Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот venomcho » 27 май 2011 20:41

Gil-galad написа:
Gil-galad написа:И аз да се намеся малко макар че ми е трудно след Бал-а....

Вчера Ливърпул са говорили с агента на Мата(баща му) и се очаква утре да има нови преговори. Междувременно Интер са обявили интереса си към Мата, но агентът му е отказал да води преговори с тях засега. Смята е, че Мата е 4-ти избор за Интер след Алексис Санчез, Хълк и Еден Азар. Говори се, че Мата може да напусне Валенсия само за 18 милиона евро...

Блекпул са приели оферта на Ливърпул за Адам за около 7милиона паунда.

Марко Марин е казал че би се радвал да играе за нас някой ден.

Дайте мнение....никой не реагира не тея новини :)

определено позитивно за Мата!

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 27 май 2011 20:48

За Мата знам че ще има среща този уикенд, но за Адам не съм видял никъде досега че има приета оферта.

П.С. ето извадка от една фейсбук страница:
"Comolli to hold talks with, Aguero, Mata, Hazard, The Pope, Sanchez, Johan Cruyff, Naymar, Bale, Downing, Pele, Enrique, Baggio, Adam, Figo, Jones, Cahill, Zidane, Maradona, Baines, Socrates, Jesus, Obama, Dann, Eusebio and Messi !"

и коментари отдолу:
"Andy Martin: All the above are better than poulsen"
"Jason Harte: I'm praying we get the pope..."
"Jamie Rawling: Iv'e heard that Jesus is a talent."
"Steve Rees: What!?!?!? Not Elvis?!?!?"
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 27 май 2011 21:41

wolf написа:Няма такъв идиот :lol: Цял сезон ще седи пейка на Марсело, Ди Мария и останалите флангови играчи..

Може да се надява да измести Марсело.Все пак не е лош играч.

venomcho написа:а според goal.com на 90% :!: първият трансфер ще е полузащитника на Уигън Джеймс Макарти (и то за 10мил), което би означавало, че Чарли Адам става излишен и отделно Акуилани няма да се връща

Има и вариант Шелви да отиде под наем.При евентуална продажба на Акуилани,би трябвало да има място и за Адам и за МакКарти.

Gil-galad написа: Говори се, че Мата може да напусне Валенсия само за 18 милиона евро...

Ако не се лъжа това му беше старата клауза в договора(когато се говореше за наш интерес към него).Имам някакъв спомен,че миналата есен си преподписа договора с по-висока клауза в него.

Gil-galad написа:Марко Марин е казал че би се радвал да играе за нас някой ден.

Много добър вариант за крило.Със сигурност е по-добър от другия футболист спряган от Германия - Елия.

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 27 май 2011 21:49

Незнам ама това момче определено трябва да доиде в 1-вия отбор , знам че сме писали за него и преди , но това някои може да не го е виждал
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gbDxiKM0c8M[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TxnJH59Xquw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ER6S2tCkY0M[/youtube]
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 май 2011 22:54

Напомня ми на Ленън като го гледам тоя малкия талант,даже е по техничен.Не съм съгласен да идва Маккарти и да даваме Шелви под наем .Срещу Фулъм се видя ,че Джонджо има много качества и се надявам тая година да ги разгърне .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 май 2011 22:57

Ако след 10 години е наполовина добър колкото Барнс ще бъда много доволен. Иначе и аз предпочитам да не привличаме този от Уигън. Но за Адам ще е престъпление ако не го вземем, излишно е за N-ти път да изреждам защо мисля така.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 28 май 2011 10:12

Много ми заприличяа на Филипс :) :) сащия. Девятката и той е много добър Сусо също. Вадят младоците в първия и няма кой да ги бие.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 май 2011 01:31

Марво е потвърдил, че ще играе в Англия, остава и да не е в Арсенал само, друга конкуренция едва ли имаме...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 май 2011 10:13

venomcho написа:Марво е потвърдил, че ще играе в Англия, остава и да не е в Арсенал само, друга конкуренция едва ли имаме...

А този добър ли е? Гледал ли си мачовете на Марво ?

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 29 май 2011 13:07

Liverpool forever_95 написа:
venomcho написа:Марво е потвърдил, че ще играе в Англия, остава и да не е в Арсенал само, друга конкуренция едва ли имаме...

А този добър ли е? Гледал ли си мачовете на Марво ?

Ами не е първия футболист, който ми идва на акъла, но пък може да играе и в центъра, и зад нападателя, и по крилото, така че за свободен трансфер не е зле да имаме широчина на състава.

Върни се в “Ливърпул”