то и Торес решаваше мачове, ама
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Keyser Soze
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Челси_фен,
- Sydney James
- Контакти:
Дано вземем Неймар, но пък аз съм също така доста навит за Лукаку. Мисля си, че това е бъдещето на Челси.
Интересно кога ще обявят футболистите, на които няма да се разчита през следващия сезон, т.е. кои ще си заминат от "Стамфорд Бридж"
Интересно кога ще обявят футболистите, на които няма да се разчита през следващия сезон, т.е. кои ще си заминат от "Стамфорд Бридж"
- Keyser Soze
- Контакти:
По принцип би трябвало да е чак след края на юни, когато им изтичат договорите. Поне така беше официално с Балак и Деко миналия сезон, май... 
- Chelsea Forever
- Контакти:
Който ми каже не колко години е Лукаку печели едно браво! 
- Chelsea Forever
- Контакти:
Хидинк: Готов съм да се върна в Челси, очаквам оферта от Абрамович
Холандският специалист Гуус Хидинк обяви, че е готов да се завърне на мениджърския пост в Челси, но все още не е получил оферта от руския милиардер и собсвеник на лондончани Роман Абрамович.
Хидинк призна, че поддържа почти постоянна връзка с Абрамович и двамата са в много добри отношения.
„В момента няма какво да кажа. Концентрирам съм изцяло върху предстоящата квалификация с Белгия, защото това може да ми се окаже последният мач начело на националния отбор на Турция”, коментира специалистът.
„След този двубой ще има яснота около моето бъдеще, но не изключвам възможността да се върна на „Стамфорд Бридж”, въпреки че имам договор за още една година”, добави холандецът.
Според информациите, Хидинк ще бъде представен за мениджър на Челси именно след квалификацията между Турция и Белгия, която ще се играе в Брюксел, като се очаква на нея да присъства и самият Роман Абрамович.
Холандският специалист Гуус Хидинк обяви, че е готов да се завърне на мениджърския пост в Челси, но все още не е получил оферта от руския милиардер и собсвеник на лондончани Роман Абрамович.
Хидинк призна, че поддържа почти постоянна връзка с Абрамович и двамата са в много добри отношения.
„В момента няма какво да кажа. Концентрирам съм изцяло върху предстоящата квалификация с Белгия, защото това може да ми се окаже последният мач начело на националния отбор на Турция”, коментира специалистът.
„След този двубой ще има яснота около моето бъдеще, но не изключвам възможността да се върна на „Стамфорд Бридж”, въпреки че имам договор за още една година”, добави холандецът.
Според информациите, Хидинк ще бъде представен за мениджър на Челси именно след квалификацията между Турция и Белгия, която ще се играе в Брюксел, като се очаква на нея да присъства и самият Роман Абрамович.
- Sydney James
- Контакти:
Лукаку е на 18, а играе страхотно, така че да не се помайваме, ами да го вземаме, защото ще ме е много яд, ако го вземе някой друг клуб, особено "Ливърпул".
Ето това чаках, Хидинк е готов да се завърне. Сега само остана да вземем Неймар или Агуеро и да се махне тоя негър, дето гледа като пребозало теле. 
-
Highlander
- Контакти:
Силно се надявам Турция да не вземе да бие Белгия и нещата с Хидинк да се обърнат отново. Ако нещо се обърка да взимаме Бояш и това е, но мисля, че Гус е с единият крак на Стамфорд Бридж, а от това по-добра новина за феновете на Челси едва ли може да има.
- ChElSeA_FaN
- Контакти:
Keyser Soze написа:Челси_фен,
Това,че този сезон беше в слаба фомра не означава,че не може да решава мачове.Торес подписа с Челси е за 5 години и половина.До сега са минали само 4 месеца,да мине поне следващия сезон преди да се дават генерални оценки кой какво може и какво не.
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Лукаку едва ли е на 18 ... Той и Бабаяро беше уж на 19 когато го взехме, а се оказа на над 30 ... И Мартинс също беше 84-ти набор, а се се оказа, че има поне 40 човека, които са го виждали в Нигерия през 1979 -та ...
Та, много се съмнявам тоя да е на 18 ...
Бабаяро игра едва до 30, което потвърждава тезата, че паспорта му е фалшив ... За Мартинс е почти доказано, че е с над 10 години по-стар.
А имаше и един Гарба Лавал, който играеше в Левски - беше на двадесет и нещо, но изглеждаше като 70 годишен ...
Бабаяро игра едва до 30, което потвърждава тезата, че паспорта му е фалшив ... За Мартинс е почти доказано, че е с над 10 години по-стар.
А имаше и един Гарба Лавал, който играеше в Левски - беше на двадесет и нещо, но изглеждаше като 70 годишен ...