Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Hellkeeper
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Hellkeeper » 28 май 2011 10:36

Ако Мустака реши да продаде Левски, винаги ще се намери кой да го купи. То за ЦСКА, които имат (или имаха, не знам вече) дългове, нямат нищо на свое име (нито стадион, нито останалата част от базите) се намериха хора, които да го искат, та за Левски ли няма да се намерят... Желаещи има, в това съм на 99.9999999% убеден, просто Мустака няма желание да продава. То и аз да бях на негово място и аз нямаше да искам да продам нещо, от което си изкарвам доволно пари.

Добър, лош това е собственика на Левски и ако алтернативата за нов собственик е подобие на Лупи ... ще кажа НЕ МЕРСИ!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 май 2011 10:43

zlostar написа:
Blue_Girl написа:На мнение съм, че и Батков има заслуга за тези успехи и то в положителен аспект!
Ти казваш, че не е така и всеки си има мнение!

ОК да предположим, че има заслуга в положителен аспект. Ще разбера ли аз, глупака дето не вярва на ТБ как? За кого от посочените играчи е платена трансферна сума? Кого е довел Батков в клуба? Признавам му като положително единствено, че поне не говореше много тогава и ако да не помага то поне не пречеше. Тогава каквото и да го питаха отговаряше питайте Сираков, питайте Баждеков. После дойде "Дис бритиш, хомосекшуал", хареса му да е медиен герой и "ей, богу" не се спря с глупостите и простотията.

Нали се сещаш, че Наско и Мъри постигнаха тези успехи, благодарение на Батков, който ги назначи!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 май 2011 12:06

zlostar написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Злостер ли си къв си имаш елементарно мислене и наивно расъждаване! Искахме да чуем нови имена...не се спомена нито едно :!: но затова пък продължаваме да си плюем най-финансово стабилния клуб в България. Тодор Батков е собственик на НАШИЯ Левски а който не му отърва-прав му път към "армията" или където и да е било,няма да липсва на никого

Не знам дали съм наивник или мечтател. Аз искам Левски, дори и да губи да играе красиво. Искам дори и Левски да не е всяка година шампион, но да излиза и играе честно срещу всички. Заради това аз и моят баща, и моят дядо, ти и твоят баща,и твоят дядо сме Левскари. Аз искам в Левски да бъдат хора дали сърцето си за Левски, а не пост- комунистически мутри. Не е срамно да си втори, не е срамно и да изгубиш купа. Срамно е заради един човек името ти на отбора да е обвързано с мафия, с полиция, с Казан, с ДС. Ако ти не мислиш така то по- скоро ти трябва да смениш отбора. На едно друго място не уважават легените си, наричат играчите си курви и пеят само за победа...

Да не би Левски да не играеше красиво през есента? Да - имаше и мачове, в които нещата не вървяха, но каква вина има собственика за това? Тук отговорността трябва да понесе спортно-техническият щаб, защото не Батков е този, който води тренировките, планира тактиката и прави селекцията. Ролята на собственика като цяло е да осигури ресурс (финанси, контакти, дипломация...банкет ако искаш :lol: ), за да може треньорския щаб да получи нужното. Нима този сезон не дойдоха едни от най-качествените футболисти, играли някога в България :?:

И още нещо: ако се огледаш ще забележиш, че родните собственици на клубове са изцяло мутри :!: Дали пост-комунистически или новоизлюпени рожби на криворазбраната демокрация е все тая - мутрата си е мутра. Такава е играта в нашия футбол - мутра до мутрата, борец до бореца :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 май 2011 12:11

zlostar написа:
Blue_Girl написа:Достатъчно съм голяма, но е безсмислено да спорим, както виждам!
:evil:

ОК, каке:) Аз си казах и защитих моята позиция. Не видях аргумент в твоя защита. Пак те питам с какво ТБ е помогнал на отбора за 1/4 финала и за взлизане в ШЛ. Ти ми казваш, че не виждаш смисъл да спориш. Моля нека чуем...

Няма човек тука, който би оспорил златния принос на Мъри и Наско, които наистина тласнаха отбора към едно Европейско лице и модерна концепция за играта, а и за развитиети на голям футболен клуб от средноевропейско ниво. Но нека не забравяме, че над тях имаше човек-човек който ти недолюбваш, но това разбира се е лично твое право. Та при половение че този човек е най-отгоре и има Сираков и Мъри за свои подчинени, не смяташ ли че и той има своя принос за успехите :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 май 2011 12:15

TristaNNN написа:
zlostar написа:
Blue_Girl написа:Достатъчно съм голяма, но е безсмислено да спорим, както виждам!
:evil:

ОК, каке:) Аз си казах и защитих моята позиция. Не видях аргумент в твоя защита. Пак те питам с какво ТБ е помогнал на отбора за 1/4 финала и за взлизане в ШЛ. Ти ми казваш, че не виждаш смисъл да спориш. Моля нека чуем...

