Левски София : Монтана - 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София : Монтана 27.05 18:00 ч FT
Очаквах да се даде шанс на повече юноши.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- milen.hristov
- Контакти:
Стана добър мач,за съжаление в доста бавно темпо но с добри комбинации.
Ръководството заслужава аплодисменти,за пускането доста юноши,можеше разбира се да се пусне Акалски вместо Пламен все пак.
От Монтана колкото и слабо да играха ми допаднаха Наско Чипилов и вратаря Иванов
Ръководството заслужава аплодисменти,за пускането доста юноши,можеше разбира се да се пусне Акалски вместо Пламен все пак.
От Монтана колкото и слабо да играха ми допаднаха Наско Чипилов и вратаря Иванов
Този Чепилов ли беше, Чипилов ли, е супер смешен футболист.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
milen.hristov написа:Стана добър мач,за съжаление в доста бавно темпо но с добри комбинации.
ти на стадиона ли беше бре? много обширен и конкретен коментар на мача си дал....

- milen.hristov
- Контакти:
gonzobg написа:milen.hristov написа:Стана добър мач,за съжаление в доста бавно темпо но с добри комбинации.
ти на стадиона ли беше бре? много обширен и конкретен коментар на мача си дал....
Четеш избирателно,щом не знаеш дали съм бил на стадиона,защо ли не се учудвам,прегледай всички коментари и ще разбереш
milen.hristov написа:gonzobg написа:milen.hristov написа:Стана добър мач,за съжаление в доста бавно темпо но с добри комбинации.
Четеш избирателно,щом не знаеш дали съм бил на стадиона,защо ли не се учудвам,прегледай всички коментари и ще разбереш
Споко, на теб ти е простено

Re: Левски София : Монтана - 3:0
Toва дето го пишеш не го вярвам изобщо... Другия мач когато искаш да вкараш такъв плакат ми пиши и ще те вкарам лично аз
Естествено след това няма да седя близо до теб, но ще са ми интересни реакциите
и колко време ще изкараш

Я кажи пика ли газ като Левскарите на стадиона скандираха "Кога на Гонзо паднете" и "Гонзо, Гонзо"

Я кажи пика ли газ като Левскарите на стадиона скандираха "Кога на Гонзо паднете" и "Гонзо, Гонзо"

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- milen.hristov
- Контакти:
Thsmith написа:Toва дето го пишеш не го вярвам изобщо... Другия мач когато искаш да вкараш такъв плакат ми пиши и ще те вкарам лично азЕстествено след това няма да седя близо до теб, но ще са ми интересни реакциите
и колко време ще изкараш
![]()
Казах го вече,тарторите на Левски са платена агитка,а колко струват го показва подкрепата за любо и ицо.Другите още не могат да забравят футболиста Гонзо и са като овци.
Предлагам ако и догодина сме с калъфките пак да пеем за Гонзо.
Тези същите от софия-запад,пееха гонзо звездата,на майкати...,това ставаше пред мен и аз се скрах с тях ,за което бях нападнат защо го защитавам ,да не съм му син.
добре де... наградиха ли ни за това второ място? има ли видео от това..никъде не пише няма снимки да ни награждават с медали..поне аз не виждам
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
Темата е изчерпана, отива в архива.