ЦСКА със селекция изцяло от българи
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА със селекция изцяло от българи
дано стане тва, щото само така ще върви бг-футболът нагоре... наще млади "надежди" са обезверени от плюенето по тях и недоверието и нетърпението към тях не само като играчи, а и като хора. за съжаление в последните години водещите отбори излизат през май с изявление, че ще се взимат наши момчета и ще се набляга на тези собствено производство на клуба, че няма пари за чужденци и така - нататък. после се взимат играчи от б, в, г и ю групите на "водещите" европейски футболни нации и у феновете се появява илюзията, че собствениците ги е грижа за отборите им...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Камбуров ако отиде при вас, то от това само ще спечелите.Досега ако не се лъжа на два пъти имаше някакви възможности да отиде в ЦСКА, но и двата пъти не се получи.Може би от третия път ще стане(ако инфото е вярно).
Дано не е истина.Стига се взимали дървета на килограм.Нито един от тия не е за ЦСКА.
-
blue_lagoon
Ако това в селекцията на Цска я одобрявам напълно
Всичките ме кефят. Но то пък ако им вземат лиценза,както и Борисов не отрече селекцията си е добра. Всичките са със стаж по долните дивизий 
blue_lagoon написа:Ако това в селекцията на Цска я одобрявам напълноВсичките ме кефят. Но то пък ако им вземат лиценза,както и Борисов не отрече селекцията си е добра. Всичките са със стаж по долните дивизий
Кой е Дивизий?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- deepblue1963
vaskonti написа:blue_lagoon написа:Ако това в селекцията на Цска я одобрявам напълноВсичките ме кефят. Но то пък ако им вземат лиценза,както и Борисов не отрече селекцията си е добра. Всичките са със стаж по долните дивизий
Кой е Дивизий?
Би трябвало да питаш КАКВО е дивизий.Но,явно,си на нивото на този,когото искаш да подиграеш.Даже бих казал,на по-ниско ниво.Защото неговата грешка е граматическа,а твоята е смислова.Друг път нали ще мислиш,преди да зачаткаш по клавишчетата?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Съвсем правилно зададе въпроса тъй като "Дивизий" едва ли може да бъде предмет, а по-скоро име. Може би някой неизвестен римски император?
Не можеш без да се заядеш, нали?
Не можеш без да се заядеш, нали?
deepblue1963 написа:vaskonti написа:blue_lagoon написа:Ако това в селекцията на Цска я одобрявам напълноВсичките ме кефят. Но то пък ако им вземат лиценза,както и Борисов не отрече селекцията си е добра. Всичките са със стаж по долните дивизий
Кой е Дивизий?
Би трябвало да питаш КАКВО е дивизий.Но,явно,си на нивото на този,когото искаш да подиграеш.Даже бих казал,на по-ниско ниво.Защото неговата грешка е граматическа,а твоята е смислова.Друг път нали ще мислиш,преди да зачаткаш по клавишчетата?
Смислова ли ми е грешката? Вероятно се дължи на факта, че в древен Рим например е било пълно с хора, чийто имена завършват точно по този начин. Като например Юлий Цезар. В днешни времена също не липсват такива имена - Юрий Гагарин, например. Но като се замисля, до някъде си прав защото освен имена на хора има и имена на обекти, като например Везувий.
Това обаче не променя факта, че съм допуснал безумна грешка, нали?
[center]I'll be the savior of you all
Т.Дяков определено ни е много нужен , Златков е по-съмнителен но може да се пробва зависи дали ще има напускащи защитници (Златков ми се струва като Иво Иванов от Левски т.е. шуми се и му се пави реклама а всъщност е несигурен защитник)!
Камбуров какво да кажа за него, супер е за А група. Вижте какъв фурор прави един Цветков от Пирин, та ако Камбуров дойде в ЦСКА ще вкарва по над 20 гола на сезон не разбирам кое не му харесвате , бил на 30 е и ? Освен това ако въобще се мисли за неговото взимане това означава само едно: Делев или Платини (или и 2-та) си заминават . Въндев не става за нито един от водещите отбори в А група,Садула,Костов,Йовчев,че и Маймунков да се налагат вместо да го взимат . М.Василев нямам никаква представа как играе доколкото знам е крило.
Д.Гаджев от Монтана е приличен футболист, а и най-вероятни ще се търси заместник несериозника К.Янев .
Камбуров какво да кажа за него, супер е за А група. Вижте какъв фурор прави един Цветков от Пирин, та ако Камбуров дойде в ЦСКА ще вкарва по над 20 гола на сезон не разбирам кое не му харесвате , бил на 30 е и ? Освен това ако въобще се мисли за неговото взимане това означава само едно: Делев или Платини (или и 2-та) си заминават . Въндев не става за нито един от водещите отбори в А група,Садула,Костов,Йовчев,че и Маймунков да се налагат вместо да го взимат . М.Василев нямам никаква представа как играе доколкото знам е крило.
Д.Гаджев от Монтана е приличен футболист, а и най-вероятни ще се търси заместник несериозника К.Янев .
- South_Park
само Танка става 
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]