ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот зеления » 27 май 2011 22:02

Mourinio, точно това искам да ти подскажа, ама ти явно не искаш да вденеш. И само едно последно изречение: Думите на Сашо бяха: "никой не е по-голям от отбора за да..." Думите на заклетия левскар Алекс за нашия Черно море! Съжалявам, че не мога да ти кажа нещата в прав текст, но...сещай се.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 27 май 2011 22:06

Mourinio написа:никой не е над клуба, а какво остава за един левскар

Заклетия моряк го видяхме тази зима...

ITTIX
Контакти:

Мнениеот ITTIX » 27 май 2011 22:11

Mourinio написа:п.с. между другото няма и 0.1% шанс да се върне, тая информация я пусна човекът с бразилският нападател 88 набор, 1.88 :mrgreen:

Бразилеца беше с купен билет за БГ, ама няма за какво да ти обеснявам на теб , защо не е тук..........а и нямам намерение да те убеждавам, че кривака преговаря(дали ще се разберат е друг въпрос). А нападателят, който ще дойде през лятото е бразилец с бял цвят на кожата. ДЕРЗАЙТЕ ...............

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 27 май 2011 22:21

ITTIX написа:А нападателят, който ще дойде през лятото е бразилец с бял цвят на кожата.

На лицето или петите?
(Извинявам се, не се сдържах :lol: )

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 27 май 2011 22:24

yavorescu написа:
ITTIX написа:А нападателят, който ще дойде през лятото е бразилец с бял цвят на кожата.

На лицето или петите?
(Извинявам се, не се сдържах :lol: )

Знаех си че е Роналдо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако дойде ще те черпя 1 каса бира хаха

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 май 2011 22:26

ITTIX написа:
Mourinio написа:п.с. между другото няма и 0.1% шанс да се върне, тая информация я пусна човекът с бразилският нападател 88 набор, 1.88 :mrgreen:

Бразилеца беше с купен билет за БГ, ама няма за какво да ти обеснявам на теб , защо не е тук..........а и нямам намерение да те убеждавам, че кривака преговаря(дали ще се разберат е друг въпрос). А нападателят, който ще дойде през лятото е бразилец с бял цвят на кожата. ДЕРЗАЙТЕ ...............

1,88/88 нали така беше :lol: Бях се притеснил да не е със жълт или червен цвят ама вече съм по-спокоен щом така каза.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 28 май 2011 11:35

Неможах да разбера защо беше изтрита темата за Кривия, но както и да е :

Тръгвам си с добри чувства. Левски винаги ще ми остане на сърцето, сподели Александър Александров, след като стана ясно, че договорът му няма да бъде подновен и той ще си тръгне от "Герена"

"Тръгвам си с добри чувства, Левски винаги ще ми остане на сърцето. Мисля, че дадох доста за отбора. Както има начало, има и край - краят ми в Левски беше днес. До 20 дни ще стане ясно дали ще продължа да играя. Със сигурност ще остана в сферата на футбола. Абсолютно невярно е, че ще отида в Лудогорец, засега съм в почивка", каза Александров след победата на Левски над Монтана с 3:0.

Преди началото на двубоя той получи почетен плакет от ръководството на отбора.

"Не може да не ме радва транспаранта, който издигнаха феновете. Искам да им благодаря, че винаги са ме подкрепяли, дори когато не играех в Левски. Още с идването си подписах договор за година и половина и не съм очаквал да бъде подновен. Нормално е Левски да търси млади играчи и да подмладява отбора, така че се разделям с добри чувства", допълни Кривия.

"Водих разговори с Георги Иванов да заема пост в отбора, но аз предпочитам да продължа да играя футбол, защото се чувствам физически много добре. Със сигурност няма да е навънка, евентуално в България", завърши Александров.

Айде Саше връщай се !!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 май 2011 15:37

На Сашо му подхожда само нашия екип в България,защото тука беше институция той и феновете го обичат.Каквото и да ми говорите мнозинството бяха и винаги ще сме фенове на играча Алекс който ни водеше към победите и медалите.Абсолютно недоумявам как с лека ръка се отписва подобен трансферен удар правещ ни МОМЕНТАЛНО фаворит за медал догодина,особено и с връщането на Миро Манолов,още една харизматична фигура от онези страхотни сезони и мачове.Помнете,че Черно Море е над всичко,вкл. и разните дребни пристрастия.Много по-недостойно си заминаха Юруков и Домакинов например,дори Данчо имаше наглостта да се разприказва много в интервюта после как нямало да видим Европа още 50 години,същата уста после отвори и Шабленския...и излезе,че единствено подобна кенефоподобна уста пред медиите не отвориха само Кривия и Домакинов,а Юруков беше издигнат на пиадестал въпреки,че хем говори глупости,хем се омаза есента немалко,нали?И не на последно място-може ли някакво си отборче от селата Лудогорец да цеди последните добри мигове на НАШ бивш капитан и лидер?Мястото на Кривия не е в такова отборче,а тук,да привлечем голаджия и с вълната младоци - един страхотен отбор печелещ 3-то място 2012 и с още попълнения-шампион 2013-което голямата цел и мечта.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 28 май 2011 16:31

ShooterMan написа:На Сашо му подхожда само нашия екип в България,защото тука беше институция той и феновете го обичат.Каквото и да ми говорите мнозинството бяха и винаги ще сме фенове на играча Алекс който ни водеше към победите и медалите.Абсолютно недоумявам как с лека ръка се отписва подобен трансферен удар правещ ни МОМЕНТАЛНО фаворит за медал догодина,особено и с връщането на Миро Манолов,още една харизматична фигура от онези страхотни сезони и мачове.Помнете,че Черно Море е над всичко,вкл. и разните дребни пристрастия.Много по-недостойно си заминаха Юруков и Домакинов например,дори Данчо имаше наглостта да се разприказва много в интервюта после как нямало да видим Европа още 50 години,същата уста после отвори и Шабленския...и излезе,че единствено подобна кенефоподобна уста пред медиите не отвориха само Кривия и Домакинов,а Юруков беше издигнат на пиадестал въпреки,че хем говори глупости,хем се омаза есента немалко,нали?И не на последно място-може ли някакво си отборче от селата Лудогорец да цеди последните добри мигове на НАШ бивш капитан и лидер?Мястото на Кривия не е в такова отборче,а тук,да привлечем голаджия и с вълната младоци - един страхотен отбор печелещ 3-то място 2012 и с още попълнения-шампион 2013-което голямата цел и мечта.

+1

Върни се в “Черно море”