Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Blue_Girl » 28 май 2011 12:59

СВОБОДЕН написа:Като обобщение ще кажа, че Тодор Батков е лош ръководител. Имам предвид като президент на Левски, иначе като адвокат може да е перфектен, не зная. Не, че президентите на другите отбори са върха, но точно в момента тези на основните ни съперници за титлата, Литекс и ЦСКА са по добри като ръководители от Батков. А рибата както знаем мирише от главата и тялото се командва от мозъка.

Така е, но Батков им плаща заплатите на футболистите и ръководството и никой не се е оплакал до сега, че е закъсняло възнаграждение, нали?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 май 2011 13:07

Blue_Girl написа:
zlostar написа:
Blue_Girl написа:На мнение съм, че и Батков има заслуга за тези успехи и то в положителен аспект!
Ти казваш, че не е така и всеки си има мнение!

ОК да предположим, че има заслуга в положителен аспект. Ще разбера ли аз, глупака дето не вярва на ТБ как? За кого от посочените играчи е платена трансферна сума? Кого е довел Батков в клуба? Признавам му като положително единствено, че поне не говореше много тогава и ако да не помага то поне не пречеше. Тогава каквото и да го питаха отговаряше питайте Сираков, питайте Баждеков. После дойде "Дис бритиш, хомосекшуал", хареса му да е медиен герой и "ей, богу" не се спря с глупостите и простотията.

Нали се сещаш, че Наско и Мъри постигнаха тези успехи, благодарение на Батков, който ги назначи!

Наско беше в Левски преди Батков :idea:
Мъри пък беше препоръчан от Наско. След първата му не особено успешна година, беше пред уволнение, но отново Наско застана зад него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 май 2011 13:29

zlostar написа:
TristaNNN написа:
Да не би Левски да не играеше красиво през есента? Да - имаше и мачове, в които нещата не вървяха, но каква вина има собственика за това? Тук отговорността трябва да понесе спортно-техническият щаб, защото не Батков е този, който води тренировките, планира тактиката и прави селекцията. Ролята на собственика като цяло е да осигури ресурс (финанси, контакти, дипломация...банкет ако искаш :lol: ), за да може треньорския щаб да получи нужното. Нима този сезон не дойдоха едни от най-качествените футболисти, играли някога в България :?:

TristaNNN написа:Няма човек тука, който би оспорил златния принос на Мъри и Наско, които наистина тласнаха отбора към едно Европейско лице и модерна концепция за играта, а и за развитиети на голям футболен клуб от средноевропейско ниво. Но нека не забравяме, че над тях имаше човек-човек който ти недолюбваш, но това разбира се е лично твое право. Та при половение че този човек е най-отгоре и има Сираков и Мъри за свои подчинени, не смяташ ли че и той има своя принос за успехите

Значи как да разбирам това. Когато отбора не играе "каква вина има собственика", но пък същевременно има "съществен принос за успехите".
Моля прочети отново какво е написал honda и виж кой е движил нещата за 1/4 финала и влизането в ШЛ. Не знам дали може да бъде написано по- добре. Alexpk също е с много точно мнение :idea: .

За да има един отбор успехи, добрият треньор и спортно-техническият ръководител са задължителни връзки във веригата, но над тях трябва да има един добър президент, който да им помага в осъществяването на трансферите. Пак ти казвам, никой и по никакъв начин не може да омаловажи заслугите не Наско и Мъри, но те имаха подкрепа отгоре, ето защо и собственикът има принос в успехите - защото е успял да подсигури ресурс на хората под него. И това ако не е принос към успеха....здраве му кажи.
Колкото до слабите игри ...пак ще се повторя- собственикът е този, който дава ресурса на треньорският щаб, който решава от какво има нужда отбора в даден етап от подготовката или първенството. При положение, че Гонзо и Ясен избират футболистите и водят подготовката (за сметка на Батков), какво е виновен той, че селекцията е грешна и отборът не играе както трябва? Той не е футболен специалист, а собственик, така че да - правилно си разбрал. Ако отборът не играе, вина имат по-скоро тези надолу, защото не са подготвили футболистите или не са взели правилните такива (подсигурени от собственика, по желание на щаба)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 май 2011 13:29

honda написа:...

