Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гонзо-новият старши треньор на Левски
При положение, че през последните две години треньора на Левски беше Георги Иванов, от къде е това успокоение във вас не зная.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
от kokic1986 на 27 Май 2011 20:31
Аз подкрепям Гонзо , а Гонзо си е Гонзо , в борисовата като чуят това име и веднага им припарва отзад .
И устните им се удебеляват и зачервяват.

- cska - maina
Сега е момента ЦСКА да се възползва от провала който предстои и да стане хегемон на България! Дай Боже!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
Той има ли наистина диплома за 8 клас, защото се пише че дори нея нямал?
Който и да дойде за треньор няма особено голямо значение, тъй като много работи зависят от Батков. Ако както се очаква бъдат разпродадени класните играчи и съответно не се вземе нищо свястно и Моуриньо да дойде за треньор все тая. Ситуацията ми напомня тази от преди няколко години, когато Батков хвърли Мъри в огъня, за да се оправдаят евентуални провали с неговата неопитност,но както всички помним нещата тогава се развиха доста добре за отбора. Така че Гонзо или някой друг да им пожелаем успех и дано Батков възвърне поне половината от трансферните суми от продажбата на Дембеле и т.н. за нови качествени попълнения!!!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Някой помни чи Гонзо колко гола вкара в Рен (върха на кариерата му)!Понеже трябва да тренира нападателите как да (не)вкарват! 

damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Успех на Гонзо! Никога не бих му се сърдил,защото прави всичко със сърце и душа. Ако не стане,живи и здрави да сме.. Левски ще го има. Никой не е станал Капело с един/два сезона.
- фифи перото
cska - maina написа:S.T.A.L.K.E.R написа:Той има ли наистина диплома за 8 клас, защото се пише че дори нея нямал?
Ами доколкото съм запознат, май са го изгонили от яслите и майка му която е от ромски произход го е учела на ........ ми на квото го е научела де
Висшист

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- cska - maina
фифи перото написа:cska - maina написа:S.T.A.L.K.E.R написа:Той има ли наистина диплома за 8 клас, защото се пише че дори нея нямал?
Ами доколкото съм запознат, май са го изгонили от яслите и майка му която е от ромски произход го е учела на ........ ми на квото го е научела де
Висшист

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Някой помни чи Гонзо колко гола вкара в Рен (върха на кариерата му)
Освен съв Франция е легенда и за клубовете Самсун и Риека . Накратко, става за смях навсякъде освен в село Подуене.