mtaraduda написа:cska - maina написа:
Да те поправя малко, ако влезнат в 3та , давам на всички да ми викат говедо
Прасе може ли?
Не!!! Не може! Прасе се казва на дебел човек, примерно ако майка ти тежи стотина килограма, употребявай го смело

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mtaraduda написа:cska - maina написа:
Прасе може ли?
cska - maina написа:mtaraduda написа:cska - maina написа:
Прасе може ли?
Не!!! Не може! Прасе се казва на дебел човек, примерно ако майка ти тежи стотина килограма, употребявай го смелоРазбираш ме нали?
NIKSANA написа:cska - maina написа:Да те поправя малко, ако влезнат в 3та , давам на всички да ми викат говедо!
Ако влезем в тройката ми даваш една ботилка Джак Даниелс.... ако не влезем аз ти взимам една! Става ли?
toffees написа:Момчета догодина с Гонзо вместо две калъфки на купи щте вземете три![]()
![]()
cska - maina написа:mtaraduda написа:cska - maina написа:
Прасе може ли?
Не!!! Не може! Прасе се казва на дебел човек, примерно ако майка ти тежи стотина килограма, употребявай го смелоРазбираш ме нали?
mtaraduda написа:
cska - maina написа:NIKSANA написа:cska - maina написа:Да те поправя малко, ако влезнат в 3та , давам на всички да ми викат говедо!
Ако влезем в тройката ми даваш една ботилка Джак Даниелс.... ако не влезем аз ти взимам една! Става ли?
![]()
![]()
Ела утре, хем ще се разходиш малко и ще те черпя един Джак
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта