zlostar написа:Blue_Girl написа:Дай доказателства де!
Доказателство за кое? ДС? Адвокат на Чорни? Подарените Астри?Кажи, душо, за кое искаш доказателства? Мисля, че все пак на една планета живеем
Миличък за всичко!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zlostar написа:Blue_Girl написа:Дай доказателства де!
Доказателство за кое? ДС? Адвокат на Чорни? Подарените Астри?Кажи, душо, за кое искаш доказателства? Мисля, че все пак на една планета живеем
zlostar написа:TristaNNN написа:
За да има един отбор успехи, добрият треньор и спортно-техническият ръководител са задължителни връзки във веригата, но над тях трябва да има един добър президент, който да им помага в осъществяването на трансферите. Пак ти казвам, никой и по никакъв начин не може да омаловажи заслугите не Наско и Мъри, но те имаха подкрепа отгоре, ето защо и собственикът има принос в успехите - защото е успял да подсигури ресурс на хората под него. И това ако не е принос към успеха....здраве му кажи.
Колкото до слабите игри ...пак ще се повторя- собственикът е този, който дава ресурса на треньорският щаб, който решава от какво има нужда отбора в даден етап от подготовката или първенството. При положение, че Гонзо и Ясен избират футболистите и водят подготовката (за сметка на Батков), какво е виновен той, че селекцията е грешна и отборът не играе както трябва? Той не е футболен специалист, а собственик, така че да - правилно си разбрал. Ако отборът не играе, вина имат по-скоро тези надолу, защото не са подготвили футболистите или не са взели правилните такива (подсигурени от собственика, по желание на щаба)
Не става така. По твойта логика, след като Батков бил осигурил ресурс (странно какъв) е част от успеха. По същата логика след като има неуспех е логично ТБ, да е част от неуспеха защото не е осигурил този ресурс за който говориш.
За мен нещата стоят така. Успеха/неуспеха тежи изцяло на СТЧаст. Президента дали на Левски, дали на България или каквото и да е преди всичко има представителна функция. В нашия случай за ФК да кажем "лицето на отбора". След като президента ти е Бай Ганьо, какъв си ти? След като заставаш зад лице от бившето ДС, какъв си ти? След като президента ти е адвокат на мафиот, какъв си ти...? Смешни ми изглеждат и всякакви сравнения с оня. Левски винаги е бил нещо повече от тях!!! Това че се правят сравнения с Лупи не говори добре за нас
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:
За да има един отбор успехи, добрият треньор и спортно-техническият ръководител са задължителни връзки във веригата, но над тях трябва да има един добър президент, който да им помага в осъществяването на трансферите. Пак ти казвам, никой и по никакъв начин не може да омаловажи заслугите не Наско и Мъри, но те имаха подкрепа отгоре, ето защо и собственикът има принос в успехите - защото е успял да подсигури ресурс на хората под него.
bigbonusprize написа:TristaNNN написа:
За да има един отбор успехи, добрият треньор и спортно-техническият ръководител са задължителни връзки във веригата, но над тях трябва да има един добър президент, който да им помага в осъществяването на трансферите. Пак ти казвам, никой и по никакъв начин не може да омаловажи заслугите не Наско и Мъри, но те имаха подкрепа отгоре, ето защо и собственикът има принос в успехите - защото е успял да подсигури ресурс на хората под него.
Какъв ресурс бе колега?Че на едни черноморец трансферите са им за 3 пъти повече пари от нас. За Литекс и цска няма какво да говорим. Още като се оттегли Чорни се търсеше евтино треньорско решение - хоп Мъри. Селекция без никакви трансферни суми (само свободни агенти). Истинско чудо и здраво бачкане от страна на Мъри е, че стигнахме 1/4 финал в Уефа и влязахме сред най-силните европейски отбори... Ако не си забелязъл от този момент до ден днешен адвоката търси само и единствено евтини решения за трансфери, треньори и тн...
bigbonusprize написа:TristaNNN написа:
Какъв ресурс бе колега?Че на едни черноморец трансферите са им за 3 пъти повече пари от нас. За Литекс и цска няма какво да говорим. Още като се оттегли Чорни се търсеше евтино треньорско решение - хоп Мъри. Селекция без никакви трансферни суми (само свободни агенти). Истинско чудо и здраво бачкане от страна на Мъри е, че стигнахме 1/4 финал в Уефа и влязахме сред най-силните европейски отбори... Ако не си забелязъл от този момент до ден днешен адвоката търси само и единствено евтини решения за трансфери, треньори и тн...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
blue avalanche написа:"След всичко само да обобщя, че пряко репликата не е причина за слабите игри."
След като не е причина,си я цитирал,защото???![]()
" Единия визира период преди 1/4финала. Период, в който ТБ не беше още Машиниста и не беше подкарал влака."
Стоилов стана треньор на Левски през 2004г.Т.Батков става председател на Надзорния съвет през 2004г.Така,че след първата провалена година на Стоилов,Батков Е МАШИНИСТА!
Ама друго си е да дрънкаш глупости,нали?
TristaNNN написа:
Веднага отговарям: Черноморец беше един балон, който беше въпрос на време да се пукне. И ето - хоп, пукна се. Да са им живи и здрави привлечените играчи, ама сега какво правимИ ние ли искаш да сме като тях - балон.
Цска ли - смях в залата. Последните им сезони за пример за грешна трансферна политика - мениджърски интереси, мамини - татини играчи и какви ли още не палячовци. Е, и на тях не искам да приличаме - мерси.
Адвоката търси евтини решения - да. Ама кой в България не търси евтинията-просто живеем в такава държава и кофти врмена, така че си простираме крачката според чергата
Нито един фен НЕ ЗНАЕ истината за трансферите!Както за покупките,така и за продажбите!Само си връткаме някакви цифрички във форума!Така,че айде да не се правим на капацитети по "трансферни удари".Кой отбор какво продал и за колко,си знае само ръководството му.
blue avalanche написа:Нито един фен НЕ ЗНАЕ истината за трансферите!Както за покупките,така и за продажбите!Само си връткаме някакви цифрички във форума!Така,че айде да не се правим на капацитети по "трансферни удари".Кой отбор какво продал и за колко,си знае само ръководството му.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта