Интер - Палермо (Финал за купата на Италия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Палермо (Финал за купата на Италия)
Ем в такива турнири като несъществуващата вече купа Уефа(сега ЛЕ) или пък в купата на Италия големите отбори не си дават много,много зор.
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Топчооо написа:Ем в такива турнири като несъществуващата вече купа Уефа(сега ЛЕ) или пък в купата на Италия големите отбори не си дават много,много зор.
Е как да не си дават зор,значи я омаловажават! Всяка една купа е важна.
durex написа:Топчооо написа:Ем в такива турнири като несъществуващата вече купа Уефа(сега ЛЕ) или пък в купата на Италия големите отбори не си дават много,много зор.
Е как да не си дават зор,значи я омаловажават! Всяка една купа е важна.
Тези купи дето ги изброих са важни,но за по-малките отбори,неможе да ги сравняваш с ШЛ или пък със скудето!
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Топчооо написа:Ем в такива турнири като несъществуващата вече купа Уефа(сега ЛЕ) или пък в купата на Италия големите отбори не си дават много,много зор.
ХАХАХАХХА то по тази логика за отбори като Ювентус и Милан всички купи са маловажни,а сори Милан взеха титлата тази година,явно са размислили и са решили че калчото си струва

Иначе ние наистина само маловажни купи взимаме.През 2010-та взехме 5 маловажни купи

INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
- Santiago Munezz
- Контакти:
radiinter написа:ХАХАХАХХА то по тази логика за отбори като Ювентус и Милан всички купи са маловажни,а сори Милан взеха титлата тази година,явно са размислили и са решили че калчото си струва![]()
Иначе ние наистина само маловажни купи взимаме.През 2010-та взехме 5 маловажни купи![]()
.Както се казва-дай Боже всекиму такива маловажни успехи,друго си е ЗЕРО ТИТУЛИ
Хаххахах на Милан и Юве всички купи били маловажни.Та ние имаме 7 ШЛ и 18 титли бе,това ако са маловажни купи

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Надявам се Интер да спечели купата!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Форца ИНТЕР
3:0
Уесли -2 бр!
3:0
Уесли -2 бр!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
-
- Контакти:
2:0.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Само едно нещо като факт искам да кажа, то аз без да съм фен на Интер се явявам доста често в тяхна защита . Та Интер има 3 купи от КЕШ , а Юве 2 . Наистина несъизмерими са и 2-та отбора с Милан и 7 купи, но в никакъв случай Интер не са второстепенен отбор !!!Това нещо го давам като довод че Юве въпреки всичките си безброй шамп. титли(доста от тях взети задкулисно) на Италия не са по-успешен отбор в евротурнирите от Милан и Интер !!!
За финала едно 2 : 2 и победа с дузпи за Палермо ако се получи ще съм доволен, все пак нека и малко разнобразие да има в купата на Италия .
За финала едно 2 : 2 и победа с дузпи за Палермо ако се получи ще съм доволен, все пак нека и малко разнобразие да има в купата на Италия .