Много точен коментар браво! Сега за нещо което е факт няма какво да споря! Имаше дори някой нови за мен неща! Ако може само да те коригирам малко ;)
За Чиликов въпреки многото платени пари, все пак си пропуснал да отбележиш, че след това беше продаден мисля в Насионал де Мадейра за още по- висока сума, така че това не е загуба за Левски.
Цихмейстук беше невероятен играч, но беше под наем. Не си мислиш сигурно, че можем да се надцакваме със Спартак М, за който и да е играч.
Баба го махнаха, защото мътел главата на Ричард. Иначе за национали от теб разбирам, че са били. Те по едно време и Тевия го водеха национал на Гана :mrgreen:
Рабех го взехме след отпадането от Тампере.
Зе Суареш също дойде със свободен трансфер ноември месец. Жо и Жеан Карлош дойдоха зимата.
Ференци май беше голмайстор на Унгария, но тук не игра нищо. Кабат, обаче стана нещо най-вероятно както казваш с участие на Сираков за да го изпуснем.
За трансферите пък на Смешко, Зимунич, Леонидас, Гарба Лавал, Джъстис... просто остават без коментар.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 май 2011 14:10

TristaNNN написа:
За да има един отбор успехи, добрият треньор и спортно-техническият ръководител са задължителни връзки във веригата, но над тях трябва да има един добър президент, който да им помага в осъществяването на трансферите. Пак ти казвам, никой и по никакъв начин не може да омаловажи заслугите не Наско и Мъри, но те имаха подкрепа отгоре, ето защо и собственикът има принос в успехите - защото е успял да подсигури ресурс на хората под него. И това ако не е принос към успеха....здраве му кажи.
Колкото до слабите игри ...пак ще се повторя- собственикът е този, който дава ресурса на треньорският щаб, който решава от какво има нужда отбора в даден етап от подготовката или първенството. При положение, че Гонзо и Ясен избират футболистите и водят подготовката (за сметка на Батков), какво е виновен той, че селекцията е грешна и отборът не играе както трябва? Той не е футболен специалист, а собственик, така че да - правилно си разбрал. Ако отборът не играе, вина имат по-скоро тези надолу, защото не са подготвили футболистите или не са взели правилните такива (подсигурени от собственика, по желание на щаба)

Не става така. По твойта логика, след като Батков бил осигурил ресурс (странно какъв) е част от успеха. По същата логика след като има неуспех е логично ТБ, да е част от неуспеха защото не е осигурил този ресурс за който говориш.
За мен нещата стоят така. Успеха/неуспеха тежи изцяло на СТЧаст. Президента дали на Левски, дали на България или каквото и да е преди всичко има представителна функция. В нашия случай за ФК да кажем "лицето на отбора". След като президента ти е Бай Ганьо, какъв си ти? След като заставаш зад лице от бившето ДС, какъв си ти? След като президента ти е адвокат на мафиот, какъв си ти...? Смешни ми изглеждат и всякакви сравнения с оня. Левски винаги е бил нещо повече от тях!!! Това че се правят сравнения с Лупи не говори добре за нас :idea:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 14:33

zlostar написа:
Blue_Girl написа:
zlostar написа:На мнение съм, че и Батков има заслуга за тези успехи и то в положителен аспект!
Ти казваш, че не е така и всеки си има мнение!

ОК да предположим, че има заслуга в положителен аспект. Ще разбера ли аз, глупака дето не вярва на ТБ как? За кого от посочените играчи е платена трансферна сума? Кого е довел Батков в клуба? Признавам му като положително единствено, че поне не говореше много тогава и ако да не помага то поне не пречеше. Тогава каквото и да го питаха отговаряше питайте Сираков, питайте Баждеков. После дойде "Дис бритиш, хомосекшуал", хареса му да е медиен герой и "ей, богу" не се спря с глупостите и простотията.

Нали се сещаш, че Наско и Мъри постигнаха тези успехи, благодарение на Батков, който ги назначи!

Наско беше в Левски преди Батков :idea:
Мъри пък беше препоръчан от Наско. След първата му не особено успешна година, беше пред уволнение, но отново Наско застана зад него.[/quote]
Наско може да си препоръчва когото си иска!Нали знаеш кой слага последния подпис?
" След първата му не особено успешна година, беше пред уволнение, но отново Наско застана зад него."
Ако президентът иска да уволни някого,ама наистина сиак да го уволни,мислиш ли,че Сираков може да застане зад него,пред него или над него?Как,точно,си го представяш?Може би Сираков е изнудвал Батков?Или го е шантажирал?Аз не знам.Ако ти знаеш,може да ни осветлиш...
" После дойде "Дис бритиш, хомосекшуал", хареса му да е медиен герой и "ей, богу" не се спря с глупостите и простотията."
Това пречи на футболистите да вкарват голове,така ли?

