NIKSANA написа:Лош или добър ..факт е, че Батков ни издържа и в България сме от най- финансово стабилните отбори...
Определено!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NIKSANA написа:Лош или добър ..факт е, че Батков ни издържа и в България сме от най- финансово стабилните отбори...
Blue_Girl написа:
Защо да е малумен човека?
Изказва си мнение, в което има доста истини.
zlostar написа:Blue_Girl написа:
Защо да е малумен човека?
Изказва си мнение, в което има доста истини.
Добре, като за жена ще гледам да съм малко по- обстоен. Лицето ТБ+златни букви+най-успешният президент никога и по-никакъв начин не могат и не бива да се използват в едно изречение. За съжаление не съм видял требъла през 84, 1/4 финала за КНК през 87, отстраняването на Щутгарт, Аякс, Дуисбург, победата с 5-4 над Барселона, мачовете с Бенфика...Но за сметка на това ясно си спомням мачовете с Рейнджърс (1/2 финалист за КЕШ в предходната година), драмата с Вердер, 3те поредни титли, 8-0 срещу Локо Сф, 7-1 срещу онея, 6-1 срещу Ботев Пд и вярвай ми ако сега няма пари и тн, то тогава какво да говорим за тогава...Но тогава трибуните бяха пълни, Сектора единен...Сещаш се сега какво е, сещаш се и кой е отговорен. Ако за това, че ни разби от вътре като отбор и публика и за това трябва да се впише с златни букви в историята ни, то всеки които само го помисли (камо ли да го изкаже на глас или напише) е малоумен.
MiG31 написа:Скоро ще видите колко честно е играл Левски . Днес 27.05 (няколко дни преди да са обявени официално от "месията" Гонзо новите играчи ) казвам , че новите попълнения на Левски ще са от трите отбора полегнали с 3:2 насред своите стадиони - Пирин , Берое и Локомотив Пд . Крушката си има опашка - Вервайте ми
MiG31 написа:Скоро ще видите колко честно е играл Левски . Днес 27.05 (няколко дни преди да са обявени официално от "месията" Гонзо новите играчи ) казвам , че новите попълнения на Левски ще са от трите отбора полегнали с 3:2 насред своите стадиони - Пирин , Берое и Локомотив Пд . Крушката си има опашка - Вервайте ми
Blue_Girl написа:Ок, но когато влязохме в групите на Шл и 1/4 финала в Ле - т.е. Уефа, беше тогава, пак ли Батков беше лошия?
Не го защитавам, а просто дискутираме!
zlostar написа:Blue_Girl написа:Ок, но когато влязохме в групите на Шл и 1/4 финала в Ле - т.е. Уефа, беше тогава, пак ли Батков беше лошия?
Не го защитавам, а просто дискутираме!
Не. Тогава се радвах, че имаше приказка. Радвах се, че Левски играе красив и атакуващ футбол. Радвах се от сърцатата игра на сините на терена. Тогава ТБ, беше просто адвокат на лице изгонено за 10 години от България, човек странно получил акциите на Левски от същото това лице, човек подаряващ Астри (странно защо) на "родната полиция ни пази"... Изведнъж Левски направи нещо невероятно, а ТБ като типичен шумкар излезе от мишата си дупка. Почна да си преписва успехи и да гони и настройва един срещу друг истинските виновници за онези прекрасни мигове. Не прояви малкото което се иска от един креативен президент - да запази ядрото от футболисти + да купи 3-4 футболиста с парите от ШЛ с което да ни направи хегемон в БГ и редовен участник в ШЛ. В место това парите изчезнаха неясно къде, автопарка на Герена се напълни с трактори, багери и всякакви други строителни машини, разбиване на онзи отбор... Какво се случи след това всички знаем.
Blue_Girl написа:Добре де, за да стигнем тези успехи, значи е имало селекция!
Така че и Батков е в кюпа!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта