Барселона - Манчестър Юн 3:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона-Манчестър Юн /28.05.2011/21:45
Лесен мач за прогнозиране и добър за залагане и печалба. Равенство на полувремето и победа на Юнайтед при коефициент 8.00 . Добър коефициент 2.10 е и над 10 корнера .
Манчестър Юнайтед 2:0 Барселона
САМО МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
САМО МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

- t0bl3ro_bg
Незнам как ще завърши мача, но се надявам като фен на Ман Юн да победят, все пак и публиката ще бъде 1 към 2 в тяхна полза, играят и на тяхна територия - не би трябвало да загубят. Все пак красотата на първо място. Успех !
Момчета,чувам много често че сте много подкрепяни от съдиите.Аз гледам мачове на Ман Ю и мисля че това го говорят хора които са пристрастни и най-вече фенове на Ливърпул.Мисля че сравнение с Барселона вашето подкрепяне на съдиите е пресилено.
За утре всичко може да се случи,но имайте предвид че във важните мачове ( не знам за вашия отбор) Барселона излиза със схема 4-3-3-3. Ако и в този мач е така,не мисля че може да ги победите.
Ако сте със числено равенство,мисля че ще победите с 2 гола разлика в редовното време!
За утре всичко може да се случи,но имайте предвид че във важните мачове ( не знам за вашия отбор) Барселона излиза със схема 4-3-3-3. Ако и в този мач е така,не мисля че може да ги победите.
Ако сте със числено равенство,мисля че ще победите с 2 гола разлика в редовното време!
sl321 написа:Момчета,чувам много често че сте много подкрепяни от съдиите.Аз гледам мачове на Ман Ю и мисля че това го говорят хора които са пристрастни и най-вече фенове на Ливърпул.Мисля че сравнение с Барселона вашето подкрепяне на съдиите е пресилено.
Много точно казано. Никой не дава голямо гласност,когато отборите на Челси,Арсенал и Ливърпул получават съдийки аванти. Е,повярвайте ми,нито един от тези отбори не получава по-малко спорни отсъждания в своя полза

Иначе Барселона са преодолими и не мога да повярвам,че все още има хора които ги мислят за непобедими.

You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
2:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
7 неща, които ще се случат на финала на ШЛ
1. Шави прави повече точни подавания на финала от Майкъл Карик... през цялата му кариера.
2. Дани Алвеш пада на земята след груб фаул на Пол Скоулс. Съдията гони англичанина и показва жълт картон на бразилеца. Защитникът на Барселона му обяснява, че не е симулирал, а реферът казва: "Разбира се, че симулираше. Нарушението беше срещу Бускетс".
3. Уейн Рууни излиза на голова позиция, но спира, преди да нанесе удар, защото чува съдийска свирка. Надува я всъщност наказаният резервен вратар на Барселона Хосе Пинто, който е на трибуните.
4. След като Пеле обяви Хавиер Ернандес за "новия Меси", формата на мексиканеца рязко спада и Чичарито влиза в голова суша, която ще продължи три години и той ще се откаже от футбола на 25.
5. Меси прави хеттрик, като при един от головете си, минава с топката целия отбор на Манчестър Юнайтед, след което фен на Реал (Мадрид) възкликва, че Кристиано Роналдо е по-добър от него, защото е вкарал 53 гола на Алмерия и Леванте.
6. Неназован футболист от Висшата лига на Англия, който е женен с деца, не успява да спечели 33-и трофей в кариерата си, след като е влязъл като смяна в 85-ата минута.
7. Райън Гигс се опитва да повтори изцяло друга легенда на Манчестър Юнайтед - Джордж Бест, който на финала през 1968 г. вкара гол, след като финтира вратаря, а след мача се прибра с една от кандидатките за мис Свят.
1вото и 2рото са сигурни на 100%
2. Дани Алвеш пада на земята след груб фаул на Пол Скоулс. Съдията гони англичанина и показва жълт картон на бразилеца. Защитникът на Барселона му обяснява, че не е симулирал, а реферът казва: "Разбира се, че симулираше. Нарушението беше срещу Бускетс".
3. Уейн Рууни излиза на голова позиция, но спира, преди да нанесе удар, защото чува съдийска свирка. Надува я всъщност наказаният резервен вратар на Барселона Хосе Пинто, който е на трибуните.
4. След като Пеле обяви Хавиер Ернандес за "новия Меси", формата на мексиканеца рязко спада и Чичарито влиза в голова суша, която ще продължи три години и той ще се откаже от футбола на 25.
5. Меси прави хеттрик, като при един от головете си, минава с топката целия отбор на Манчестър Юнайтед, след което фен на Реал (Мадрид) възкликва, че Кристиано Роналдо е по-добър от него, защото е вкарал 53 гола на Алмерия и Леванте.
6. Неназован футболист от Висшата лига на Англия, който е женен с деца, не успява да спечели 33-и трофей в кариерата си, след като е влязъл като смяна в 85-ата минута.
7. Райън Гигс се опитва да повтори изцяло друга легенда на Манчестър Юнайтед - Джордж Бест, който на финала през 1968 г. вкара гол, след като финтира вратаря, а след мача се прибра с една от кандидатките за мис Свят.

1вото и 2рото са сигурни на 100%
Много любопитен залог за финала
Хора преди малко разглеждах залозите в Унибет за мача довечера и попаднах на доста интересен залог, а той е следният:
Кое от следните 3 неща ще се случи първо на Гигс..
да вкара гол, да получи картон или да бъде сменен.....Според мен първите две много трудно ще станат, а би трябвало да бъде сменен, тъй като е на години.Ако нито 1 от трите не се случи залога отпада, тоест парите се връщат.С две думи ако се заложи да бъде сменен(коефициентът е 2.25), Гигс трябва или да вкара гол или да получи картон(трудно ще стане), за да пропадне залога....какво мислите( този залог може да се залага още за Вия и Ернандез
)
Кое от следните 3 неща ще се случи първо на Гигс..
да вкара гол, да получи картон или да бъде сменен.....Според мен първите две много трудно ще станат, а би трябвало да бъде сменен, тъй като е на години.Ако нито 1 от трите не се случи залога отпада, тоест парите се връщат.С две думи ако се заложи да бъде сменен(коефициентът е 2.25), Гигс трябва или да вкара гол или да получи картон(трудно ще стане), за да пропадне залога....какво мислите( този залог може да се залага още за Вия и Ернандез

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Re: Много любопитен залог за финала
Най-сигурния залог ! Със Скоулс ще делят едно място , така че ще бъде сменен .