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 май 2011 15:07

zlostar написа:
TristaNNN написа:

Не става така. По твойта логика, след като Батков бил осигурил ресурс (странно какъв) е част от успеха. По същата логика след като има неуспех е логично ТБ, да е част от неуспеха защото не е осигурил този ресурс за който говориш.
За мен нещата стоят така. Успеха/неуспеха тежи изцяло на СТЧаст. Президента дали на Левски, дали на България или каквото и да е преди всичко има представителна функция. В нашия случай за ФК да кажем "лицето на отбора". След като президента ти е Бай Ганьо, какъв си ти? След като заставаш зад лице от бившето ДС, какъв си ти? След като президента ти е адвокат на мафиот, какъв си ти...? Смешни ми изглеждат и всякакви сравнения с оня. Левски винаги е бил нещо повече от тях!!! Това че се правят сравнения с Лупи не говори добре за нас :idea:

Дай доказателства де!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 май 2011 15:18

blue avalanche написа:Наско може да си препоръчва когото си иска!Нали знаеш кой слага последния подпис?
" След първата му не особено успешна година, беше пред уволнение, но отново Наско застана зад него."
Ако президентът иска да уволни някого,ама наистина сиак да го уволни,мислиш ли,че Сираков може да застане зад него,пред него или над него?Как,точно,си го представяш?Може би Сираков е изнудвал Батков?Или го е шантажирал?Аз не знам.Ако ти знаеш,може да ни осветлиш...
" После дойде "Дис бритиш, хомосекшуал", хареса му да е медиен герой и "ей, богу" не се спря с глупостите и простотията."

Леле, не мога да повярвам. Ден и половина и чак сега ме цитираш относно ТБ. Остаряваш :mrgreen:
Хубаво си ми избрал цитати. Единия визира период преди 1/4финала. Период, в който ТБ не беше още Машиниста и не беше подкарал влака. Период, в който просто имаше едни акции и хората под него бяха оставени да работят, същевременно имаше СТД и ФД се грижеха за нещата около клуба. Отбора обаче видиш ли тръгна. Че и 1/4 финал стигна. Стадиона пълен. Всеки говори за Мъри, Наско, Бардон,Дедо Боре... ама къде е Батко. Не може така. Има далавера в тая работа. Перфектния момент мишката да излезе от дупката и да се легитимира. Да се рекламира. Стига сме били само агент Тара. От днес вече сме президента на най-обичания отбор в България. Вживя се в тая роля. Хареса му след всеки мач да дава интервюта. Самозабрави се кой е. Уволни Мъри и Наско. Почна да се меси в нетипични за него неща във всички нива на клуба. Преписа си успехи за който не е отговорен (докато едни работеха по него време, други се занимаваха да подаряват Астри). Скара легенди. Разцепи сектора. Донесе ни срама Казан. След всичко само да обобщя, че пряко репликата не е причина за слабите игри :mrgreen:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 май 2011 15:23

Blue_Girl написа:Дай доказателства де!

Доказателство за кое? ДС? Адвокат на Чорни? Подарените Астри?Кажи, душо, за кое искаш доказателства? Мисля, че все пак на една планета живеем :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 15:31

zlostar написа:
blue avalanche написа:Наско може да си препоръчва когото си иска!Нали знаеш кой слага последния подпис?

Леле, не мога да повярвам. Ден и половина и чак сега ме цитираш относно ТБ. Остаряваш :mrgreen:
Хубаво си ми избрал цитати. Единия визира период преди 1/4финала. Период, в който ТБ не беше още Машиниста и не беше подкарал влака. Период, в който просто имаше едни акции и хората под него бяха оставени да работят, същевременно имаше СТД и ФД се грижеха за нещата около клуба. Отбора обаче видиш ли тръгна. Че и 1/4 финал стигна. Стадиона пълен. Всеки говори за Мъри, Наско, Бардон,Дедо Боре... ама къде е Батко. Не може така. Има далавера в тая работа. Перфектния момент мишката да излезе от дупката и да се легитимира. Да се рекламира. Стига сме били само агент Тара. От днес вече сме президента на най-обичания отбор в България. Вживя се в тая роля. Хареса му след всеки мач да дава интервюта. Самозабрави се кой е. Уволни Мъри и Наско. Почна да се меси в нетипични за него неща във всички нива на клуба. Преписа си успехи за който не е отговорен (докато едни работеха по него време, други се занимаваха да подаряват Астри). Скара легенди. Разцепи сектора. Донесе ни срама Казан. След всичко само да обобщя, че пряко репликата не е причина за слабите игри :mrgreen:

"След всичко само да обобщя, че пряко репликата не е причина за слабите игри."
След като не е причина,си я цитирал,защото??? :?
" Единия визира период преди 1/4финала. Период, в който ТБ не беше още Машиниста и не беше подкарал влака."
Стоилов стана треньор на Левски през 2004г.Т.Батков става председател на Надзорния съвет през 2004г.Така,че след първата провалена година на Стоилов,Батков Е МАШИНИСТА!
Ама друго си е да дрънкаш глупости,нали?

Върни се в “Архив”