проблемът май не е в Левски, а като цяло в недоверието в Европа към нашето първенство.

екстра са си парите..ако вярваме в думите на Батков за бюджета на отбора то това е почти 1/2 от бюджета ни! екстра
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 17:37

"Сагата с Христо Йовов на този етап приключи, а неговата футболна кариера продължава, научи Гонг. Бижутера ще носи капитанската лента на “сините” поне до изборите за кмет на Своге.

Христо се е договорил с ръководството на Левски, което е склонно на този вариант, тоест Йовов ще направи подготовка, но ще бъде и кандидат за кмет на Своге."
Честит ни втори "трансфер"!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 28 май 2011 17:42

blue avalanche написа:"Сагата с Христо Йовов на този етап приключи, а неговата футболна кариера продължава, научи Гонг. Бижутера ще носи капитанската лента на “сините” поне до изборите за кмет на Своге.

Христо се е договорил с ръководството на Левски, което е склонно на този вариант, тоест Йовов ще направи подготовка, но ще бъде и кандидат за кмет на Своге."
Честит ни втори "трансфер"!

има добра и лоша страна..
добра: няма да се разделяме с ключов играч и лидер
лоша: октомви или там ноември може да останем без 1 играч!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 май 2011 18:47

Според мен най-важното е да се намери добър заместник на Минев в защитата!След това,нов централен нападател и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО качествени крила!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”