Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Велбъждъ

Re: Ботев предложи договори на петима

Мнениеот Велбъждъ » 27 май 2011 12:12

хм..а с Гуджев какво става? Не е споменат в цитата от пост#1 ?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 май 2011 12:27

http://sport.plovdiv24.bg/257372.html

Халфът на Ботев Тодор Тимонов остава в Ботев, това заяви самият футболист пред репортер на Plovdiv24.bg.

"Изобщо не са верни появилите се слухове в пресата, че съм искал толкова много пари от ръководството на Ботев за да остана в клуба", добави Тимонов.

"Постигнахме споразумение с клуба и договора ми с Ботев е въпрос на време", завърши Тодор Тимонов.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/257372.html#ixzz1NXklXeuH

Една "въпросителна" по-малко :)
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 27 май 2011 12:49

И Гуджев,Христов и Св.Асенов би трябвало да получат предложения за договори.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Мениджъри затрупаха Ботев с оферти

Мнениеот емо73канар » 27 май 2011 17:12

Току що идвам от Колежа,Лимона е казъл ,че ще остане ,но Данчо си е събрал багажа и е заминал за долината на широките гащи,което е много жалко за нас.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 май 2011 17:15

емо73канар написа:Току що идвам от Колежа,Лимона е казъл ,че ще остане ,но Данчо си е събрал багажа и е заминал за долината на широките гащи,което е много жалко за нас.

Защо да е жалко? Минев е казвал доста пъти, че идва в Ботев до края на сезона. Предложили са му пари на ръка, приел е - има си глава на раменете да мисли. По-добре е, че Лимона остава.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 27 май 2011 17:18

От малките всички остават.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 27 май 2011 17:23

Головата машина на "Ботев" (Пловдив) Наско Курдов ще продължи да радва публиката на "канарчетата". Нападателят обяви първо за читателите на БЛИЦ, че днес е отказал да се завърне в "Левски".

"Днес имах преговори, отказах завръщане в "Левски". Не съжалявам за решението си, тъй като се чувствам перфектно в "Ботев". Задължен съм на г-н Цветан Василев, който ме измъкна от Лудогорец през зимата", сподели бившият играч на Леверкузен пред БЛИЦ.

"Чувствам се задължен и на феновете на "Ботев". Подкрепят ме във всеки мач, благодаря им от сърце. Дано съм жив и здрав, за да ги радвам с головете си и в "Б" група. Целта е една - завръщане на "Ботев" в "А" група, защото мястото на този велик клуб е сред най-добрите", добави юношата на "Левски".

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 27 май 2011 17:36

Шврнц Тпрунков написа:
емо73канар написа:Току що идвам от Колежа,Лимона е казъл ,че ще остане ,но Данчо си е събрал багажа и е заминал за долината на широките гащи,което е много жалко за нас.

Защо да е жалко? Минев е казвал доста пъти, че идва в Ботев до края на сезона. Предложили са му пари на ръка, приел е - има си глава на раменете да мисли. По-добре е, че Лимона остава.

И не по-малко ключовото е, че и Тошко Неделев ще подпише договор!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 27 май 2011 17:40

канарче написа:
Шврнц Тпрунков написа:

И не по-малко ключовото е, че и Тошко Неделев ще подпише договор!

Абсолютно! Трябва да свикнем вече, че уродското време свърши, и че е нормално някои играчи да избират друг път - на тяхно място има достатъчно кандидати, за разлика от преди, и вече няма нужда да чакаме по 3-4 години за някой що-годе добър, излъгал се по приказките на онзи нечовек...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 27 май 2011 17:42

bnborisov написа:
Головата машина на "Ботев" (Пловдив) Наско Курдов ще продължи да радва публиката на "канарчетата". Нападателят обяви първо за читателите на БЛИЦ, че днес е отказал да се завърне в "Левски".

"Днес имах преговори, отказах завръщане в "Левски". Не съжалявам за решението си, тъй като се чувствам перфектно в "Ботев". Задължен съм на г-н Цветан Василев, който ме измъкна от Лудогорец през зимата", сподели бившият играч на Леверкузен пред БЛИЦ.

"Чувствам се задължен и на феновете на "Ботев". Подкрепят ме във всеки мач, благодаря им от сърце. Дано съм жив и здрав, за да ги радвам с головете си и в "Б" група. Целта е една - завръщане на "Ботев" в "А" група, защото мястото на този велик клуб е сред най-добрите", добави юношата на "Левски".

Момчето се поучи от грешката си, браво!!!

Върни се в “Архив”