Мъри е потвърдил трансфера на Минев http://www.livesport.bg/news/bgfootball/s/1146601307
Видео, в което всеки сам може да го чуе http://www.livesport.bg/news/bgfootball/s/2051291926
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Предпочитам Ясен и Гонзо !
Наско Курдов: Отрязах Левски, Гонзо ми предложи трагични условия
Нападателят на Ботев Пловдив Наско Курдов, който през тази година се скъса да бележи с екипа на "канарчетата", заяви пред Sportal.bg, че е отказал да премине в Левски поради три основни причини.
"Преговарям с Левски от една седмица. Първо говорих с Гонзо, а след това с Петьо Заберски. Отказах да премина на "Герена" поради три причини. Задължен съм на Цветан Василев, благодарен съм му за всичко, което направи за мен. Второ - тук хората ме обичат и разчитат на мен. Освен това условията, които ми предложиха от Левски не ме устройваха. Направо си бяха трагични. При преговорите Гонзо не ми е предлагал титулярно място. Просто не сме стигали до такива детайли", разкри Курдов пред Sportal.bg.
Нападателят на Ботев Пловдив Наско Курдов, който през тази година се скъса да бележи с екипа на "канарчетата", заяви пред Sportal.bg, че е отказал да премине в Левски поради три основни причини.
"Преговарям с Левски от една седмица. Първо говорих с Гонзо, а след това с Петьо Заберски. Отказах да премина на "Герена" поради три причини. Задължен съм на Цветан Василев, благодарен съм му за всичко, което направи за мен. Второ - тук хората ме обичат и разчитат на мен. Освен това условията, които ми предложиха от Левски не ме устройваха. Направо си бяха трагични. При преговорите Гонзо не ми е предлагал титулярно място. Просто не сме стигали до такива детайли", разкри Курдов пред Sportal.bg.
- blue avalanche
- Контакти:
Батков каза:4-ма българи договорени,плюс още двама.Ще има и 2-3-ма чужденци от наблюдавани 7.
Дембеле-трансферна сума започваща с 2...
Грийн остава.Йовов,ако не го изберат-остава.Гонзо-ст.треньор/директор,помощници-Здравков и Хаздай.
Дембеле-трансферна сума започваща с 2...
Грийн остава.Йовов,ако не го изберат-остава.Гонзо-ст.треньор/директор,помощници-Здравков и Хаздай.
АМИ ребуса започва да се разплита:
Тръгващи от Левски:Минев,Александров,Дембеле,Станчев,Киров,Йовов на кантар,Акалски,Матондо,Тасевски.
Новите:шестима Българи и още двама или трима чужденци.Деветката ще бъде класа според Батков.
Ядрото на отбора:Гаджев,Грийн,Мюлдер,Йовов ако остане.
Абе може и да направи отбор Гонзо.
Тръгващи от Левски:Минев,Александров,Дембеле,Станчев,Киров,Йовов на кантар,Акалски,Матондо,Тасевски.
Новите:шестима Българи и още двама или трима чужденци.Деветката ще бъде класа според Батков.
LEVSKI_FOREVER
- blue avalanche
- Контакти:
zlatan написа:АМИ ребуса започва да се разплита:
Йовов е с въпросителна.Ако не го изберат-остава.Другите оставащи отпред Иса и Младенов.
Към "ядрото":Милиев
няма как да имаш ОТБОР при толкова нови имена и толкова тръгнали... в най- добрия случей ще играят прилично и ще сме 2-ри така.. защо масова раздяла....
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- blue avalanche
- Контакти:
NIKSANA написа:няма как да имаш ОТБОР при толкова нови имена и толкова тръгнали... в най- добрия случей ще играят прилично и ще сме 2-ри така.. защо масова раздяла....
Раздялата за Дембеле,Тасевски,Минев,Матондо,Кривия си беше предизвестена.Аз за други не съм чувал.Станчев и да си тръгне-никога не е бил "фигура" в отбора.Тъй,че...
Няколко човека си тръгват,но и доста остават.
blue avalanche написа:NIKSANA написа:няма как да имаш ОТБОР при толкова нови имена и толкова тръгнали... в най- добрия случей ще играят прилично и ще сме 2-ри така.. защо масова раздяла....
Раздялата за Дембеле,Тасевски,Минев,Матондо,Кривия си беше предизвестена.Аз за други не съм чувал.Станчев и да си тръгне-никога не е бил "фигура" в отбора.Тъй,че...
да бе така е... ама включи и Йовов в това число и вече имаш нови хора вътрешни халфове, крила, нападател, защита ....сработката ще е доста... ако бройм Йовов са си 5 титуляра.. от 11 човека са 50% нови за сработка...ще има нужда от време...те може да са супер..но има нужда от време
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- blue avalanche
- Контакти:
NIKSANA написа:blue avalanche написа:NIKSANA написа:няма как да имаш ОТБОР при толкова нови имена и толкова тръгнали... в най- добрия случей ще играят прилично и ще сме 2-ри така.. защо масова раздяла....
да бе така е... ама включи и Йовов в това число и вече имаш нови хора вътрешни халфове, крила, нападател, защита ....сработката ще е доста... ако бройм Йовов са си 5 титуляра.. от 11 човека са 50% нови за сработка...ще има нужда от време...те може да са супер..но има нужда от време
Засега оставащи от титулярите:Илиев,Мюлдер,Иванов,Милиев,Гаджев,Грийн,Огнянов,Младенов,Йовов...Плюс Димов,Иса...Не е чак толкова зле.