Иначе само от Австралия нямам банкноти, от всеки друг континент имам, сега си изброих колекцията имам 116 различни банкноти.
Каква е вашата колекционна страст
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Каква е вашата колекционна страст
Колекционирам банкноти. Имам няколко доста стари като 1000 рубли от 1919-а година + още няколко редки банкноти. 
Иначе само от Австралия нямам банкноти, от всеки друг континент имам, сега си изброих колекцията имам 116 различни банкноти.
Последна промяна от megan fox на 27 май 2011 18:28, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Пич признай си ,че е Васа Ганчева

megan fox написа:Колекционирам банкноти. Имам няколко доста стари и с много висока нумизматична стойност като 1000 рубли от 1919-а година, каквито вече почти не може да се намерят дори по търговете + още няколко редки банкноти.
Имам монета от Папуа Нова-Гвинея..можем да направим бартер
smoothc написа:megan fox написа:Колекционирам банкноти. Имам няколко доста стари и с много висока нумизматична стойност като 1000 рубли от 1919-а година, каквито вече почти не може да се намерят дори по търговете + още няколко редки банкноти.
Имам монета от Папуа Нова-Гвинея..можем да направим бартер![]()
Монети не ми трябват. Имам малко, основно български, сребърни от началото на миналият век, но най-вероятно имаш такива.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
smoothc написа:Пич признай си ,че е Васа Ганчева![]()
Аз залагам на Люба Кулезич
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Chelsea Forever
- Контакти:
Имам 10 стотинки от 1884 година(ако не се лъжа).
Аз колекционирам коли (играчки). Първата е била на баща ми, когато той е бил дете. Последната си я купих миналата седмица. По-късно ако имам време ще кача и снимки.