ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Кой знае каква заплата ще иска , иначе определено за А група е доста класен
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
мисля, че тоя Бангура ще е перфектен, ако го вземем да играе на мястото на Д. Георгиев... наистина изглежда да става - бърз и пробивен, ще създава опасности пред противниковите врати.... стига да вземем и нападател(и) де..
но за мен трябва да се направи всичко да задържим Танко Дяков

но за мен трябва да се направи всичко да задържим Танко Дяков

th3_gr3en_rapper написа:Вие сега какво?! Искате да се върне Кривия ли?
1.Преди зараяза Черно Море за да играе в "любимия" си Левски
2.Няма да превръщаме отбора в "Дом на Пенсионера" !!!
Алекс да си ходи някъде другаде...
Aз съм против да се върне, а и не вярвам и той да иска след като видя какво мислеха феновете за него след преминаванети му в Левски, най-вероятно ще играе в Лудугорец, вече е пълна пенсия, едвам ходи, в Левски се надъхваше 15-тина минути да се покаже пред Гонзо и феновете им и после едвам дишаше и ходише, не става, минаха му времената, ще е пълен провал ако се върне и няма да има нищо общо с това, което игра преди 3 години при нас
Последна промяна от Mourinio на 27 май 2011 18:15, променено общо 1 път.
---------------------------------------
Още нещо за Кривия. Най-голям кеф изпитвам, когато натирени от Левски и ЦСКА футболисти процъфтяват при нас и обратно -- когато наши футболисти затъват при тях. След неуспешен (според сините фенове и статистиката) втори период на Сашо в Левски, тайничко се надявам на успешен втори при нас. Тъй както издишал, не ставал, чупел кантара и т.н.
Колко малко трябва а..
ЦСКА Левски и Литекс имат по 3-4 класни наистина много добри играчи и останалите са одбри също не не някаква класа..
Това е разликата,ето такива като Гара,Делев,Маркинжьос,Нелсън,ДОКА
Скоро и Карачанаков,а защо не Бангура
ЦСКА Левски и Литекс имат по 3-4 класни наистина много добри играчи и останалите са одбри също не не някаква класа..
Това е разликата,ето такива като Гара,Делев,Маркинжьос,Нелсън,ДОКА
Скоро и Карачанаков,а защо не Бангура
Най-големия проблем на нашите крила (за България говоря, по принцип) е, че са учени като чисти нападетели и дефанзивните прийоми са им чужди. Ако този Бангура е играл и като десен бек/десен халф би бил идеално попълнение за нас.
Mourinio написа:вече е пълна пенсия, едвам ходи, в Левски се надъхваше 15-тина минути да се покаже пред Гонзо и феновете им и после едвам дишаше и ходише, не става, минаха му времената,
Твърде възможно е това да е следствие от много слабата физическа подготовка на Левски. Едва сега, в последните кръгове, почнаха да влизат в час. Ние бяхме железни още първия мач, и поддържахме прилично ниво през цялата пролет.
Mourinio написа:th3_gr3en_rapper написа:Вие сега какво?! Искате да се върне Кривия ли?
1.Преди зараяза Черно Море за да играе в "любимия" си Левски
2.Няма да превръщаме отбора в "Дом на Пенсионера" !!!
Алекс да си ходи някъде другаде...
Aз съм против да се върне, а и не вярвам и той да иска след като видя какво мислеха феновете за него след преминаванети му в Левски, най-вероятно ще играе в Лудугорец, вече е пълна пенсия, едвам ходи, в Левски се надъхваше 15-тина минути да се покаже пред Гонзо и феновете им и после едвам дишаше и ходише, не става, минаха му времената, ще е пълен провал ако се върне и няма да има нищо общо с това, което игра преди 3 години при нас
Разбира се, че искам да се завърне. Кривия си е класен футболист от където и да го погледнеш. Има още много хляб в него.
1. Той никога не е зарязвал Черно море. а го принудиха да се махне.
2. Той никога не е отричал, че е левскар, но това не му попречи да изтегли отбора ни от посредствеността и да ни превърне във фактор в първенството.
3. Относно възрастта - отдавна футболистите не се делят на стари и млади, а на можещи и не можещи. Изобщо не е вярно, че Алекс едва бил ходил. Той беше футболиста с най-добри показатели сред левскарите.
4. Кривия може да ни бъде полезен и извън терена. Например като човек от ръководството... И т.н.
Само, че за съжаление аз също смятам, че няма да се върне при нас. Да наистина шепа "фенове" си позволиха да плюят по най-класния ни футболист за последните 20 години. Това наистина вероятно би го отказало от завръщане. Жалко.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
ДАНО да преговаря и ДАНО да си върнем Кривия!Когато е правел номера винаги съм го критикувал,но с мярка,той не е моряк и това го съзнавахме всички.Но съзнаваха ли всички колко много правеше той в отбора или го разбраха преди да се махне?А това,че бил на 36....аз пък казвам,че Капитанов,Митев,Тачев и Мурадов,които влизат в мъжете от новия сезон за на по 18,Румбата и Росен са на по 20,а Тошко е на 21 както и Петър Денчев.Имаме нужда и от опит и то опит с класа,а както знаете-плеймейкър нямаме!Сашо Кривия си тежи на мястото,а той място в Черно Море ЩЕ ИМА ВИНАГИ заради огромните си заслуги към този клуб включващи 2-те ни и засега единствени класирания за Лига Европа.А на тези които са готови да го охулят ще кажа-нали Черно Море е над всичко вкл. и личните пристрастия?И аз не харесвам много играчи,но си налягам парцалите като играят и критиките ми към тях са изцяло виртуални,на стадиона сме едно.Освен това всички врагове на Кривия сред играчите си заминаха,Дани Г и Танка са последните мохикани на онази групичка,която едно време се обедини срещу него.Жоро Илиев никога не е бил конфликтна личност и съм убеден,че с Кривия пак ще са отличния танднем офанзивни халфове+Камазола-става страхотна групировка в центъра на терена.Който е против това за мене е против Черно Море като цяло,с тези халфове за мене се окичваме 100% пак с медал догодина.А Бангура?Доказан играч е,отборите му са от типа на тези в които е ритал Камазола,виждаме как играе Камазола,виждаме проблемите ни по крилата и,че там оставаме само с прекалено млади играчи-добре дошъл е с такава визитка
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Тъй, тъй, Стрелец, адмирирам. И абсолютен кеф да направим дубъл срещу Левски следващия сезон с Кривия в състава, а те да се мъчат с разни мършаляци като Матондо/Слори и съсипани от тях футболисти като Иво Иванов, Младенов и Димов.
Който псува футболисти на стадиона, не е истински фен! На мачовете с Монтана и Калиакра имаше такива изпълнения дори и от североизточната трибуна...
Който псува футболисти на стадиона, не е истински фен! На мачовете с Монтана и Калиакра имаше такива изпълнения дори и от североизточната трибуна...