вие двамата страхотна дискусия заформихте..кеф ми е да чета..
ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ... ВАЖНОТО Е ДА ГИ ПРИЗНАЕ И ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ТЯХ! вчера за пръв път чух Батков да си признава, че има вина за неуспехите на тобора в опитите за ШЛ. В батков ме дразнят 2 неща..прибързаните решения и наглостта..!
Да е жив и здрав!(казвам го искрено)
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Батков - официална тема
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
blue avalanche написа:Всъщност ти ме разкри!!!Аз толкова да се крия,но-о-о...Какво зорко око!И така,казвам се Константин Баждеков и съм на заплата при г-н Т.Батков.Ми сега?Кво ши прая...Въх как ме хАвана!![]()
![]()
![]()
" На хартия да бил е президент,..."
А Не на хартия,президент беше...кой?Това,което искаше да кажеш е,че не Батков е оставил Стоилов на работа,след 2004г.,а някой друг.Само дето не казваш кой е този някой,ама нейсе...не ти е за първи път,нали?
"но косвено поредицата от събития след нея няма как да не влияят. "
Това ли ти е аргумента?Ама толкова д си тъп,толкова да си тъп,че...Батков ще ми плаща,за да се занимавам по форумите с тъпунгери като теб,така ли?Щото като чаткаш по клавишчетата му накривявш какво точно?
Впрочем,аз като те гледам как се джаскаш срещу Батков-да не си на заплата при ТИТАН?Сетих се!Атанасов,ти ли си?
Всъщност защо се ядоса толкова. Мислех, че даже ще си поласкан. Като толкова го харесваш какъв е проблема да си на заплата при ТБ

-
- Контакти:
NIKSANA написа:вие двамата страхотна дискусия заформихте..кеф ми е да чета..
ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ... ВАЖНОТО Е ДА ГИ ПРИЗНАЕ И ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ТЯХ! вчера за пръв път чух Батков да си признава, че има вина за неуспехите на тобора в опитите за ШЛ. В батков ме дразнят 2 неща..прибързаните решения и наглостта..!
Говориш за Аваланч и Злостар, нали?

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
[offtopic]абе как се обиждат значи..аз искамд а съм на заплата и при Батков и при Титан..пари да има... ще се раздавам!
[/offtopic]

"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Blue_Girl написа:NIKSANA написа:вие двамата страхотна дискусия заформихте..кеф ми е да чета..
'м'чи къ!
-
- Контакти:
NIKSANA написа:Blue_Girl написа:NIKSANA написа:вие двамата страхотна дискусия заформихте..кеф ми е да чета..
'м'чи къ!
Питам те, защото и аз спорих със Злостар.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Blue_Girl написа:Питам те, защото и аз спорих със Злостар.
видях, че си разменихте любезности там, минахте на умалителни обръщания..ама бледнееш пред това, което се заформи с лавината
- blue avalanche
- Контакти:
zlostar написа:blue avalanche написа:Всъщност ти ме разкри!!!Аз толкова да се крия,но-о-о...Какво зорко око!И така,казвам се Константин Баждеков и съм на заплата при г-н Т.Батков.Ми сега?Кво ши прая...Въх как ме хАвана!![]()
![]()
![]()
" На хартия да бил е президент,..."
А Не на хартия,президент беше...кой?Това,което искаше да кажеш е,че не Батков е оставил Стоилов на работа,след 2004г.,а някой друг.Само дето не казваш кой е този някой,ама нейсе...не ти е за първи път,нали?
"но косвено поредицата от събития след нея няма как да не влияят. "
Това ли ти е аргумента?Ама толкова д си тъп,толкова да си тъп,че...Батков ще ми плаща,за да се занимавам по форумите с тъпунгери като теб,така ли?Щото като чаткаш по клавишчетата му накривявш какво точно?
Впрочем,аз като те гледам как се джаскаш срещу Батков-да не си на заплата при ТИТАН?Сетих се!Атанасов,ти ли си?
Всъщност защо се ядоса толкова. Мислех, че даже ще си поласкан. Като толкова го харесваш какъв е проблема да си на заплата при ТБ. Не си спомням да съм те обиждал и да съм ти писал, че си анти-Левскар или нещо такова. Драснах, даже че ти харесва да обливаш червени. Титан
ГА
![]()
![]()
Ти,май,се взимаш много насериозно.Батков ще си хаби парите за такива като теб!

blue avalanche написа:Ти,май,се взимаш много насериозно.Батков ще си хаби парите за такива като теб!Защото ти си...кой?Имаш се за някакъв бунтар ли,какво...Грабвай си транспарантите и иди ги опъвай където си искаш.Както казах,ще накривиш на Батков капата!
Ама ти май верно си на заплата...
-
- Контакти:
NIKSANA написа:Blue_Girl написа:Питам те, защото и аз спорих със Злостар.
видях, че си разменихте любезности там, минахте на умалителни обръщания..ама бледнееш пред това, което се заформи с лавината
Не ми се спореше и за това спрях!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!