Няма човек тука, който би оспорил златния принос на Мъри и Наско, които наистина тласнаха отбора към едно Европейско лице и модерна концепция за играта, а и за развитиети на голям футболен клуб от средноевропейско ниво. Но нека не забравяме, че над тях имаше човек-човек който ти недолюбваш, но това разбира се е лично твое право. Та при половение че този човек е най-отгоре и има Сираков и Мъри за свои подчинени, не смяташ ли че и той има своя принос за успехите :roll:

И аз му обяснявам това, но той не иска да го разбере!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 май 2011 12:25

Blue_Girl написа:И аз му обяснявам това, но той не иска да го разбере!

На такива не им обяснявай!Няма да разберат! ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 28 май 2011 12:30

blue avalanche написа:
Blue_Girl написа:И аз му обяснявам това, но той не иска да го разбере!

На такива не им обяснявай!Няма да разберат! ;)

Май си прав!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 май 2011 12:32

zlostar написа:
Blue_Girl написа:На мнение съм, че и Батков има заслуга за тези успехи и то в положителен аспект!
Ти казваш, че не е така и всеки си има мнение!

ОК да предположим, че има заслуга в положителен аспект. Ще разбера ли аз, глупака дето не вярва на ТБ как? За кого от посочените играчи е платена трансферна сума? Кого е довел Батков в клуба? Признавам му като положително единствено, че поне не говореше много тогава и ако да не помага то поне не пречеше. Тогава каквото и да го питаха отговаряше питайте Сираков, питайте Баждеков. После дойде "Дис бритиш, хомосекшуал", хареса му да е медиен герой и "ей, богу" не се спря с глупостите и простотията.

Ами не мисля че работа на президента да води този и онзи в клуба (изключваме разни шейхове, които си лъскат егото). Това е работа на спортно-техническия щаб - те са хората, които решават какви и колко футболисти им трябват на дадените постове, съобразно с тактическите идеи. В този ред на мисли, от президента се иска да обезпечи привличането на дадените играчи, а и не на последно място да им плаща зашлати след това. Да, Сираков и Мъри се справиха перфектно и намериха точните играчи, но нека не забравяме, че "Тате носи, мама меси" :)
[offtopic]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 май 2011 12:54

Като обобщение ще кажа, че Тодор Батков е лош ръководител. Имам предвид като президент на Левски, иначе като адвокат може да е перфектен, не зная. Не, че президентите на другите отбори са върха, но точно в момента тези на основните ни съперници за титлата, Литекс и ЦСКА са по добри като ръководители от Батков. А рибата както знаем мирише от главата и тялото се командва от мозъка.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 май 2011 12:57

TristaNNN написа:
Да не би Левски да не играеше красиво през есента? Да - имаше и мачове, в които нещата не вървяха, но каква вина има собственика за това? Тук отговорността трябва да понесе спортно-техническият щаб, защото не Батков е този, който води тренировките, планира тактиката и прави селекцията. Ролята на собственика като цяло е да осигури ресурс (финанси, контакти, дипломация...банкет ако искаш :lol: ), за да може треньорския щаб да получи нужното. Нима този сезон не дойдоха едни от най-качествените футболисти, играли някога в България :?:

TristaNNN написа:Няма човек тука, който би оспорил златния принос на Мъри и Наско, които наистина тласнаха отбора към едно Европейско лице и модерна концепция за играта, а и за развитиети на голям футболен клуб от средноевропейско ниво. Но нека не забравяме, че над тях имаше човек-човек който ти недолюбваш, но това разбира се е лично твое право. Та при половение че този човек е най-отгоре и има Сираков и Мъри за свои подчинени, не смяташ ли че и той има своя принос за успехите

Значи как да разбирам това. Когато отбора не играе "каква вина има собственика", но пък същевременно има "съществен принос за успехите".
Моля прочети отново какво е написал honda и виж кой е движил нещата за 1/4 финала и влизането в ШЛ. Не знам дали може да бъде написано по- добре. Alexpk също е с много точно мнение :idea: .

Върни се в “Архив”