Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gun175
Контакти:

Re: да видим сега

Мнениеот gun175 » 15 май 2009 18:49

[quote="zalojnik ......ТА СЛЕДВАЩИЯ МИ ВЪПРОС Е.... някои знае ли какви бяха думите на гонзо в момента, когато седна на пейката преди мача(цивилен)[/quote]

Думите му бяха: След 12 години zalojnik ще пита за мен, не му се връзвайте .... :D

пич ако ще казваш нещо важно давай, немога да стоя вечно пред компа!

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 15 май 2009 18:54

gun175 написа:[quote="zalojnik ......ТА СЛЕДВАЩИЯ МИ ВЪПРОС Е.... някои знае ли какви бяха думите на гонзо в момента, когато седна на пейката преди мача(цивилен)

Думите му бяха: След 12 години zalojnik ще пита за мен, не му се връзвайте .... :D

пич ако ще казваш нещо важно давай, немога да стоя вечно пред компа![/quote]
братле, тези работи ви ги казвам, защото ГОНЗО (а вие ще го разберете,когато се откаже) е истински мъж, истински пич-----болно ми е когато чета разни....... познавам го от доста години и ми е интересно ДОКОЛКО ГО ПОЗНАВАТЕ ВИЕ
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 15 май 2009 18:57

Син на легендата на Ботев (Пловдив) - Александър Иванов. Започва кариерата си в Локомотив (Пловдив), за кратко играе в Армеец (Пловдив), но не след дълго е забелязан от софийския Левски и е привлечен по настояване на тогавашния треньор на „сините“ Стефан Грозданов през 1997 г. , а за тези, които са научили инфо за Гонзо, предварително са прочели и сега се правят на всезнаиковци...да замълчат.177 мача и 102 гола, трети във вечната.заема трето място във вечната ранглиста на ФК Левски по голове в европейските клубни турнири с 16 попадения. Това е, което ви трябва, а не се правете на тарикати, мразя такива..... :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 15 май 2009 19:01

zalojnik написа:
gun175 написа:[quote="zalojnik ......ТА СЛЕДВАЩИЯ МИ ВЪПРОС Е.... някои знае ли какви бяха думите на гонзо в момента, когато седна на пейката преди мача(цивилен)

пич ако ще казваш нещо важно давай, немога да стоя вечно пред компа!

братле, тези работи ви ги казвам, защото ГОНЗО (а вие ще го разберете,когато се откаже) е истински мъж, истински пич-----болно ми е когато чета разни....... познавам го от доста години и ми е интересно ДОКОЛКО ГО ПОЗНАВАТЕ ВИЕ[/quote]

Нали се сещаш, че когато на познаваш лично даден човек, не можеш да знаеш всичко за него. Ти още малко ще искаш да знаем, по колко пъти на ден пикае ;) .

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 15 май 2009 19:01

Бих добавил: първи в една друга ранглиста с 15 гола! Потърпевшите си знаят най-добре :D
Save Ukraine!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 15 май 2009 19:04

goteborg написа:Бих добавил: първи в една друга ранглиста с 15 гола! Потърпевшите си знаят най-добре :D

така е. те да споменат :D
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 15 май 2009 19:07

ЗНАЕТЕ ЛИ ОТКЪДЕ ИДВА ПРЯКОРА МУ ГОНЗО И КОЙ МУ ГО ИЗМИСЛЯ

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 15 май 2009 19:12

КОЙ ЩЕ ПОЗНАЕ НА КОЙ ОТБОР Е ФЕН ОТ ДЕТЕ

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 15 май 2009 19:19

Откачалки !

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 15 май 2009 19:26

zalojnik написа:ЗНАЕТЕ ЛИ ОТКЪДЕ ИДВА ПРЯКОРА МУ ГОНЗО И КОЙ МУ ГО ИЗМИСЛЯ

Е това вече го знам.
Като е бил дете е вървял "Мъпет Шоу" и той е викал "жабокът Кърмит" на един от съотборниците си (мисля, че беше някой си Танчовски) и съответно същия за да му го върне, е започнал да му вика Гонзо.

Върни се в “Архив”