Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Levskar_90 » 27 май 2011 22:10

blue avalanche я ги кажи договорените, аз знам за Цветков, Христов и Башлиев ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 май 2011 22:18

Levskar_90 написа:blue avalanche я ги кажи договорените, аз знам за Цветков, Христов и Башлиев ;)

Просто цитирам Батков.Иначе,никой не е споменавал имена.Нито Гонзо,нито Батков.Така,че всякакви имена са спекулации.Каза,че са известни имена в нашия шампионат!
Последна промяна от blue avalanche на 28 май 2011 01:36, променено общо 1 път.

gonzobg

Мнениеот gonzobg » 27 май 2011 23:09

blue avalanche написа:
Levskar_90 написа:blue avalanche я ги кажи договорените, аз знам за Цветков, Христов и Башлиев ;)

Просто цитирам батков.Иначе,никой не е споменавал имена.Нито Гонзо,нито Батков.Така,че всякакви имена са спекулации.Каза,че са известни имена в нашия шампионат!

Изброените + Старокин

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 май 2011 23:22

Дайте други предложения за нови попълнения моето написах и на друго място Браганца от Черноморец .

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 28 май 2011 00:45

Поживем - повидим, както казват руснаците. Важното е да вземем каймака на първенството, ясно е че няма да вземем всички актуални футболисти, но поне трябва да се опитат от ръководството.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 май 2011 00:49

В Гонг пише, че си връщате и Чипилов от Монтана.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Peek
Контакти:

Мнениеот Peek » 28 май 2011 01:13

blue avalanche написа:
zlatan написа:АМИ ребуса започва да се разплита:

Тръгващи от Левски:Минев,Александров,Дембеле,Станчев,Киров,Йовов на кантар,Акалски,Матондо,Тасевски.

Новите:шестима Българи и още двама или трима чужденци.Деветката ще бъде класа според Батков.

Ядрото на отбора:Гаджев,Грийн,Мюлдер,Йовов ако остане.

Абе може и да направи отбор Гонзо.

Йовов е с въпросителна.Ако не го изберат-остава.Другите оставащи отпред Иса и Младенов.
Към "ядрото":Милиев

Към ядрото на отбора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се включи Пламен Илиев и да се махне гаджев който е толкова слаб , че ми иде да си счупа телевизора.

Да не забравяме все пак , че Тевия и Щърков се връщат :) А Тевия е в добра форма последно време гледах няколко мача на Калиакра и има прогрес :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 май 2011 01:37

Dust написа:В Гонг пише, че си връщате и Чипилов от Монтана.

Ето значи кое е и другото крило освен Т.Христов.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 май 2011 01:41

Те момчетата не са лоши, но за отбори като Монтана, Пирин, Черноморец.
Левски е в съвсем друга категория и не случайно до сега за последните две/три години от футболистите с български имена които привлякохте, нито един не показа никакво израстване и класа..

Дано Гонзо не си вкара автогол, защото 8-9 нови човека в отбора си е нов отбор и те за първи път ще се видят, кога ще се сработят, а първите важни мачове са през юли и август.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 28 май 2011 01:47

Peek написа:
blue avalanche написа:
zlatan написа:АМИ ребуса започва да се разплита:

Тръгващи от Левски:Минев,Александров,Дембеле,Станчев,Киров,Йовов на кантар,Акалски,Матондо,Тасевски.

Новите:шестима Българи и още двама или трима чужденци.Деветката ще бъде класа според Батков.

Ядрото на отбора:Гаджев,Грийн,Мюлдер,Йовов ако остане.

Абе може и да направи отбор Гонзо.

Йовов е с въпросителна.Ако не го изберат-остава.Другите оставащи отпред Иса и Младенов.
Към "ядрото":Милиев

Към ядрото на отбора ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се включи Пламен Илиев и да се махне гаджев който е толкова слаб , че ми иде да си счупа телевизора.

Да не забравяме все пак , че Тевия и Щърков се връщат :) А Тевия е в добра форма последно време гледах няколко мача на Калиакра и има прогрес :)

:shock: Я ми кажи Гаджев ли беше единствения, който беше тотално безличен през пролетта? Или случайно целия отбор бе така? :roll: И това да го сравняваш с Майкъл Тевия е просто несериозно. Щърков най-вероятно ще остане в отбора, тъй като реално оставаме само с един ляв бек в лицето на Видович. Тук вече се надявам да вземем нещо качествено, защото и двамата са адски посредствени.

Върни се в “Архив”